Ποιες οι απαιτήσεις από ένα κατάλλυμα;

Mhtsaina82

Member
Μηνύματα
63
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ
η δικη μου πρωτη επιλογη ειναι να εχει καθαρο μπανιο, και φυσικα να ειναι μεσα στο δωματιο.κατα τα αλλα παιζουν μεγαλο ρολο οι φωτο απο το booking και διαφορα αλλα τετοιου τυπου.οσο για το πρωινο μπηκα σε δηλημα για το επομενο ταξιδι στο μοναχο η αποφαση τελικα ηταν να διαλεξουμε αυτο που επρεπε να πληρωσουμε το πρωινο παρα αυτο που το ειχε μεσα στην τιμη αφου ηταν στην ιδια τιμη.
το ανωτερο ποσο που δινουμε ειναι τα 100ε.
Παντως ρε παιδια με τα ιδια λεφτα στην ελλαδα το μονο που μπορεις να βρεις ειναι μια καλυβα
 

tzitziki

Member
Μηνύματα
17
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
αυστραλια
παντα τσεκαρω καταρχας λινκς οπως booking/tripadvisor,σπανθια αν κλεισω καταλυμα πλεον αν δεν εχω δει κριτικες απο αυτα..
παλιοτερα ,εκλεινα στην ελλαδα καταλυμα ,αναλογα και με τον τροπο που μου μιλουσαν στο τηλεφωνο,και επεφτα παντα μεσα εκει που πηγαιναμε ηατν πολυ καλα-δε αθ ξεχασω μια κυριουλα στην παρο,με διαφημιζομενα δωματια και στο ιντερνετ,που τη ρωτησα αν υπαρχει σ τουντιο σ τον οροφο,γιατι δε θελω ισογειο,κιη απαντηση ηταν,μα καλα εσας πια τι σας νοαιζει αν ειναι στο ισογειο????με πολυ ξινισμενο υφος...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
πληρωνω,κι αμα θελω οροφο,θα παρω οροφο,αλλιως κατο μου δωρο ε συ το ισογειο,ε μαααααα)

επισης πλεον απαιτω αυτο που πληρωνω να ειναι αυτο που παιρνω,δνε εχω απαιτηση το δωματιο των 60 ευρω ναχει χρυσονιπτηρα,αλλα ανναι απαραιτητα καθαρο,και αλλα απο το δωματιο των 150 ευρω,τα σπασμενα παλκακια στο μπανιο,και να μην υπαρχει φως π[ανω απο το κρεβατι μου να διαβασω ,σε θεματικο ξενωνα πολυδιαφημισμενο στα καλαβρυτα...με ε νοχλει τρομερα και δε θα ξαναπατησω..

επισης στο εξωτερικο προτιμω πολυτελειας ξενοδοχειο και μεσα στο κεντρο(αλλωστε ειναι πολυ οικονομικοτερα σε σχεση με τα αντιστοιχα δικα μας),και σ την ελλαδα στουντιο με κουζινακι.και θεα θαλασσα.το καλοκαιρι..
μεχρι στιγμης δεν μου κανει α ισθηση να κλειστω σε ενα resort ,ακι ναμαι εκει ολη μερα,παρα το μωρο,καταφερνουμε και αλωνιζουμε συνεχεια,και παμε και σε διαφορετικες παραλιες

καμπινγκ ειχα κανει στο δημοτικο,και δε θα ξανακανα
 

ipanag

Member
Μηνύματα
316
Likes
151
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ipanag, το couchsurfing δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ κι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Θες να μας πεις καμιά-δυο εμπειρίες;
Στις περισσότερες ταξιδιωτικές ιστορίες που έχω γράψει έχω εμπειρίες από hospitalityclub/couchsurfing.
Τα ταξίδια στην Ευρώπη για μένα απέκτησαν νέο ενδιαφέρον. Βλέπεις τη καθημερινή ζωή των ανθρώπων, τα σπίτια τους, συζητάς μαζί τους και μαθαίνεις πράγματα που δε στα έλεγε κανένας τουριστικός οδηγός και δέχεσαι τόση καλοσύνη από άγνωστους ανθρώπους που μένεις έκπληκτος!
Στη Βουδαπέστη μοιραστήκαμε ένα μικρό διαμέρισμα σε ένα παλιό κτήριο, μαγειράψαμε, ακούσαμε μουσική, βγήκαμε έξω, πήγαμε για ποδήλατο ...
Στη Ρουμανία μας/τους ξεσηκώσαμε και πήγαμε με το αυτοκίνητό τους εκδρομή στην Τρανσυλβανία και μείναμε στο σπίτι ενός φίλου τους σε μια επαρχιακή πόλη.
Στη Λισαβώνα με υποδέχτηκαν για ένα καταπληκτικό πρωινό σε μια γειτονιά της πόλης, βγήκαμε με φίλους το βράδυ για φαγητό σε ταβερνάκι και μετά για ποτό ...
κλπ ...
Μου έχουν εμπιστευτεί ακόμη και τα κλειδιά του σπιτιού τους από τη πρώτη μέρα, με έχουν βοηθήσει με πληροφορίες και με έχουν κάνει να αισθάνομαι ότι πήγα σε φίλους που ξέρω από χρόνια.
 

mary_athens

Member
Μηνύματα
45
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο επιτελους!
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Νοτιας Αμερικης
Εμενα η αδυναμια μου ειναι τα Boutique Hotels, μου αποπνεουν μια πολυ ιδιαιτερη ατμοσφαιρα αν σε καποιον προορισμο μου δεν βρω καποιο που να μου αρεσει πολυ τοτε θα προτιμησω ξενοδοχειο 4-5 αστερων σε πολυ κεντρικο σημειο ωστε να εχω αμεση προσβαση.Γενικα ενα ξενοδοχειο χωρις ιδιαιτερες εγκαταστασεις μου χαλαει τη διαθεση και γενικα κρινω το μερος που θα μεινω με βαση αν θα ηθελα το σπιτι μου να ηταν ετσι.Μου αρεσει παρα πολυ να ξερω οτι οταν θα φτασω θα με περιμενει ενα ομορφο και ζεστο δωματιο!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.472
Likes
7.935
Εξαρτάται από το μέρος!
Αν πάω σε μία μεγάλη πόλη θα ήθελα να είναι ένα μοντέρνο-κεντρικό ξενοδοχείο.
Αν πάω σε έναν εξωτικό προορισμό θα ήθελα να είναι ένα ξενοδοχείο σε ειδυλιακό μέρος π.χ. πάνω στην παραλία ή περικυκλωμένο από πυκνή βλάστηση και σε καμία περίπτωση να μην είναι ένα τερατούργημα με πολλούς ορόφους και εκατοντάδες δωμάτια.
Πάντως σε όλα τα μέρη ανεξαιρέτως βασικά ζητούμενα είναι η καθαριότητα και ένα καλό πρωϊνό!
 

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.772
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπον αυτο που κοιταω σε ενα καταλλυμα αναλογα την περιοδο ειναι εαν εχει θερμανση ή air-condition επισης να ειναι καθαρο το δωματιο και βεβαια να εχει ζεστο νερο. Επισης να ειναι καποιων αστερων με την εννοια οτι ειναι προσεγμενο το ξενοδοχειο και ευπρεπη οχι σαν κατι τρωγλες που υπαρχουν...βεβαια ολα τα παραπανω σε συνδιασμο με μια καλη τιμη και πρωινο ειναι αυτα που κοιταω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.734
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom