• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ισπανία Πορτογαλία Πορτογαλία - Ισπανία ... παρακαλώ τα φώτα σας ...

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.258
Likes
1.956
Θα βοηθούσε αν έγραφες αν έχεις ξαναπάει σε κάποια από τις δυο χώρες και σε ποιες επαρχίες τους. Αν δεν έχεις ξαναπάει, δεν νομίζω να φτάνουν οι μέρες (συν την ταλαιπωρία) και για τις δύο, επικεντρώσου στη μία από αυτές.
 

Extra muros

Member
Μηνύματα
208
Likes
1.531
Επίσης σε ποιο κομμάτι θες να επικεντρωθείς της Ιβηρικής, βόρεια, νότια, να έχει και κάποια πρωτεύουσα μέσα ή όχι, από πού θα ξεκινήσετε και από πού θα φύγετε. Δεν έχω πάει Ισπανία, αλλά 10 μέρες είναι αρκετά καλές για μια επισκόπηση Πορτογαλικών ακτών και λίγη ενδοχώρα, για συνδυασμό χωρών λογικό μου ακούγεται κάποιες στάσεις Ανδαλουσία και μετά Αλγκάρβε για να καταλήξετε Λισαβόνα. Η' από βόρεια αντίστοιχα Χώρα των Βάσκων - Γαλικία - Πόρτο (με απαραίτητο κι ένα πέρασμα από κοιλάδα Ντόουρο).
 

bandit650

Member
Μηνύματα
770
Likes
3.611
αυτο το εκανα 1 με 15 σεπτεμβριου 2021 και θεωρω οτι ειναι η καλυτερη εποχη και απο αποψη θερμοκρσιας αλλα και τιμων στα δωματια.
Το προγραμμα το δικο μας ηταν
2 διανυκτερευσεις μαλαγα
2 γραναδα
4 σεβιλη
1 στο λεωφορειο απο σεβιλλη για λισσαβωνα
5 λισαβωνα.
Αν το εκανα παλι θα εκοβα μια βραδια απο τη σεβιλλη και θα πηγαινα και κορντοβα.
οι μετακινησεις μεταξυ των πολεων εγιναν με λεωφορεια της alsa γρηγορα και φθηνα.
νοικιασαμε αυτοκινητο μια μονο μερα για να παμε απο σεβιλλη στη καντιθ.
ηταν απο τις καλυτερες διακοπες
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.213
Likes
12.859
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
10 μέρες τον Αύγουστο θα πήγαινα είτε Καταλονία (Βαρκελώνη, Σίτζες, Ταραγόνα), Βαλενθιάνα (Βαλένθια, Μπενιντόρμ, Αλικάντε), Βαλεαρίδες(Ίμπιζα, Μαγιόρκα) είτε Ανδαλουσία (Μάλαγα και πέριξ, Καντίθ, ίσως και ημερήσιες ή καμια διανυκτέρευση σε Σεβίλλη, Γρανάδα, Κόρδοβα) σκέτη ή σε συνδυασμό με Αλγκάρβε (Λάγκος, Αλμπουφέιρα, Φάρο) ή σε συνδυασμό με Κανάρια νησιά (Γκραν Κανάρια, Τενερίφη, Φουερταβεντούρα, Λανθαρότε) είτε Αλγκάρβε σε συνδυασμό με Λισσαβόνα ή με Κανάρια ή με Μαδέρα ή Αζόρες (Σάντα Μαρία, Σάο Μιγκέλ, Φαιαλ, Σάο Χόρχε, Πίκο, Γκρασιόζα).
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μηνύματα
923.676
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom