• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

vlitou

Member
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ερώτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΔΥΠΑ για εργαζόμενους. Γνωστή μου είναι δικαιούχος. Το πρόγραμμα τελειώνει 30 Ιουνίου. Η ερώτηση είναι: μπορεί να κάνει χρήση ακτοπλοϊκών και καταλύματος με αναχώρηση πριν τις 30 Ιουνίου και επιστροφή αρχές Ιουλίου; ή πρέπει όλα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 30 Ιουνίου όπως αναφερόταν στην προκήρυξη; Έχω μιλήσει με το 1555 της ΔΥΠΑ, θεωρούν ότι πρέπει να έχει γυρίσει μέχρι 30 Ιουνίου.
Με φίλη από το Υπουργείο Τουρισμού που γνωρίζει μου είπε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις και για λίγες μέρες γίνεται συνεννόηση με τον ξενοδόχο. Με τα ακτοπλοϊκά όμως; γίνεται να φαίνεται μεταγενέστερη ημερομηνία επιστροφής;
Συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά δε θέλω να της απαντήσω κάτι και την πάρω στο λαιμό μου, θα ταξιδέψει οικογενειακώς.
Σε 5 καταλυματα που ρώτησα, οι 4 αρνήθηκαν (με έντονο τρόπο κάποιοι, ως κάτι αδύνατο να συμβεί) ένας από τους μόνος του το πρότεινε κ ο ίδιος ως κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα κάπου. Αρα εξαρτάται το άτομο. Τα ακτοπλοϊκά πρέπει σίγουρα να είναι πριν την λήξη της επιταγής. Αυτό που ήθελα εγώ να ψάξω, είναι αν εκδίδεται έστω το ένα δρομολόγιο με την έκπτωση αν είναι εντός προθεσμίας, ή θέλει υποχρεωτικά πήγαινε και ελα εντός προθεσμίας.

vlitou

Member
Παντως στο προγραμμα "Τουρισμός για όλους 2025" δεν υφιστανται τετοια θεματα μιας και με την αυλη καρτα που εκδιδεται πλεον την χρησιμοποιεις σε οποιο ξενοδοχειο θελεις... ετσι δεν ειναι;;
Αυτό είναι το καλύτερο πιστεύω! Κοιν.τουρισμος ταλαιπωρία με τα συμβεβλημένα καταλύματα. Ένα άλλο θετικό του τουρισμός για όλους, μπορείς να σπάσεις την διαμονή σου αν θες, δλδ να μένεις διαδοχικά σε διαφορετικα ξενοδοχεια μέχρι να εξαντλήσεις το ποσό της κάρτας.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Σε 5 καταλυματα που ρώτησα, οι 4 αρνήθηκαν (με έντονο τρόπο κάποιοι, ως κάτι αδύνατο να συμβεί) ένας από τους μόνος του το πρότεινε κ ο ίδιος ως κάτι που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα κάπου. Αρα εξαρτάται το άτομο. Τα ακτοπλοϊκά πρέπει σίγουρα να είναι πριν την λήξη της επιταγής. Αυτό που ήθελα εγώ να ψάξω, είναι αν εκδίδεται έστω το ένα δρομολόγιο με την έκπτωση αν είναι εντός προθεσμίας, ή θέλει υποχρεωτικά πήγαινε και ελα εντός προθεσμίας.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Από το ψάξιμο που έκανα, κατάλαβα πως πρέπει το ταξίδι να έχει πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε μέχρι 30/6. Ίσως υπάρχουν περιθώρια για αυτό που ρωτάς, αλλά δεν το γνωρίζω.

sylvia96

Member
Σε ευχαριστώ πολύ.
Από το ψάξιμο που έκανα, κατάλαβα πως πρέπει το ταξίδι να έχει πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε μέχρι 30/6. Ίσως υπάρχουν περιθώρια για αυτό που ρωτάς, αλλά δεν το γνωρίζω.
Καλημέρα, το πρόγραμμα ΔΥΠΑ προσφέρει και καταλυμα και εκτύπωση στα ακτοπλοϊκά?μπορούμε να επωφεληθούμε κι από τα 2 μαζί?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.016
Μέλη
39.733
Νεότερο μέλος
Donaldbrain

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom