• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Σύρος Συρος για 3-4 μερες ...galat με ακους;

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Μεσα απο ολα τα νησια που κοιταω να φυγω για τον Αυγουστο ειναι και η Συρος.Η καλυτερη επιλογη απο οτι καταλαβα ειναι μεσα στην Ερμουπολη ,που με βολευει κιολας γιατι θελω να ειμαι διπλα στα περισσοτερα μαγαζια ,καφε κλπ και να βγαινουμε το βραδυ για ποτο και βολτες ανα πασα ωρα χωρις να χρειαζεται αυτοκινητο.Παρολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η διαμονη μεσα στην Ερμουπολη απο πλευρας φασαριας ,μηχανακια να περνανε κλπ αλλα και πυκονοκατοικημενου περιβαλλοντος χαλοντας λιγο το vibe οτι ειμαι διακοπες σε νησι ,που δεν αντιλεγω της κατα τα αλλας πανεμορφης Ερμουπολης(εχω ξαναρθει στο νησι στο παρελθον αλλα πολυ μικρος).Οποιος εχει εμπειρια απο Ερμουπολη ας μου πει ,Σαν επιλογη σκεφτηκα και την Ανω Συρο και συγκεκριμενα μου αρεσε το fimaira 2 στην εισοδο της Ανω Συρου λογω θεας απο το μπαλκονι στην πολη.Ειναι καλα για διαμονη αν δεν εχεις αυτοκινητο να πηγαινεις Ερμουπολη εστω στο κατεβασμα? Ευχαριστω

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μεσα απο ολα τα νησια που κοιταω να φυγω για τον Αυγουστο ειναι και η Συρος.Η καλυτερη επιλογη απο οτι καταλαβα ειναι μεσα στην Ερμουπολη ,που με βολευει κιολας γιατι θελω να ειμαι διπλα στα περισσοτερα μαγαζια ,καφε κλπ και να βγαινουμε το βραδυ για ποτο και βολτες ανα πασα ωρα χωρις να χρειαζεται αυτοκινητο.Παρολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η διαμονη μεσα στην Ερμουπολη απο πλευρας φασαριας ,μηχανακια να περνανε κλπ αλλα και πυκονοκατοικημενου περιβαλλοντος χαλοντας λιγο το vibe οτι ειμαι διακοπες σε νησι ,που δεν αντιλεγω της κατα τα αλλας πανεμορφης Ερμουπολης(εχω ξαναρθει στο νησι στο παρελθον αλλα πολυ μικρος).Οποιος εχει εμπειρια απο Ερμουπολη ας μου πει ,Σαν επιλογη σκεφτηκα και την Ανω Συρο και συγκεκριμενα μου αρεσε το fimaira 2 στην εισοδο της Ανω Συρου λογω θεας απο το μπαλκονι στην πολη.Ειναι καλα για διαμονη αν δεν εχεις αυτοκινητο να πηγαινεις Ερμουπολη εστω στο κατεβασμα? Ευχαριστω
Ναι είναι μια χαρά! Ανετότατα κατεβαίνεις για βόλτα στην πόλη ή για να πάρεις το ΚΤΕΛ (υπάρχει δρομάκι που σε "βγάζει καρφί" πλατεία Μιαούλη- πες στον ιδιοκτήτη των δωματίων να στο δείξει). 'Οσο για την επιστροφή και ταξάκι (είναι πάμφθηνο- στα 3 ευρώ), και δωρεάν με το αστικό που πάει Άνω Σύρο. Από την πλατεία πάντως είναι συμπαθητική γυμναστική και η επιστροφή βραδάκι. Τσέκαρε επίσης και την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο έξω από την Ερμούπολη, αλλά και το κομμάτι της πόλης μετά τα Βαπόρια (μπορώ να σου κάνω και προτάσεις δωματίων)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σαν επιλογη σκεφτηκα και την Ανω Συρο και συγκεκριμενα μου αρεσε το fimaira 2 στην εισοδο της Ανω Συρου λογω θεας απο το μπαλκονι στην πολη.Ειναι καλα για διαμονη αν δεν εχεις αυτοκινητο να πηγαινεις Ερμουπολη εστω στο κατεβασμα
Πολύ καλά το σκέφτηκες, πολύ καλά στα απαντησε και ο Θάνος πιο πάνω.
Είχαμε τον ίδιο προβληματισμό πριν δυο καλοκαίρια. Μείναμε κι εμείς στα όρια με την Άνω Σύρο, χωρίς να το μετανιώσουμε ούτε στιγμή.
Το βράδυ (αν δε βγαίναμε στην Ανω) κατεβαίναμε απ' τα σκαλάκια και το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούσαμε μόνο για τις βόλτες τις ημέρας και τις παραλίες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πριν κάποια καλοκαίρια είχαμε μείνει κέντρο Ερμούπολη, λίγα μέτρα από το δημαρχείο, σε περιοχή με στενά που δεν μπορούσαν να περάσουν αυτοκίνητα και ήταν πολύ καλά. Είχε και μπαλκόνι με θέα όλη την πόλη και ήταν και όλα στα πόδια σου ;)

paefstra

Member
Πριν κάποια καλοκαίρια είχαμε μείνει κέντρο Ερμούπολη, λίγα μέτρα από το δημαρχείο, σε περιοχή με στενά που δεν μπορούσαν να περάσουν αυτοκίνητα και ήταν πολύ καλά. Είχε και μπαλκόνι με θέα όλη την πόλη και ήταν και όλα στα πόδια σου ;)
Το ιδιο κι εμεις, σε πεζοδρομο σχεδον, καθολου φασαρια. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα καλυτερα ξενοδοχεια της πολης ειναι στο μετωπο της παραλιας. Η κατηφορα ειναι προτιμοτερη απο την ανηφορα αργα το βραδυ :)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος βολεύει για να ζητήσω κάποιες πληροφορίες.
Με την ευκαιρία της προσφοράς που έβγαλε η Αιγαίου και το 1+1 της premium λέμε με την σύζυγό μου να κάνουμε μια επίσκεψη στο νησί και ρωτώ οι 3μιση μέρες είναι αρκετές για αρχές Μαΐου;;
Λέμε να κλείσουμε τις διαμονές μας στην Ερμούπολη. Θα ήθελα προτάσεις για διαμονή.

Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
??
Νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος βολεύει για να ζητήσω κάποιες πληροφορίες.
Με την ευκαιρία της προσφοράς που έβγαλε η Αιγαίου και το 1+1 της premium λέμε με την σύζυγό μου να κάνουμε μια επίσκεψη στο νησί και ρωτώ οι 3μιση μέρες είναι αρκετές για αρχές Μαΐου;;
Λέμε να κλείσουμε τις διαμονές μας στην Ερμούπολη. Θα ήθελα προτάσεις για διαμονή.
Η Ερμούπολη είναι μια πολύ καλή επιλογή για διαμονή αλλά και πάλι θα πρέπει να νοικιάσετε αμάξι για να την γυρίσετε, κι εγώ τρεις μέρες έμεινα και την γύρισα όλη, η διαμονή μου ήταν στον Αζόλιμνο και το αμάξι το χρειαζόμουν όλες τις μέρες σε αντίθεση με σας που μπορείτε να νοικιάσετε αμάξι μία μέρα. Πρώτη μέρα την αφιερώνετε στην Ερμούπολη πάτε άνετα και στην άνω Σύρο, την δεύτερη πάτε Ποσειδωνία, Γαλησσάς, Κίνι και την τρίτη μέρα ξανά Ερμούπολη γιατί θα σας έχει ξεφύγει το μουσείο και αν έχετε ενδιαφέρον έχει πολύ ωραίο νεκροταφείο.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Υπέροχη εποχή για Σύρο οι αρχές Μαΐου. Εάν έχετε αυτοκίνητο μαζί σας, θα σας συμβούλευα να πάτε και μέχρι την Επάνω Μερια του νησιού, στην περιοχή του Σαν Μιχάλη. Η θέα θα σας μείνει αξέχαστη ενώ στην περιοχή έχει κ ταβερνάκια. Εάν έχει κάποια παράσταση ή γενικά στο θέατρο Απολλων εκείνες τις μέρες, κυνηγήστε το! Να πω επίσης ότι το αυτοκίνητο δεν ειναι και άκρως απαραίτητο στο νησί. Η Ερμούπολη κ η Άνω Σύρος έχουν δωρεάν δημοτικη συγκοινωνία ενώ κ το ΚΤΕΛ για εκτός πόλης είναι συχνό κ οι διαδρομές μικρες

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360