Προορισμό εκτός Ευρώπης για κοπέλες;

nikinikiniki

Member
Μηνύματα
6
Likes
4
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ήθελα και κάτι άλλο να ρωτήσω. Σε ποιες χώρες θα είναι ο καιρός σαν καλοκαίρι Απρίλιο μήνα;
 
Μηνύματα
109
Likes
604
Εξαιρετική επιλογή και ασφαλής είναι η Ιαπωνία. Καλός ο καιρός θα δεις και τις ανθισμένες κερασιές.
Αλλά όχι φτηνός προορισμός. Μπορεί να βρείς φτηνά καταλύματα αλλά για να αποκτήσεις μια καλή γεύση της Ιαπωνίας πρέπει να ξοδευτείτε αρκετά. OWsen ,Ryokan hotel,εξαιρετικά φαγητά κ.α. Δεν ξέρω αν υπάρχει τώρα αλλά παλαιότερα δίνανε και πάσο για τα τρένα 7 ή 14 μερών που τα κάνανε πιο ελκυστικά στους ξένους να ταξιδέψεις φτηνότερα απο Ιάπωνες (με γρήγορο τρένο). Θα πρέπει γενικότερα να ξοδευτείτε πολύ περισσότερο απο τους άλλους προορισμούς που θέλεις να επισκεφτείς.

Ενδιαφέρουσα η Σεουλ δεν την λές όμως εξωτική όπως κάποια νησιά της Ινδονησίας. Καλές τιμές για φαγητό, ποτά, οι μεταφορές αν θυμάμαι καλά ,και το μ.ο των ξενοδοχείων σχετικά φτηνό. Ασφαλής.
Δεν πήγα άνοιξη θα συναντήσεις μάλλον καλό καιρό.

Ινδονησία αν πάτε Βόρνεο να το κουβεντιάσουμε ώστε να έρθω και εγώ. Βδέλες ,φίδια κουνούπια αλλά θα φροντίσω για ασφάλεια.

Αν το αντέχεις οικονομικά για μένα η καλύτερη επιλογή είναι η Ιαπωνία.
Δεν έχω πάει Ινδία.

Δυστυχώς το ρίσκο ματαίωσης του ταξιδιού λόγω κορωνοϊού είναι υπαρκτό, αλλά πιστεύω οτι θα έχουν ομαλοποιηθεί πολύ η κατάσταση μέχρι την άνοιξη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και ΥΓΕΙΑ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.801
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom