thanosth
Member
Δυσάρεστη είδηση βγαίνει απόψε εδώ!!!
Αρθρα της Τσόκλη, "κλεμμένα" ως προς το περιεχόμενό τους!:roll:
thanos ενοείς οτι τα πλασάρει για δικά της και ειναι copy-paste???Δυσάρεστη είδηση βγαίνει απόψε εδώ!!!
Το travel channel είναι συνδρομητικό και περιλαμβάνεται στα κανάλια των πακέτων που προσφέρει το Nova.λιγες πληροφοριες για το travel chanell?ειναι συνδρομητικο?πρωτη φορα το ακουω
Δύο παράγραφοί του γίνανε copy paste με το νι και με το σίγμα σε άρθρο που υπογράφει η Μάγια Τσόκλη. Το αν το έγραψε η Τσόκλη ή όχι δε μειώνει την ευθύνη της κλοπής, από τη στιγμή που είναι δική της η υπογραφή. Απλά έπεσε σε καλό παιδί που δεν ασχολήθηκε να τραβήξει το θέμα στα άκρα - εγώ θα το τράβαγα. Επειδή δεν ξέρω αν θέλει να εκτεθεί το θέμα, δε δημοσιεύω τον προορισμό γιατί αυτόματα αποκαλύπτω και τον ίδιο. Δεν αρθρογραφεί εδώ, τουλάχιστον απ'όσο ξέρω.
quote]
Νομίζω πως οι κανόνες δεοντολογίας επιβάλουν πλέον να αναφέρεις και τον προορισμό. Όπως αποκάλυψες την "απάτη" που έκανε η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, εκθέτοντας την δημοσίως, θα πρέπει να αποκαλύψεις και την πηγή σου. Αλλιώς όλες οι κατηγορίες πέφτουν στο κενό.
Τα εισαγωγικά στη λέξη απάτη μπήκαν μέχρι να αποδειχτεί ότι η εν λόγω κυρία έκανε αυτό για το οποίο κατηγορείται.