Πού πήγαμε το 2022;

Sam-chal

Member
Μηνύματα
878
Likes
1.943
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Κωνσταντινούπολη αρχές Αυγούστου, Λονδίνο τον Νοέμβριο και ...Σίφνος (αρκετές φορές λόγω ειδικών υποχρεώσεων) + μερικές μονοήμερες ή διήμερες αποδράσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Δεν το λες και άσχημα...
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Γεμάτη χρονιά ταξιδιωτικά (για τα δικά μου πλαίσια πάντα) και για μένα, αν και ομολογώ το "γιούργια" ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2021 για να βγάλω τα σπασμένα του κορωνοϊού. Λοιπόν:

Μάρτιος: Πενθήμερο Λισαβόνα (με ημερήσιες σε Σίντρα-Κασκαϊς-Κάμπο ντα Ρόκα). Καλό, χαλαρό ταξιδάκι, αλλά προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου έκανε... Δε ξέρω αν θα ξαναπήγαινα... Ίσως ως τράνζιτ για άλλη πόλη

Ιούνιος (εκεί γύρω στου Αγ. Πνεύματος): ένα σούπερ δεκαήμερο όπου ξεκίνησα από Ρώμη, κατέβηκα Νάπολη και συνέχισα σε Σορρέντο, Κάπρι (αχ βαχ πότε θα ξαναπάω) και επιστροφή από Νάπολη. Η Νάπολη τι να πω..καλή είναι, για τράνζιτ βολεύει :haha:

Ιούλιος: Ένα τριήμερο στην αγαπημένη Ίο και καπάκι επιστροφή Αθήνα και πτήση για ακόμα πιο αγαπημένη Βενετία ένα σκάρτο τετραήμερο. Επιστροφή είχα από Μπολόνια (δε βρήκα από Βενετία) η οποία δε μου πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.. Πολύ γρουσούζα πόλη τι να πω... Στη πρώτη περίπτωση πέτυχα την απεργία των υπαλλήλων του αεροδρομίου με αποτέλεσμα 5 ώρες καθυστέρηση (και όχι, δε τριγύρναγα αμέριμνη στη πόλη ως τότε, πήγα από νωρίς στο αεροδρόμιο σχετικά όπου οι ουρές ήταν ατελείωτες και δεν είχε θέση ούτε στο πάτωμα καθώς περίμεναν όλοι τι θα γίνει με τη πτήση τους). Τέλος πάντων

Αύγουστος: Α εκεί το κατευχαριστήθηκα. 18 μέρες σχεδόν σε Μαδρίτη-Ανδαλουσία, ταξιδάρα που την ακύρωσα το πρώτο καλοκαίρι του κορωνοϊού και βρήκα ευκαιρία να τη πραγματοποιήσω τώρα.. Όσο για τη περίφημη ζέστη, ΟΚ τη πάλεψα, μόνο στη Κόρδοβα είναι η αλήθεια ζορίστηκα αρκετά.. Πλάκα είχε πάντως που τα μεσημέρια μόνο οι τρελοτουρίστες τριγύρναγαν... Ψυχή δεν υπήρχε έξω..Κάτι ήξεραν.. Κι αυτό το ταξίδι μου βγήκε ξυνό όμως...Τη τελευταία μέρα πριν την επιστροφή μου έκλεψαν το κινητό μου στη Μαδρίτη... (ευκαιρία βρήκα να πάρω καινούριο όμως, μπακατέλα ήταν)

Ε είπα να μη πάω άλλο ταξίδι ως του χρόνου, αλλά δε κρατήθηκα.. Τελευταία στιγμή, κ επειδή για διάφορους λόγους (και) το ταξίδι στη Βενετία το καλοκαίρι ξυνό μου βγήκε, είπα να τη δω και χειμώνα και Χριστουγεννιάτικη... Και πήγα ένα τριημεράκι τώρα τα Χριστούγεννα κ εκεί.. Τι ωραία τι καλά... Παιδιά μια χαρά καιρό είχε, αν μπορείτε να αποφεύγετε το καλοκαίρι εκτός αν θέλετε να πάτε Λίντο στις παραλίες (χαχαχα) κλπ...
Κ είπα η δόλια να γυρίσω από Μπολόνια πάλι μια κ δε βρήκα επιστροφή από Βενετία (για μίλια μιλάω, γιατί οι τιμές ήταν όχι στα ύψη, στον ουρανό ήταν) ε κ δε πάω λέω μια μέρα κ κει να δω και τη πόλη? τη τελευταία φορά δε την είδα πήγα κατευθείαν αεροδρόμιο... ΤΙ ΤΟΘΕΛΑ... Εκτός ότι δε μ άρεσε γενικότερα, ούτε καν το ιστορικό της κέντρο που εγώ τρελαίνομαι για στενάκια κλπ., το βράδυ της παραμονής τρώω κει ένα χαλασμένο γλυκό και νάσου η δηλητηρίαση... Κ όλο το βράδυ και ανήμερα Χριστούγεννα με πυρετό κλπ... Πως έσουρα τα πόδια μου ως το αεροδρόμιο και πως μπήκα στη πτήση δε ξέρω

Είχα σκοπό να τη χρησιμοποιήσω για τα πηγαινέλα μου σε Τοσκάνη κλπ κάποια στιγμή γιατί βολεύει αλλά τώρα ΦΟΒΑΜΑΙ.. δε με θέλει βρε αυτή η πόλη.. Θα τριτώσει το κακό :haha: (Αλήθεια γιατί για Φλωρεντία δεν έχει μίλια βρε παιδιά ??)

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, πολλή γρουσουζιά έχει πέσει στα τελευταία ταξίδια... Λέτε κάποιος να με γλωσσοτρώει? Φτου φτου :lol:
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.043
Likes
41.051
Κι εγω τη Μπολονια τη βρηκα απλα οκ κι ας μην ετυχαν στραβες. Επισης δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω για να ξαναπαω.
Φλωρεντια δεν πετας απ ευθειας με μιλια (εβαλε δρομολογιο απ ευθειας?) εκτος αν θες να σκασεις 15.000 μιλια για Star Alliance εδω διπλα.
Απο Μπολονια ειναι μια χαρα.
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.492
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κι εγω τη Μπολονια τη βρηκα απλα οκ κι ας μην ετυχαν στραβες. Επισης δεν θα εδινα ουτε ενα ευρω για να ξαναπαω.
Φλωρεντια δεν πετας απ ευθειας με μιλια (εβαλε δρομολογιο απ ευθειας?) εκτος αν θες να σκασεις 15.000 μιλια για Star Alliance εδω διπλα.
Απο Μπολονια ειναι μια χαρα.
Ναι έχει βάλει από φέτος (περισυνή σεζόν 2022) απευθείας δρομολόγιο. Και είδα ότι έχει κανονικά και φέτος 2023 πτήσεις απευθείας, κάθε Τρίτη και Σάββατο αν θυμάμαι καλά. Περίεργο πολύ μου φαίνεται που δε δίνει τίποτα και έψαξα πολλούς μήνες στο ημερολόγιο διαθεσιμότητας μιλίων. Για αγορά έχει κανονικά
 

Nikoletta!

Member
Μηνύματα
46
Likes
109
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Για μένα το πρώτο μισό του 2022 ήταν άκαρπο ταξιδιωτικά με μια και μοναδική απόδραση στα Μετέωρα για 3 μέρες το Μάρτιο, το δεύτερο μισό όμως ξεκίνησε με ένα γεμάτο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. 6 μέρες Ζάκυνθο, 6 μέρες Σκιάθο, 5 μέρες Εύβοια, 5 μέρες Κουφονήσια, 4 μέρες Νάξο, 4 μέρες Κύθνο. Το highlight όμως της χρονιάς ήρθε στο τέλος του Οκτωβρίου που κατάφερα να κάνω ένα ταξίδι όνειρο πραγματικότητα και να επισκεφτώ τη Νέα Υόρκη για 8 μέρες που ήταν σκέτη μαγεία! Αυτή ήταν η ανταμοιβή μου για τη χρονιά που πέρασε! 😊 Εύχομαι το 2023 να είναι ταξιδιάρικο και λαμπερό για όλους και να κατακτήσουμε περισσότερους στόχους! Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα!
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Πολύ φτωχή η φετινή χρονιά για τα δικά μου δεδομένα λόγω πολλών κακών συγκυριών.. Οπότε θα αναφέρω ένα 8μερο στη Χαλκιδική το καλοκαίρι και ένα 12μερο τον Οκτώβριο στο Ιράν μαζί με λίγη Κωνσταντινούπολη. Φυσικά για μένα αυτό το ταξίδι άξιζε όσο 10 μαζί αφού ήταν μεγάλο ταξιδιωτικό απωθημένο οπότε νιώθω πλούσια ταξιδιωτικά περισσότερο από κάθε άλλη φορά..
 
Μηνύματα
196
Likes
250
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Επιστρεφοντας μόλις από ταξίδι θα κάνω και εγώ τον δικό μου απολογισμό. Φέτος άργησαν να ξεκινήσουν τα ταξίδια και έτσι έχουμε ως εξής:

Απρίλιος: Κωνσταντινούπολη
Ιούλιος: Μπολόνια-Βερόνα
Αύγουστος: Ίος και Κύθηρα
Δεκέμβριος: Μόναχο-Σαλτσμπουργκ- Χάλστατ

Νομίζω θα ήθελα κάτι παραπάνω, αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ευχαριστημενη, λόγω περιορισμένων αδειών και κάποιων προσωπικών δυσκολιών.
Ας ελπίσουμε το 2023 να είναι γεμάτο υγεία και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.856
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom