Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

ggonholidays

Member
Μηνύματα
574
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Μια καλή εναλλακτική για Ιούνιο είναι Μαλαισία με Perhentian η/και Βόρνεο.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
..ένας φίλος μου ειπε ότι ο Ιουνιος είναι η χειροτερη εποχή να πας Ταιλάνδη λόγω του καιρου!
Η χειρότερη και καλύτερη εποχή για να πας στην Ταυλάνδη εξαρτάται μόνο από το που θα πας. Ο Ιούνιος είναι μια χαρά μήνας για τα νησιά του κόλπου της Ταυλάνδης Κο Σαμουι, Κο Παγκαν και Κο Ταο, ενώ δεν είναι καλή ιδέα να πας Ιούνιο στο Koh Chang για παράδειγμα.
Αν σε ενδιαφέρει το κο Παγκαν ρίξε μια ματιά στην ιστορία από το ταξίδι που έκανα τον Ιούλιο του 2011 εδώ:
http://www.travelstories.gr/community/threads/go2-koh-phangan.32000/
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Δε με ενδιαφερει η χλιδα βολευομαι παντου..απλα επειδη θελω να μεινω ενα μηνα και ως γνωστον τα μονοκλινα τα χρεωνουν υπερδιπλα οτι πιο οικονομικο γινεται(να μην εινια κ τελειως παρακμη βεβεια). Πχ ειχα ακουσει οτι με 5 ε τη μερα μενεις σε bangalows στην παραλια διπλα...ισχυει κατι τετοιο?
Γενικα με ενδιαφερει να δω την βορεια ταυλανδη,ναους ζουγκλες κτλ...αλλα η μεγαλη μου αδυναμια ειναι οι τροπικες παραλιες.Θελω να δω οτι πιο τροπικο γινεται :p
Exω τσεκαρει ηδη μερικες πτησεις με την air asian πραγματικα εχιε πολυ καλες τιμες.
Αλλα επειδη μου αρεσουν οι διαδρομες με τρενο δε θα με χαλουσε να ξεκινησω απο ταυλανδη και να φτασω σιγκαπουρη με τρενο..εξαρταται βεβαια απο τις ποσες ωρες ειναι η διαδρομη και κατα ποσο παλευεται?!
Ενταξει μονη εξιπακουεται παντα κινουμενη σε τουριστικα θερετρα νορμαλ ωρες και περιοχες...
Το full moon παρτυ που ανεφερες τι παιζει απο μουσικη,ποτε γινεται κ σε ποια περιοχη??
Τα φουλ μουν παρτιζ γινονται καθε πανσεληνο στο νησι Κο Πανγκαν ...γινεται της τρελης απο κοσμο ,παιζουν ρειβ και μπιτατη μουσικη και εχω την αισθηση οτι κυκλοφορουν και ουσιες.
Αν τρελαινεσαι για τροπικες παραλιες ,βαλε πλωρη για Καραιβικη καποια στιγμη.
Οι πολυταξιδεμενοι του φορουμ εχουν πολλακις πει οτι οι ταιλανδεζικες παραλιες δεν εχουν καμια σχεση με παραλιες της Καραιβικης ,Μαλδιβες,Σευχελλες..ορισμενα νησια στο αρχιπελαγος των Φιλιππινων ..και για να μην μιλησουμε για Πολυνησια βεβαια.
 

marina vs

Member
Μηνύματα
105
Likes
111
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Κοιτάω να κλείσω πτήση από Siem Reap για Chiang Mai (με την air Asia) όμως είναι μέσω Βangkok (μεσημεριανές ώρες) και χάνεται μια ολόκληρη μέρα στα αεροδρόμια. Δεν υπάρχει κάποια πτήση απευθείας??
Επίσης, από Chiang Mai πως μπορώ να πάω Koh Samui? Δεν βλέπω να υπάρχει πτήση από Chiang προς Samui. Πρέπει πρώτα να πάω Βangkok??
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
574
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Στο αεροδρόμιο του Σαμούι πετάει μόνο η Bangkok Airways η οποία έχει απευθείας πτήσεις από Chiang Mai. Είναι λίγο ακριβή αλλά είναι πολύ καλή εταιρεία. Δεν θα βρεις πτήση με Air asia. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να φύγω με την τελευταία της Airasia από Chiang Mai να διενυxτερεύσω απλά σε ένα ξενοδοχείο δίπλα από το αεροδρόμιο στην Μπανγκοκ και να φύγω πολύ πρωί την επομένη για Σαμούι αλλά μέσω Surat Thani. Αν σε βολεύουν οι ώρες της Bangok air και μπορείς να πληρώσεις το εξτρα κόστος είναι πολύ πιο βολικό.
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Καλησπερα, ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω με τα του συζυγου για μπανκογκ-πουκετ αρχές Οκτώβρη.
Κατ αρχήν εχω ενδοιασμούς ως προς την εποχή επειδή φαίνεται να εχει βροχές.. Εχει ταξιδέψει κανένας απο εσάς τέτοια εποχή; Τι με συμβουλεύετε; Να το αποφύγω;
2ον βρίσκω τα πιο οικονομικά εισητηρια με την eguptair μέσω Καιρου. Εχει κανεις αντίστοιχη εμπειρία με αυτη την εταιρία; Θεωρείται ασφαλής επιλογή;
3ον για ξενοδοχείο στο πουκετ εχετε να με συμβουλεψετε κατι ως προς την περιοχή; αν καπου ειναι επικίνδυνα ή δεν ειναι τόσο ωραια οσο καπου αλλού;
Ευχαριστω πολυ
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπερα, ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω με τα του συζυγου για μπανκογκ-πουκετ αρχές Οκτώβρη. Κατ αρχήν εχω ενδοιασμούς ως προς την εποχή επειδή φαίνεται να εχει βροχές.. Εχει ταξιδέψει κανένας απο εσάς τέτοια εποχή; Τι με συμβουλεύετε; Να το αποφύγω;
Δεν έχω ταξιδέψει αυτή την εποχή, αλλά δεν είναι η καλύτερη που μπορεις να πας. Τον καιρό δε μπορεί κανείς να τον προβλέψει, αλλά είναι η εποχή των μουσώνων και στατιστικά ο Οκτώβρης ο χειρότερος μήνας..Ειδικά αν σε ενδιαφέρουν οι παραλίες και τα μπάνια, οι θάλασσες δεν είναι στα καλύτερά τους.
Εσύ θα αποφασίσεις αν θα το ρισκάρεις.
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Ειμαι σε δίλημμα πράγματικα.. Εσυ θεωρείς οτι το πρόβλημα δεν θα ειναι οι βροχές αλλα η κακή θάλασσα; Η αλήθεια ειναι οτι με ενδιαφέρει το θέμα μπάνια-ήλιος-θάλασσα..
Εχεις κάποια αλλη αναλογη πρόταση για Οκτώβρη;
 

marina vs

Member
Μηνύματα
105
Likes
111
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!!!
Kαλημέρα! Αναχώρηση σε 10 μέρες και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν!! :D
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το φαρμακείο που πρέπει να έχει κανείς μαζί του σε ένα τέτοιο ταξίδι. Εκτός από τα κλασικά, δηλ αντιπυρετικά, αντισηπτικό κτλ.. τι άλλα φάρμακα μου συστήνετε να πάρω μαζί???
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Αντικουνουπικο, ιμοντιουμ, κατι για το στομαχι και κατι για τα τσιμπηματα.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.606
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου, τυχερή!

Εμείς παίρνουμε, εκτός των παραπάνω, και μερικά ακόμα γιατρικά: αντιισταμινικά, σταγόνες για τα μάτια, κάτι για τη ναυτία, κάτι για τα καψίματα, τσίχλες νικοτίνης για τον καπνιστή. Μένουν σχεδόν αχρησιμοποίητα βέβαια...
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
E, κι αν ξεχάσεις κάτι (ή σου προκύψει), φαρμακεία (και όχι μόνο) έχει παντού. Στις μεγάλες πόλεις (και τα τουριστικά μέρη) έχει και "Boots". Χρειάστηκα ελαστικό επίδεσμο στη Μπανγκόκ κι εξυπηρετήθηκα καλύτερα κι απ' το Λονδίνο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.358
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom