blade_
Member
ΠροστιμοΜελλοντικα θεματα τι εννοεις ?να ξαναεγκριθει για κοινωνικο?
ΠροστιμοΜελλοντικα θεματα τι εννοεις ?να ξαναεγκριθει για κοινωνικο?
Σε καταλαβαίνω αφού κι εγώ επειδή φέτος δύσκολευτηκα πιο πολύ από άλλες φορές, σκέφτηκα οκ δεν ξανακάνω αίτηση. Όμως είχα και 2 προηγούμενες εμπειρίες (κεφαλονιά και Κρήτη) άριστες. Πολύ κομπλέ καταλύματα σε καλή τοποθεσία και χωρίς παρατράγουδα με ξενοδόχους. Για φέτος θα δείξει... Γενικά όσο μεγαλύτερο νησί τόσο περισσότερες επιλογές.Εγω παντως ειμαι στο site της Hellenic seaways μου πηρε κανονικα τον κωδικο εχει που κλεινεις θεση και επιλογη ΔΥΠΑ 2024 75% ΕΝΗΛΙΚΑΣ , οποτε εαν βαλω στοιχεια καρτας θα μου το παρει.Καλα δεν ειναι και κανα τρελο deal απο 30 € που ειναι τα πηγαινε ελα θα πληρωσει 8 € ,κλαιν απλα τωρα ας το χρησιμοποιησουμε.Ξενοδοχειο εχουμε κλεισει μεσω booking ,δεν βρηκα κατι στο προγραμμα τουρισμου με το νησι,με ολα αυτα τα αχ και βαχ που εχω ακουσει και απο το φορουμ οταν λες σε ξενοδοχους οτι εχεις voucher απο ΔΥΠΑ,δεν ψηνομαι να το ψαξω παραπανω.
Απλα δεν περνει αυτοκινητο δυστυχως ,μια η αλλη θα βγει γιατι τα λεφτα που γλιτωνουμε στο ακτοπλοικο θα νοικιασουμε αμαξι εκει για 2 μερες εστω,