Γαλλία Προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση στο Παρίσι

North66

Member
Μηνύματα
4.309
Likes
5.065
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δημητριακά για πρωινό, έτοιμα γεύματα για το φούρνο μικροκυμάτων και τα κατάλληλα υλικά για μερικά πρόχειρα σάντουιτς καθώς και μερικά φρούτα, είναι οκ για να την βγάλεις για λίγες ημέρες.
Aν είναι δυνατόν να πάμε στη Γαλλία και να τρώμε κατεψυγμένες πίτσες.
 

dimitra2g

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
καλησπέρα σε όλους σας μόλις επέστρεψα από ένα όμορφο 5-νθήμερο στο παρίσι και έχω να πω τα εξής:
1) το ξενοδοχείο μας HOTEL CARON DE BEAUMARCHAIS
12, rue Vieille du Temple 75004 Paris
Tel: 331 42 72 34 12 - Fax: 331 42 72 34 63
http://www.carondebeaumarchais.com πανέμορφο,εξαιρετική και ιδιαίτερη διακόσμηση, καθαρό, τα δωμάτια μια πανέμορφα και καθαρά. βρίσκεται στη περιοχή marais 5 λεπτά στη κυριολεξία από την παναγία των παρισίων , σε μία περιοχή που τα έχει όλα και η οποία είναι γεμέτη με πανέμορφα μπιστρό και γεμάτη ζωή μέρα και νύχτα.
2)φάγαμε εξαιρετικά ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δοκιμάσει τόσο νόστιμα γλυκά στο cafe angelina www.angelina-paris.fr 3 γλυκά( mont blanc,μιλφέιγ και ένα cheese cake ,ειδικά τα 2 πρώτα μην τα χασετε ) και μία σοκολάτα στην τιμή των 32 ευρώ.
3)έχω να πω ότι υπέροχεεεεεεεεες μπακέτες και υπέροχαααααααααα γλυκά απόλαυσα και σε διάφορους φούρνους ενδεικτικά αναφέρω τον RIVER SERVICES ,2 rue de la verrerie η ωραιότερη tarte citron(3,5 ευρώ) , εξαιρετικά γλυκά και μπαακέτες (πεντανόστιμη η με κοτόπουλα και κάρυ περί τα 4 εωρώ η καθε μπακέτα) μην καθίσετε εκέι (υπάρχει χώρος διαμορφωμένος)διότι οι τιμές διπλασιάζονται.
4)εξαιρετικάααααααααα μπιστρος στα οποία έφαγα καταπληκτικά:
α)πρώτο και καλύτερο
Le Bistrot Des Comperes:
- Wix.com - Trying to Connect to Your Own Domain -
Open Tuesday to Saturday
10am to 11pm
Sunday 12am to 4pm

16 rue Charlemagne
75004 Paris, France
Tél : +33 142. 721. 416
16 rue Charlemagne, 75004 Παρίσι, Γαλλία
+33 (0)142721416
-Βαθμολογήθηκε Αρ.40 από τα 7.325 εστιατόρια στον προορισμό Παρίσι 100 Κριτικές Εύρος τιμών: 16 € - 35 €
Καλό για: Οικογένειες με παιδιά, Ρομαντικές στιγμές, Τοπική κουζίνα, Υπαίθριοι χώροι, Ειδικές περιστάσεις, Χαμηλές τιμές
- Starter + Main Course or Main Course + Dessert : 20 euros
Starter + Main Course + Dessert : 26 euros

Πράγματι το φιξ μενού κοστίζει 26 ευρώ και διαλέγεις όποιο ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο θες από το κατάλογο σε αυτή την τιμή, εμείς δεν περιοριστήκαμε σε αυτά και πληρώσαμε 3 σούπες, 3 κυρίως (το μοσχάρι σερβίρουν με πατάτες ψημένες με λίπος πάπιας και μία καταπληκτική σως μπρόκολου τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν έχω ξαναδοκιμάσει), 1 μεγάααααλή υπέροχη σαλάτα με πάπια κ.τ.λ (17 ευρώ), 1 ορεκτικό, 2 γλυκά, 1 κρασί, 1 μπύρα, 3 κόκα σύνολο 125 ευρώ , μερίδες πραγματικά πολύ χορταστικές , εξαιρετικό περιβάλλον και service είχαμε κάνει κράτηση.
Β) μπιστό υπέροχχχοοοοοοοοο Meres et filles www.meresfilles.com όπου δοκίμασα καταπληκτική πάπια παραγγείλαμε 3 σούπες, 3 κυρίως, 2 ορεκτικά , 2 γλυκά (δοκιμάστε κρεμ μπρουλέ θα τρελαθείτεα), 3 ποτήρια εξαιρετικό κρασι και 2 κόλες στη τιμή των 140 ευρώ, στο μαγαζί έβλεπες μόνο γάλλους πανέμορφο περιβάλλον και εξυπηρέτηση, μερίδες χορταστικές .
Γ) φοντύ εξαιρετικό στο 12) Pain Vin Fromage Open everyday from 7 p.m. to 11.30 p.m.
http://www.painvinfromage.com/fr/index.htm

3 rue de Geoffroy, 75004 Παρίσι, Γαλλία
01 42 74 07 52
Βαθμολογήθηκε Αρ.127 από τα 7.325 εστιατόρια στον προορισμό Παρίσι
55 Κριτικές
Καλό για: Ρομαντικές στιγμές, Τοπική κουζίνα
(Είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 7 έως τις 11:30 μ.μ..)
Η σαλάτα που είχα (6 ευρώ) ήταν εντάξει για την τιμή και το φοντί το οποίο λέγεται ότι είναι η καλύτερη στο Παρίσι, ήταν μεγάλη. ΜΗΝ πάρετε το foundue Χωρίς μια σαλάτα 6 Διαφορετικό είδος fondue τυριών. Κυμαίνονται από την παραδοσιακή Savoy (τυρί) φοντί με φοντί με βάση το κατσικίσιο τυρί ή καμαμπέρ-Fondue κρέας,- aussi Tartiflette - (σαν Dauphinoise Πατάτες) με πατάτες σε κύβους μπέικον, τα κρεμμύδια και το μισό τυρί Reblochon ανά επισκέπτη.


εξαιρετικό φοντύ να πάρετε μόνο τη σαλάτα των 6 ευρώ που είναι δροσερή και τεράστια και σπάει τις γεύσεις.
Πήραμε 2 άτομα ‘ένα φοντύ(το κάθε φοντύ είναι αρκετό για 2 άτομα), μία σαλάτα , 2 ποτήρια εξαιρετικό κρασί, 1 γλυκό κρεμ μπρουλέ στην τιμή των 46 ευρώ,
Ρωτώντας στο ξενοδοχείο και στο σερβιτόρο του Le Bistrot Des Comperes ( ο χαρούμενος κέβιν ) ο οποίος μας είχε προτείναι και το Meres et filles μία ημέρα που είχαμε κάνει κράτηση αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα με την κουζίνα τους και δεν λειτούργησαν μου πρότειναν το Pain Vin Fromage
Δ) εφαγα μέτρια στο La Cordonnerie
St Roch, 75001 Paris, Γαλλία+33 1 42 60 17 42 ‎restaurantlacordonnerie.com


20, rue St-Roch, 75001 Παρίσι, Γαλλία
01 42 60 17 42

Βαθμολογήθηκε Αρ.36 από τα 7.325 εστιατόρια στον προορισμό Παρίσι
168 Κριτικές
Εύρος τιμών: 20 € - 25 €
Καλό για: Ρομαντικές στιγμές, Τοπική κουζίνα, Ειδικές περιστάσεις
Περισσότερα στοιχεία εστιατορίου
Στοιχεία εστιατορίου
Κουζίνες Γαλλική
Επιλογές δείπνου: Μεσημεριανό, Δείπνο, Κρατήσεις, Αργά τη νύχτα, Επιδόρπιο
Περιοχή: Louvre

Bon apetit λοιπόν και καλά ταξίδια
5) τέλος η εμπειρία του lido άξιζε με τα χίλια πολύ ιδιαίτερο σαν να γυρίζετε κινηματογραφική ταινία κόστος 105 ευρώ το άτομο στο οποίο αντιστοιχεί μισό μπουκάλι σαμπάνια (πολύ εύγεστη), καθονται όλοι σε τραπέζια, διάρκεια 1 ώρα και σαράντα πέντε λεπτά.
 
Last edited by a moderator:

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Καλησπέρα dimitra :clap: Καλωσόρισες ! Πολύ χαίρομαι που πέρασες καλά! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες..θα τις έχω υπόψη την επόμενη φορά που θα πάω Παρίσι,δεν χορταίνεται το άτιμο :bleh: το L'avenue τελικά το τίμησες? ;) Ιστορία έχει??? :D εγώ ακόμη την τρενάρω τη δικιά μου λόγω εξεταστικής...
 

dimitra2g

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
καλησπέρα nicole.g.<3 και ευχαριστώ για το
καλωσόρισμα :haha:!!!!!!. πέρασα καλά αλλά η αλήθεια είναι ισως λόγω εποχής που πήγα δεν είναι από τους προορισμούς που λέω πάω ξανά αύριο όπως έπαθα με Κωνσταντινούπολη, ρώμη και βενετία (με την ιταλία η αλήθεια είναι έχω ένα θέμα):clap: .Τις προτάσεις μου για φαγητό πραγματικά να τις δοκιμάσεις τρελάθηκα κοινώς αν ένα πράγμα θα μου μείνει από το παρίσι είναι οι λιχουδιές που γεύτηκα σε αυτά τα μαγαζιά.
το L'avenue δυστυχώς δεν το τίμησα γιατί γυρνούσαμε μεσόκοποι και για φαγητό κινούμασταν γύρω από το ξενοδοχείο μας, την επόμενη φορά όμως θα το τιμήσω.
Ιστορία δεν έχει όχι λόγω εξεταστικής (καλή εξεταστική να έχεις και χωρίς άγχος:D1!!!!!) αλλά λόγω όχι καλής δικής μου ικανότητας να περιγράψω τις εμπειρίες μου στο παρίσι με τέτοιο τρόπο που να τις απολάυσει κάποιος σαν ιστορία διαβάζοντας αυτές:haha:
πολλά φιλιά και καλό δι'αβασμααααααααααα!!!!!
 
Last edited by a moderator:

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Γεια σου dimitra2g :clap: χαχα! Απ'οτι φαίνεται θα σε χρειαστώ μόλις με το καλό το κλείσω για Κωνσταντινούπολη ή Βενετία :bleh: Δεν σε αδικώ,εγώ από Ιταλία έχω τιμήσει τη Ρώμη και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Να σου πω την αλήθεια ξετρελάθηκα με το Παρίσι αλλά μας έκανε και καλό καιρό! Η επόμενη φορά που θα το επισκεφτώ πάντως θα είναι άνοιξη :rolleyes: χαχα!Δεν πειράζει,πάντα πρέπει να αφήνουμε κάτι απέξω για να έχουμε τη δικαιολογία να ξαναπάμε :haha: !!! Σ'ευχαριστώ πολυυυυυυύ !!! :D Πες μου τουλάχιστον ποια μέρη είδατε,έτσι για μια μικρή δόση :haha: Φιλάκια!
 

dimitra2g

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
nicole.g.<3 καλησπέρα:clap:
και εγω παρίσι αν πάω ξανά ανοιξη θα πάω ,κοινός μας έρωτας η ρώμηηηηηη!!!
παρίσι πηγαμε παναγία των παρισίων, λούβρο,eurodisney, πύργος αιφελ, αψίδα και σαν ελυζέ και φυσικά ατελείωτες βόλτες.
ότι χρειαστείς για κωνσταντινούπολη και βενετία διαμονή οικονομική,φαγητό κτλ ρωτησέ με ,το είχα ψάξει πολυ...
σε ευχαριστώ για το αίτημα φιλίας ,πως βλέπω αν το έκανα δεκτό με το σωστό τρόπο¨?
πολλά φιλιάαααααααααααα
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Καλησπέρα :clap: ααα,παρακαλώ!!απ'ότι βλέπω το έκανες δεκτό γιατί σε έχω στους φίλους μου και εσύ στους δικούς σου :D σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων,εύχομαι να το κανονίσουμε τελικά για ένα από τα δύο μέρη,είτε για Απρίλιο είτε για Οκτώβριο το συζητάμε :rolleyes: ποια εποχή πιστεύεις είναι καλύτερη? ;) αααα και εμείς πήγαμε σε όλα αυτά και αφιερώσαμε και μια μέρα στη Νορμανδία(Honfleur,Deauville) που μας εντυπωσίασε,να πας οπωσδήποτε την επόμενη φορά:D ...Στενοχωρήθηκα μόνο που δεν είδαμε τις Βερσαλλίες:roll: next time:roll: μαζί με το Πάρκο Αστερίξ(μπαίνει στις εκρεμμότητες,χεχε). Φιλάκια!
 

AndyG

Member
Μηνύματα
78
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία-Αυστρία...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες..!!!
32 ευρώ μια σοκολάτα;;; Θα είναι όμως τέλεια φαντάζομαι...
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
φάγαμε εξαιρετικά ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δοκιμάσει τόσο νόστιμα γλυκά στο cafe angelina www.angelina-paris.fr 3 γλυκά( mont blanc,μιλφέιγ και ένα cheese cake ,ειδικά τα 2 πρώτα μην τα χασετε ) και μία σοκολάτα στην τιμή των 32 ευρώ.
32 ευρώ μια σοκολάτα;;; Θα είναι όμως τέλεια φαντάζομαι...
Άρα, τα 32 ευρώ δεν ήταν μόνο για τη σοκολάτα:lol:
 
Last edited by a moderator:

dimitra2g

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
Γεια σας!!!!!!!!!!!!
γεια σου nicole:clap:!!!!!!!!
ελπιζω να ειστε ολοι καλά, ε βρε παιδιά δεν θα εδινα και 32 ευρω για μια σοκολατα ουτε και απο χρυσό αν ηταν , τι ειμαι, παντως απιθανα γλυκα και απιθανη σοκολατα, αξιζει με τα χιλια:haha:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.270
Μηνύματα
885.819
Μέλη
38.948
Νεότερο μέλος
Stella_r

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom