Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Από όσους ρώτησα που πήγαν οι πιο πολλοι δεν έκαναν εμβόλιο αλλά δε ξερω αν το ρίσκαρω
3 φορες εχω πάει ,δεν εχω κανει ποτε τίποτε ,ουτε ακουσα κάποιον αλλο να εχει κανει και ξερω κοσμο που παει κάθε χρόνο. Μόνο η Αφρική θελει εμβόλια. Μη τρελαίνεστε.

mitsos1989

Member
3 φορες εχω πάει ,δεν εχω κανει ποτε τίποτε ,ουτε ακουσα κάποιον αλλο να εχει κανει και ξερω κοσμο που παει κάθε χρόνο. Μόνο η Αφρική θελει εμβόλια. Μη τρελαίνεστε.
Ε σου λένε κάνε εμβόλια. Μη φας απέξω μόνο σε εστιατορια. Οχι παγο, νερά κλπ. Γενικά με όποιον μιλάς κάτι θα βρει να σου πει 😂

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ε σου λένε κάνε εμβόλια. Μη φας απέξω μόνο σε εστιατορια. Οχι παγο, νερά κλπ. Γενικά με όποιον μιλάς κάτι θα βρει να σου πει 😂
Στο φαγητό , και σε πάγο νερά θέλει προσοχή ( εγώ στο Μπαλί , αν και είχα πάει υποψιασμένος , την πάτησα είτε από μπισκότα oreo σε σούπερ μάρκετ είτε από το νερό στο πρωινό του ξενοδοχείου) .
Τώρα για εμβόλια ούτε καν, απλά πάρε μαζί σου κάνα immodium και εντομοαπωθητικα σπρέι..

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Γιαυτο πρεπει να συμβουλεύεσαι στοχευμενα ανθρώπους που ταξιδεύουν ανεξάρτητοι, οχι με γραφεία γιατι θα σου μεταφέρουν μια αλλη πραγματικότητα ,αποστειρωμένη. Φυσικα και πρεπει να προσεχεις τα βασικα, νερο εμφιαλωμενο, οχι φαγητο στο δρομο στα καροτσακια, τουλάχιστον τις πρωτες ημερες μεχρι να συνηθίσει ο οργανισμού σου . Υπάρχουν αφθονα καθαρά άμορφα τοπικα μαγαζάκια να φας καθως και εμπορικα με food court . Αν προτιμα και τα εμφιαλωμένα ποτα ακόμα καλυτέρα.

mitsos1989

Member
Έτσι λέω και εγώ. Πρωινο σε ξενοδοχείο και φαγητο σε εστιατόρια η κανα seven eleven. Και μακριά, από κοκτέιλ νερό κ πάγο

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Από όσους ρώτησα που πήγαν οι πιο πολλοι δεν έκαναν εμβόλιο αλλά δε ξερω αν το ρίσκαρω
Δεν είναι υποχρεωτικά γενικά. Εμείς τα κάναμε γιατί θα ήμασταν έναν μήνα ΝΑ Ασία και ήταν συνιστώμενα και στις δύο χώρες που πήγαμε οπότε θέλαμε να είμαστε καλυμμένοι και πιο ασφαλείς

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πήγαμε φέτος το καλοκαίρι και μας άρεσε πολύ. Στα phi phi εμείς βάλαμε δύο διανυκτερευσεις, ουσιαστικά τη μέρα που φτάσαμε, που δεν προλάβαμε να δούμε πολλα, την επόμενη κάναμε εκδρομή (εδώ να πω ότι ξεκινήσαμε την εκδρομησ στις 6.30 το πρωί και δεν το μετανιωσαμε καθώς δεν είχε πολύ κόσμο και πχ Maya Bay ήμασταν οι πρώτοι που φτάσαμε και ήταν άδεια) και την τρίτη μέρα πήγαμε Long Beach και φύγαμε αργά το μεσημέρι.
Η Maya ξανάνοιξε; 🙏

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εμείς ήμασταν εκεί Ιούλιο και ήταν ανοιχτά. Ουσιαστικά έκλεισε 1η Αυγούστου και θα μείνει κλειστη μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Ίσα που την προλάβαμε.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Μιας και βλέπω κινητικότητα στο νήμα, επιπλέον απαντήσεις στο ερώτημα που έκανα δύο σελίδες πίσω θα τις εκτιμούσα!! Διαβάζω γενικά ότι Δεκέμβριο γίνεται χαμός ειδικά στις παραλίες. Ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό? Πχ kata beach , karon , patong. Επίσης πιστεύετε άργησα να το πάρω απόφαση ή θα βρω φυσιολογικά και καλά καταλυματα? Δεν έχω ψάξει αρκετά αλλά υπολογίζω στα 70-100 την βραδια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.135
Μέλη
39.893
Νεότερο μέλος
Konstantina P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom