Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

Τώρα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα μίλια σας online σε Star Alliance πτήσεις!

Εξαργυρώστε τα μίλια σας online για εισιτήρια με όλες τις εταιρίες-μέλη της Star Alliance, μέσω του Miles+Bonus λογαριασμού σας.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, κατευθυνθείτε στην ενότητα "Εξαργύρωση μιλίων", είτε μέσα από το aegeanair.com είτε μέσα από την εφαρμογή της Aegean και ανακαλύψτε εκατοντάδες προορισμούς παγκοσμίως μέσα από το δίκτυο της Star Alliance.

H εξαργύρωση μιλίων είναι πλέον ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη!

Εξαργύρωση



Επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά και αυξήστε τον αριθμό των μιλίων σας!

Αγοράστε τώρα μιλία εξαργύρωσης, κερδίστε έως και 40% επιπλέον μίλια και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για 100.000 μίλια εξαργύρωσης δώρο!

Η προσφορά ισχύει έως και 27.12.2017. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγοράστε μίλια
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.077
Likes
2.493
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Όπως έγραψε και αλλού ένας φίλος, υπάρχει και αυτό για μια καλή-αξιόπιστη ματιά στους φόρους:

https://www.united.com/ual/en/gr/flight-search/book-a-flight/redeemmiles/rev

Να θυμάστε μόνο να βάζετε μία μόνο στάση. Τα μίλια που χρειάζονται υπάρχουν στους πίνακες της Aegean, εδώ βλέπεις φόρους αλλά (το βασικότερο) και τι πτήσεις-συνδυασμοί παίζουν.
Πάντως ενώ έχουν βάλει ένα σωρό προορισμούς κ αεροδρόμια (που δεν είχα ξαναματακούσει) είναι τρομερά δύσκολο να βρεις εκτός γνωστών μεγάλων προορισμών, όλο error βγάζει το σύστημα... Ακόμα κ αν ψάξεις για εσωτερικές πτήσεις πάλι δύσκολα... Πχ ενώ για ATH-LAX μου βγάζει διαθεσιμότητα κάθε μέρα σχεδόν, αν το ψάξω Aθήνα-Χονολουλού ή Λος Άντζελες-Χονολουλού τζίφος!! Σε όσες ημερομηνίες κ αν προσπάθησα (ενώ έχει πτήσεις η United εκείνες τις μέρες)

Τέλος πάντων. Μην είμεθα κ αχάριστοι
Άλλο και τούτο πάλι. Γιατί ενώ στο link της United μου βγάζει μια χαρά τις πτήσεις με μίλια για συγκεκριμένη ημερομηνία, όταν ψάχνω το συγκεκριμένο δρομολόγιο μέσω της Aegean βγάζει error? Υπάρχει περίπτωση τα μίλια που βλέπω να μην αφορούν τη Star Alliance? Δε ξέρω πως λειτουργεί η United..

Δε μας τα λένε καλά, μάλλον ψάχνουν τρόπους να μη ξεχαστεί τελείως το 20ευρο
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.046
Likes
41.110

hlhjac

Member
Μηνύματα
418
Likes
556
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Κι οποίος το πάρει από τον Κωτσόβολο Σταδίου έχει Χ 16 μίλια το ποσό με American Exoress Και δε χρειάζομαι άλλο ταμπλετ...κλάψ.
δλδ, αν πάρεις tablet 450€, θα λάβεις 70.000*16=1.120.000 πόντους? ή δεν έχω καταλάβει καλά? Γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποιο όριο πόντων κάθε μήνα
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.046
Likes
41.110
450 x 16= 7200 μιλια . Σύνολο 77200 μίλια. Αφού λέμε το ποσό x16.... βγάζεις 10 κοντινά εισιτήρια Ευρώπη και το ταμπλετ δώρο ( τα οποία κοντινά μπορεί να είναι και πανάκριβα, τον Αύγουστο πχ έριξα 400 ευρώ την τιμή για Μιλανο με δυο award μιας διαδρομής) . Α θα μας τρελάνουν πια.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.030
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom