• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ηνωμένο Βασίλειο Πού νά πάω από Λονδίνο(Χριστουγεννα-Πρωτοχρονιά)???

fotast

Member
Θά είμαι Λονδίνο τά Χριστούγεννα καί τήν Πρωτοχρονιά.

΄Η ερώτηση μου είναι πού νά πάω γιά 4-5 ημέρες μεταξύ Χριστουγέννων καί Πρωτοχρονιάς(π.χ 27/12 μέ 30 ή 31/12)???

Εδιμβούργο είναι ή πρώτη σκέψη καί επιλογή.

Ιδέες γιά πουθενά αλλού???

Επόμενο Ταξίδι
Σχέδια για την ώρα...
Για τοσες λίγες ημέρες μήπως είναι κάπως μακριά; Το Εδιμβούργο είναι ένα ταξίδι από μόνο του. Να υπολογίζεις γύρω στις 5 ωρες τη διαδρομή με το τραίνο (αν έτσι υπολογίζεισ να πας). Βλέπω στο χάρτη σου τη Βρεττανία αλλά δε ξέρω πόσο έχεις ταξιδέψει.... εγώ θα σου πρότεινα να επισκεφθείς κάτι πιο κοντινό: Oxford, Cambridge ή Bath που είναι άνετες ημερήσιες εξορμήσεις. Ισως το Cardiff με τα περίχωρα καστρα που πάλι βολεύονται σε μια ημέρα.

Όποια και να είναι η επιλογήσου να (και θα) περάσεις υπέροχα.

fotast

Member
Για τοσες λίγες ημέρες μήπως είναι κάπως μακριά; Το Εδιμβούργο είναι ένα ταξίδι από μόνο του. Να υπολογίζεις γύρω στις 5 ωρες τη διαδρομή με το τραίνο (αν έτσι υπολογίζεισ να πας). Βλέπω στο χάρτη σου τη Βρεττανία αλλά δε ξέρω πόσο έχεις ταξιδέψει.... εγώ θα σου πρότεινα να επισκεφθείς κάτι πιο κοντινό: Oxford, Cambridge ή Bath που είναι άνετες ημερήσιες εξορμήσεις. Ισως το Cardiff με τα περίχωρα καστρα που πάλι βολεύονται σε μια ημέρα.

Όποια και να είναι η επιλογήσου να (και θα) περάσεις υπέροχα.
4-5 ημέρες γιά Εδιμβούργο μόνον είναι λίγες???Αεροπορικώς έχω σκοπό νά πάω.

Oxford+Cambridge έχω πάει.

Τό Cardiff αξίζει γιά 4-5 ημέρες?Μήπως είναι πολλές?

Ευχαριστώ πάντως.

Traveller

Member
Αν και ακούγετε περίεργο ρίξε μια ματιά στην Ισλανδία... η Iceland Air έχει καλές προσφορές από Λονδίνο και το Ρέικιαβικ είναι μια πάρα πολύ ζωντανή πόλη...

fotast

Member
Αν και ακούγετε περίεργο ρίξε μια ματιά στην Ισλανδία... η Iceland Air έχει καλές προσφορές από Λονδίνο και το Ρέικιαβικ είναι μια πάρα πολύ ζωντανή πόλη...
Δέν το είχα σκεφθεί καθόλου.Θά τό κοιτάξω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στατιστικά στην Ισλανδία έχει 4 ώρες ηλιοφάνεια Δεκ/Ιαν... Όχι ότι είναι τελείως αποτρεπτικό, αλλά εγώ θα πήγαινα κάπου πιο νότια και θα την άφηνα για αργότερα μέσα στο χρόνο.

fotast

Member
Στατιστικά στην Ισλανδία έχει 4 ώρες ηλιοφάνεια Δεκ/Ιαν... Όχι ότι είναι τελείως αποτρεπτικό, αλλά εγώ θα πήγαινα κάπου πιο νότια και θα την άφηνα για αργότερα μέσα στο χρόνο.
Ευχαριστώ,θά τό λάβω υπ' όψη.Πηγαίνω Αγγλία καί άνοιξη/καλοκαίρι όποτε μπορεί νά τό αφήσω γιά τότε καί νά πάω τώρα Εδιμβούργο(κόλλησα!!).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραίο είναι το Εδιμβούργο, αν και πέντε μέρες για μένα είναι πολλές. Μπορείς όμως να πας και πιο βόρεια κάνοντας 1-2 εκδρομούλες. Κρύο θα κάνει, αλλά για μένα του πάει.

Επόμενο Ταξίδι
Σχέδια για την ώρα...
Θα σου έλεγα να πεταχθείς έως τη Γλασκώβη. Είναι μονο 45' με το τραινο. Για να σπάσεις το ταξίδι σου..

Μια χαρά θα περάσεις.

(Όπως κατάλαβες η πρώτη απάντηση μου ήταν αλλού για αλλού... εσύ μιλούσες για 4-5 ημέρες εκτός Λονδίνου και εγώ για 4-5 ημέρες στο Λονδίνο με ημερήσια εκδρομή...:killme:
Το Cardiff και τα περίχωρα του τα βλέπεις ανετα σε 1-2 ημέρες)

fotast

Member
Θα σου έλεγα να πεταχθείς έως τη Γλασκώβη. Είναι μονο 45' με το τραινο. Για να σπάσεις το ταξίδι σου..

Μια χαρά θα περάσεις.

(Όπως κατάλαβες η πρώτη απάντηση μου ήταν αλλού για αλλού... εσύ μιλούσες για 4-5 ημέρες εκτός Λονδίνου και εγώ για 4-5 ημέρες στο Λονδίνο με ημερήσια εκδρομή...:killme:
Το Cardiff και τα περίχωρα του τα βλέπεις ανετα σε 1-2 ημέρες)
Ναι τό κατάλαβα αλλά δέν πειράζει:):)

Οπότε μάλλον καταλήγουμε γιά Εδιμβούργο(άν είναι 4 ημέρες) καί θά προσθέσω Γλασκώβη(άν είναι 5 ημέρες).

fotast

Member
Ωραίο είναι το Εδιμβούργο, αν και πέντε μέρες για μένα είναι πολλές. Μπορείς όμως να πας και πιο βόρεια κάνοντας 1-2 εκδρομούλες. Κρύο θα κάνει, αλλά για μένα του πάει.
ΟΚ ευχαριστώ.΄Αν είναι 4 ημέρες Εδιμβούργο καί περίχωρα.΄Αν είναι 5 ημέρες + 1-2 εκδρομές.

΄Η θερμοκρασία πρέπει νά είναι γύρω στούς 2-6 βαθμούς.Μάλλον αντέχεται.

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Υπαρχει η norwegian.no που εχει καλες τιμες για σκανδιναβια. Καπως ετσι συνδυασα κ εγω την επισκεψη μου στο λονδινο, αλλα αν σε εμποδιζει το κρυο τοτε πασο.
Μπορεις επισης να χτυπησεις ενα ωραιοτατο αμστερνταμ! ειναι κ κοντα!;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.361
Μέλη
40.009
Νεότερο μέλος
angelvala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom