Που έχετε ταξιδέψει 2+ φορές επειδή ενθουσιαστήκατε;

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.067
Likes
2.483
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Βενετία και Λονδίνο (αν κ στο Λονδίνο τη 2η φορά πήγα με αφορμή μια θεατρική παράσταση που ήθελα πολύ να δω αλλά θα ξαναπάω σίγουρα κ χωρίς αφορμή).

Είναι κ άλλες πόλεις που πήγα μια φορά αλλά θέλω να ξαναπάω γιατί νιώθω ότι δεν τις χάρηκα όπως έπρεπε (Ρώμη, Παρίσι)

Αλλά αν μιλάμε για ενθουσιασμό ναι, Βενετία ασυζητητί και Λονδίνο. Θα πηγαίνω κ θα ξαναπηγαίνω κ στις δύο μέχρι να μη με βαστάνε τα πόδια μου :lol:

Κι από Ελλάδα... Ίος!! All time classic summer paradise
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Μιας και ξεθαφτηκε το θεμα ας απαντησω και γω που οταν το ανοιξα δεν ειχα παει πουθενα 2+ φορες..
3 στη Ρωμη, 2 Παρισι, 2 Λονδινο, 2 Κων/πολη, 3 Νεα Υορκη, 2 Βιεννη. Παρισι και Βιεννη δεν πολυμετρανε γιατι δεν ενθουσιαστηκα κιολας. Πιο πολυ εδωσα δευτερη ευκαιρια αλλα η Βιεννη εξακολουθει να μου φαινεται καπως βαρετη.. Αν δεν ειχαμε φιλους εκει δε θα ξαναπηγαινα..​
Προστέθηκε και 2η φορά στην Βενετία που με είχε ενθουσιάσει και ελπίζω να πάω και 3η.. Δεύτερη φορά πήγαμε και στη Βαρσοβία επειδή την πρώτη μείναμε λίγο και δε τη χορτάσαμε..
Αλλά η πόλη που δε θα βαρεθώ ποτέ και πάω πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, ανακαλύπτοντας κάθε φορά καινούρια σημεία ενδιαφέροντος, είναι φυσικά η Νέα Υόρκη! Λίγο καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία πήγαμε για 5η φορά! Αν δεν ήταν η πανδημία θα είχαμε πάει σίγουρα και 6η..
Άλλες επαναλήψεις που σκέφτομαι είναι το Παμούκαλε στην Τουρκία που με είχε εντυπωσιάσει, το Τορόντο για τους καταρράκτες του Νιαγάρα και η Βουδαπέστη επειδή πήραμε μόνο μια μικρή γεύση (πριν μια 10ετια!) και θα ήθελα να μείνουμε λίγες μέρες να την ανακαλύψουμε..
 
Last edited:

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Καλησπέρα στην παρέα! Σε πολλά μέρη έχω πάει πάνω από δύο φορές επειδή ενθουσιάστηκα. Ξεκινώ από τις δύο λατρεμένες μου πόλεις-υπέρτατες λατρείες που έχω πάει, έχω μείνει, έχω ξαναπάει συν-πλην δέκα φορές, Λονδίνο και Βιέννη. Μου αρέσει η οικειότητα που νιώθω, που δε χρειάζομαι για να πάω παρέα καθώς έχω εκεί φίλους, που δε χρειάζεται να διαβάσω οδηγούς, είναι σα δεύτερα σπίτια. Από εκεί και πέρα και Νέα Υόρκη έχω πάει πάνω από δύο φορές γιατί μου άρεσε πολύ, και Ρώμη, Παρίσι, Βερολίνο, Κοπεγχάγη, Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη. Θα ήθελα να το έκανα με μεγαλύτερη ευκολία σε πιο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, π.χ. Ινδία αλλά επειδή θέλω να βλέπω νέα μέρη όταν κάθεται το τρίπτυχο "χρόνος-χρήμα-παρέα" για μακρινό ταξίδι (πράγμα όχι εύκολο, Βιέννη π.χ. πας και τριήμερο) τότε προτιμώ κάτι νέο.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Πηγα 9 φορές Αγγλία, 4 φορές Ιταλία, 3 φορές Ισπανία, 3 φορές Τουρκία, 2 φορές Γαλλία, 2 φορές Βέλγιο. Ετοιμάζομαι για 10η φορά Αγγλία, 5η φορά Ιταλία, 2η φορά Πολωνία, 2η φορά Πορτογαλία φέτος. Οι αγάπες είναι παντοτινές.Θα ξαναπηγαινα παντού.
Δε θα ξαναπηγαίνα Βελιγράδι μόνο.
Καιρος για update.
11 φορες Αγγλια, 10 φορες Ιταλια, 3 Ισπανια, 3 Τουρκια, 4 Γαλλια, 3 Βελγιο, 3 Πολωνια, 2 Πορτογαλια, 2 Αυστρια, 2 Λετονια, 2 Ολλανδια, 2 Ρουμανια.
 
Last edited:

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Καιρος για update.
11 φορες Αγγλια, 10 φορες Ιταλια, 3 Ισπανια, 3 Τουρκια, 4 Γαλλια, 3 Βελγιο, 3 Πολωνια, 2 Πορτογαλια, 2 Αυστρια, 2 Λετονια, 2 Ολλανδια, 2 Ρουμανια.
Τώρα που έβαλες εσύ χώρες μου το έκανες πιο εύκολο (με τις πόλεις το έχανα τελείως)!

Βέβαια δε θυμάμαι σε όλες τις περιπτώσεις αναλυτικά αριθμούς, αλλά κάτι θα κάνω. :p

Ηνωμένο Βασίλειο: 20+ φορές. Οι περισσότερες στη Σκωτία (βγάζω έξω το έτος που έζησα εκεί). Αγγλία πρέπει να είναι 5.
Ιταλία: 10+ φορές
Βουλγαρία: 5+, ΗΠΑ 2, Αλβανία 2, Βόρεια Μακεδονία 3, Τουρκία 6, Γερμανία 3, Νορβηγία 3, Πολωνία 3, Ρουμανία 2, Αίγυπτο 2 (νταξ κλέβω λίγο, η δεύτερη ήταν σε stopover που μας έκανε ξενάγηση/βόλτα/τραπέζι η αεροπορική), Γαλλία 3, Κύπρος 3.

Σε λίγες μέρες θα προστεθεί και μία ακόμα αγαπημένη μου χώρα στη λίστα όσων έχω επισκεφτεί παραπάνω από μία φορά. :)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Μπορω να το κανω και λιγο πιο ειδικο και ιδιον του χαρακτηρα μου:
Πολεις που πηγα την πρωτη φορα για ημερησια και επεστρεψα για παραπανω χορταστικη δοση: Ρωμη, Πορτο, Μπριζ, Παλερμο.
Πολεις που πηγα για περισσοτερο και ξαναπηγα για ημερησια για τζουρα: Λιλ, Ριγα, Κεμπριτζ.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.962
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Προς το παρόν στη κατηγορία αυτή είναι μόνο το Βερολίνο καθώς έτσι το 'φεραν οι συγκυρίες, στο οποίο βέβαια θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως πολλές ακόμα φορές.
Ελπίζω σύντομα να μεγαλώσει η λίστα. ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom