vlitou
Member
Σε 5 καταλυματα που ρώτησα, οι 4 αρνήθηκαν (με έντονο τρόπο κάποιοι, ως κάτι αδύνατο να συμβεί) ένας από τους μόνος του το πρότεινε κ ο ίδιος ως κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα κάπου. Αρα εξαρτάται το άτομο. Τα ακτοπλοϊκά πρέπει σίγουρα να είναι πριν την λήξη της επιταγής. Αυτό που ήθελα εγώ να ψάξω, είναι αν εκδίδεται έστω το ένα δρομολόγιο με την έκπτωση αν είναι εντός προθεσμίας, ή θέλει υποχρεωτικά πήγαινε και ελα εντός προθεσμίας.Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ερώτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ για εργαζόμενους. Γνωστή μου είναι δικαιούχος. Το πρόγραμμα τελειώνει 30 Ιουνίου. Η ερώτηση είναι: μπορεί να κάνει χρήση ακτοπλοϊκών και καταλύματος με αναχώρηση πριν τις 30 Ιουνίου και επιστροφή αρχές Ιουλίου; ή πρέπει όλα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 30 Ιουνίου όπως αναφερόταν στην προκήρυξη; Έχω μιλήσει με το 1555 της ΔΥΠΑ, θεωρούν ότι πρέπει να έχει γυρίσει μέχρι 30 Ιουνίου.
Με φίλη από το Υπουργείο Τουρισμού που γνωρίζει μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις και για λίγες μέρες γίνεται συνεννόηση με τον ξενοδόχο. Με τα ακτοπλοϊκά όμως; γίνεται να φαίνεται μεταγενέστερη ημερομηνία επιστροφής;
Συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά δε θέλω να της απαντήσω κάτι και την πάρω στο λαιμό μου, θα ταξιδέψει οικογενειακώς.