Προς τα μέλη του γκρούπ.

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Για να πετιέσαι έτσι στο άψε – σβήσε στην Αδριανούπολη για καφέ, μάλλον κάπου εκεί κοντά θα πρέπει να μένεις._
Βρήκες εσύ πατριώτη σου και κάτι σε γαργαλάει:haha: Ψέματα;
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
1.589
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Κατοικώ στην Ορεστιάδα. Για Τουρκία είναι κοντά μας ο συνοριακός σταθμός Καστανέων (18 km). Η διαδικασία εισόδου, κανονικά δεν είναι παραπάνω από 10 - 15 λεπτά και γιά τους δυο σταθμούς (Ελλάδας και Τουρκίας), εάν όμως τύχεις τουριστικά πούλμαν τότε υπάρχει αργοπορία. Για το μουσείο που αναφέρεις Χρήστο δεν το είχα υπ' όψη μου και θα το ψάξω.
 
Μηνύματα
159
Likes
43
gionik και interted καλωσορίσατε στην παρέα του συγκεκριμένου γκρουπ.
Ελπίζω ότι θα έχουμε στο μέλλον την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες, που ενδιαφέρουν κυρίως εμάς που ταξιδεύουμε με δικό μας μέσον δύο ή τεσσάρων τροχών._
 
Μηνύματα
159
Likes
43
Driver01 και PAPTAS, το ότι γίνατε μέλη του γκρουπ, σημαίνει ότι είστε θιασώτες του είδους. Καλωσορίσατε λοιπόν και ελπίζω να τα λέμε από εδώ, δίνοντας και λαμβάνοντας πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν._
 

fotiny80

Member
Μηνύματα
60
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γειά σας και από εμένα.
Μένω Κεφαλονιά.Πέρυσι πήγα με το αυτοκίνητο Αθήνα-Βόλο-Θεσσαλονίκη-Καστοριά-Ιωάννινα και Πάτρα για επιστροφή. Την προηγούμενη χρονιά είχα πάει Αργολίδα.
Φέτος λέω να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό πάντα με το αυτοκίνητο. Αν όλα πάνε καλά αρχές Δεκεμβρίου φεύγω για γύρο Ιταλίας. :D:D:D
 
Μηνύματα
159
Likes
43
.........Φέτος λέω να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό πάντα με το αυτοκίνητο. Αν όλα πάνε καλά αρχές Δεκεμβρίου φεύγω για γύρο Ιταλίας. :D:D:D
Fotiny80 καλωσόρισες στην ομάδα μας. Το ταξίδι που σκοπεύεις να κάνεις είναι πανεύκολο και με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε να έχεις μαζί σου αλυσίδες γιατί καμιά φορά η τροχαία, κυρίως σε ορεινούς επαρχιακούς δρόμους, σε υποχρεώνει να τις φορέσεις ή σε ακινητοποιεί, εάν έχει χιονίσει πρόσφατα, έως ότου καθαρισθεί ο δρόμος. Εμένα μου συνέβη και τρόμαξα να τους πίσω ότι με μόνιμη τετρακίνηση και λάστιχα M&S δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα για την ώρα. Μόνο όταν τους έδειξα και τις αλυσίδες που είχα, μου επέτρεψαν να φύγω.
Καλό σου ταξίδι και να περάσεις καλά._
 

gionik

Member
Μηνύματα
53
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Κι εγώ χαίρομαι που συμμετέχω σ' αυτό το γκρουπ. Το Καλοκαίρι θα ταξιδεύσουμε από Θεσσαλονίκη για Αυστρία (Βιέννη). Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη μια και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη τίποτα. Ποιο πλοίο προτείνετε να χρησιμοποιήσω? και ποια είναι η προτεινόμενη διαδρομή?
 

driver01

Member
Μηνύματα
230
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Driver01 και PAPTAS, το ότι γίνατε μέλη του γκρουπ, σημαίνει ότι είστε θιασώτες του είδους. Καλωσορίσατε λοιπόν και ελπίζω να τα λέμε από εδώ, δίνοντας και λαμβάνοντας πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν._
sorry για την καθυστερηση αλλα τωρα ειδα το μηνυμα σου, σαφως και θα τα λεμε, ας ξεκινησουμε λοιπον...Πληροφοριες για οδικο ταξιδι στην Τοσκανη ψαχνω.Ξεκιναω απο Αθηνα-Πατρα-Αγκωνα....μετα???:roll:
 
Μηνύματα
159
Likes
43
....................Πληροφοριες για οδικο ταξιδι στην Τοσκανη ψαχνω.Ξεκιναω απο Αθηνα-Πατρα-Αγκωνα....μετα???:roll:
Αγαπητέ driver01 οι σημαντικότεροι παράγοντες, όπως ξέρεις, για τη χάραξη ενός δρομολογίου είναι ο διαθέσιμος χρόνος και η οικονομική δυνατότητα, καθ’ ότι περισσότερες διανυκτερεύσεις σημαίνουν αυξημένο κόστος, ιδίως στην Ιταλία και στις περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση. Πρωτεύοντα επίσης ρόλο έχει η προσωπική σου επιθυμία, να κινείσαι γρήγορα σε αυτοκινητόδρομους, ή να απολαμβάνεις γραφικές διαδρομές από δευτερεύοντες δρόμους. Ευχαρίστως θα σου υποδείξω μία διαδρομή εάν αναφέρεις πόσες μέρες συνολικά θα έχεις στη διάθεσή σου για την πραγματοποίηση του ταξιδιού σου. Η Τοσκάνη είναι μία αρκετά μεγάλη περιοχή και έχει πολλά αξιοθέατα. Γράψε επίσης εάν με το ταξίδι στην Τοσκάνη θα συνδυάσεις και την μετάβασή σου στην Aosta, όπως είχες αναφέρει προ ημερών σε κάποιο μήνυμά σου, αν δεν κάνω λάθος. Έχε πάντως υπ’ όψιν σου ότι η Aosta απέχει από την Pisa ας πούμε, περίπου 415 χιλιόμετρα που θα σε επιβαρύνουν και κατά την επιστροφή._
 
Μηνύματα
159
Likes
43
..........Το Καλοκαίρι θα ταξιδεύσουμε από Θεσσαλονίκη για Αυστρία (Βιέννη). Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη μια και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη τίποτα. Ποιο πλοίο προτείνετε να χρησιμοποιήσω? και ποια είναι η προτεινόμενη διαδρομή?
Για το καλοκαιρινό σου ταξίδι στη Βιέννη gionik υπάρχει αρκετός χρόνος για να αναφερθούμε με λεπτομέρειες. Για την ώρα θα σου αναφέρω όλες τις δυνατότητες που έχεις για μετάβαση στον τελικό προορισμό, με τις λιγότερες κατά ξηράν διανυκτερεύσεις, ώστε να διαλέξεις.
1) Θεσσαλονίκη – Ηγουμενίτσα – Bari – Vienna. Συνολικά οδικά χιλιόμετρα περίπου χίλια οχτακόσια (1800) με μία διανυκτέρευση στο καράβι και μία στην Ιταλία.
2) Θεσσαλονίκη – Ηγουμενίτσα – Ancona – Vienna. Συνολικά οδικά χιλιόμετρα περίπου χίλια τριακόσια είκοσι (1320) με μία διανυκτέρευση στο καράβι και μία στην Ιταλία.
3) Θεσσαλονίκη – Ηγουμενίτσα – Venice – Vienna. Συνολικά οδικά χιλιόμετρα περίπου εννιακόσια εβδομήντα πέντε (975) με δύο διανυκτερεύσεις στο καράβι.
4) Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι - Fyrom – Serbia – Hungary - Vienna. Συνολικά οδικά χιλιόμετρα περίπου χίλια διακόσια πενήντα (1250) με μία ή δύο διανυκτερεύσεις.
5) Θεσσαλονίκη – Προμαχώνας – Serbia – Hungary - Vienna. (Εάν θέλεις να παρακάμψεις την FYROM). Συνολικά οδικά χιλιόμετρα περίπου χίλια τριακόσια εβδομήντα πέντε (1375) με δύο διανυκτερεύσεις.
Ο χιλιομετρικός υπολογισμός όλων των παραπάνω επιλογών, έγινε για κατευθείαν μετάβαση στη Βιέννη και δεν περιλαμβάνει παρακάμψεις, που μπορείς φυσικά να κάνεις, προκειμένου να δείς διάφορα αξιοθέατα. Αποφάσισε λοιπόν πια διαδρομή θα επιλέξεις και εδώ είμαστε._
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.462
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom