γεια και χαρα.
ξερει καποιος να μου προτεινει ποιες ειναι οι παραλιες οργανωμενες και μη σε Παρο/Αντιπαρο που να ειναι λιγο πιο cool απο τις πολυφορεμενες Πουντα, Σαντα Μαρια κτλπ
Δηλ. να συνδιαζουν λιγο κοσμο και καθαρα νερα;
χαχα το ξερω δυσκολο αλλα μια γνωμη θελω...
Επισης απο ψαροταβερνες καμμια καλη;
Ευχαριστω για οποια βοηθεια
ξερει καποιος να μου προτεινει ποιες ειναι οι παραλιες οργανωμενες και μη σε Παρο/Αντιπαρο που να ειναι λιγο πιο cool απο τις πολυφορεμενες Πουντα, Σαντα Μαρια κτλπ
Δηλ. να συνδιαζουν λιγο κοσμο και καθαρα νερα;
χαχα το ξερω δυσκολο αλλα μια γνωμη θελω...
Επισης απο ψαροταβερνες καμμια καλη;
Ευχαριστω για οποια βοηθεια
και στο beach bar punta ετοιμη για να διασκεδασω που να φανταστω οτι ηταν νεκρα..!!με γελασε το ιντερνετ βλεπετε
εκτος απο τις παραλιες υπαρχει ενα παρκο με πεταλουδες το οποιο εχει 3 ευρω εισοδο ειναι ωραιο αλλα πολυ μικρο..μου αρεσε η Ναουσα το λιμανακι ειναι γραφικο και εχει καφετερειες και κλαμπ αν δεν υπαρχει τεραστια ποικιλια απο κλαμπ και μπαρ εχει λιγα με πολυ κοσμο με ελληνικη και ξενη μουσικη τα στενακια που χαιρεσαι να τα περπατας και εκει εχει καποια μπαρακια..μου αρεσε το ιδιο και η παροικια..!αυτο που με ξετρελανε ειναι οι λευκες! ειναι ενα πανεμορφο χωριουδακι ορεινο περιπου 12 χιλιομετρα!τα σπιτια ειναι χτισμενα αμφιθεατρικα και εχει αρκετο πρασινο..τα στενακια ειναι υπεροχα αν ξανα πηγαινα θα αφιερωνα 2 μερες στις λευκες..!να πατε και πρωι και βραδυ αλλαζει τελειως η οπτικη που βλεπεις το χωριο!!να αφιερωσετε και μια μερα στην Αντιπαρο καθως αναχωρουν καραβακια για την εκρδομη σας εκει..αυτο που μου αρεσε πολυ σε αυτο το μικρο νησακι ειναι η σπηλια η οποια ειναι τεραστια την συστηνω ανεπιφυλακτα!βλεπεις τεραστιους σταλαγμιτες και σταλαχτιτες!επισης εχει πεντακαθαρες ερημικες παραλιες για μπανιο!αυτα για την