Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Από όσους ρώτησα που πήγαν οι πιο πολλοι δεν έκαναν εμβόλιο αλλά δε ξερω αν το ρίσκαρω
3 φορες εχω πάει ,δεν εχω κανει ποτε τίποτε ,ουτε ακουσα κάποιον αλλο να εχει κανει και ξερω κοσμο που παει κάθε χρόνο. Μόνο η Αφρική θελει εμβόλια. Μη τρελαίνεστε.

mitsos1989

Member
3 φορες εχω πάει ,δεν εχω κανει ποτε τίποτε ,ουτε ακουσα κάποιον αλλο να εχει κανει και ξερω κοσμο που παει κάθε χρόνο. Μόνο η Αφρική θελει εμβόλια. Μη τρελαίνεστε.
Ε σου λένε κάνε εμβόλια. Μη φας απέξω μόνο σε εστιατορια. Οχι παγο, νερά κλπ. Γενικά με όποιον μιλάς κάτι θα βρει να σου πει 😂

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ε σου λένε κάνε εμβόλια. Μη φας απέξω μόνο σε εστιατορια. Οχι παγο, νερά κλπ. Γενικά με όποιον μιλάς κάτι θα βρει να σου πει 😂
Στο φαγητό , και σε πάγο νερά θέλει προσοχή ( εγώ στο Μπαλί , αν και είχα πάει υποψιασμένος , την πάτησα είτε από μπισκότα oreo σε σούπερ μάρκετ είτε από το νερό στο πρωινό του ξενοδοχείου) .
Τώρα για εμβόλια ούτε καν, απλά πάρε μαζί σου κάνα immodium και εντομοαπωθητικα σπρέι..

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Γιαυτο πρεπει να συμβουλεύεσαι στοχευμενα ανθρώπους που ταξιδεύουν ανεξάρτητοι, οχι με γραφεία γιατι θα σου μεταφέρουν μια αλλη πραγματικότητα ,αποστειρωμένη. Φυσικα και πρεπει να προσεχεις τα βασικα, νερο εμφιαλωμενο, οχι φαγητο στο δρομο στα καροτσακια, τουλάχιστον τις πρωτες ημερες μεχρι να συνηθίσει ο οργανισμού σου . Υπάρχουν αφθονα καθαρά άμορφα τοπικα μαγαζάκια να φας καθως και εμπορικα με food court . Αν προτιμα και τα εμφιαλωμένα ποτα ακόμα καλυτέρα.

mitsos1989

Member
Έτσι λέω και εγώ. Πρωινο σε ξενοδοχείο και φαγητο σε εστιατόρια η κανα seven eleven. Και μακριά, από κοκτέιλ νερό κ πάγο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.891
Νεότερο μέλος
HeliosTraveller

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα