paefstra
Member
Καμερα στη @Mary Stardust to eat her star-dust.Θα είμαι πολύ κουτσομπόλης αν πω ότι έχω περιέργεια να μάθω πόσα μαζέψατε;
Καμερα στη @Mary Stardust to eat her star-dust.Θα είμαι πολύ κουτσομπόλης αν πω ότι έχω περιέργεια να μάθω πόσα μαζέψατε;
Έχω χαλάσει περίπου 20000 μίλια σε εξαργύρωση εισιτηρίου και περιμένω περίπου 40000 μίλια ακόμα από το +25% (αν τα υπολογίζω σωστά)
Ο λογαριασμός together, τα δικά μου μίλια είναι το 95% View attachment 502635 View attachment 502636
Στης Lufthansa ναι, για το Goldair πρέπει να περάσεις από την Aegean και να σου δώσουν πρόσκληση για εκεί.Στο Βενιζελος ολοι οι Gold με συνεπιβατη διοχετευονται σε αλλο lounge? Αν ναι, μπορεις να πας κατ'ευθειαν στης Lufthansa ή στο Goldair?
Με κλειστά τα ματιά.Έχει κανείς εμπειρία από την business της Thai airways (Boeing 787-8); έχω βρει από Μπανγκόκ για Θεσσαλονίκη μέσω Βρυξελλών στα 65000 + 280ε
Θα τις ψήνουν επιτόπου μπροστά στη μύτη σου να σουρχετε η τσίκνα, μαζί και κάνα σπληνάντερο με τσίπουρο Τυρνάβου.Ελπίζω αν κάποτε η Aegean πάρει wide bodies, να απαντήσει με πρόβειο παϊδάκι στον ανταγωνισμό.
Ξέχασες το παγωτό καϊμάκι με το ραβανί. Ανεπίτρεπτος.Αν είναι μερακλής ο σεφ στη μπίζνες να βάλει κοκορετσαρα με τυροκαυτερη, τηγανητη πατάτα κομμένη στο χέρι και χωριάτικη σε βαθύ πιάτο με φρατζολα για παπαρα. Και βιντεακι για tutorial πώς κάνουμε γουρουνιες. Για επιδόρπιο ραβανι χωρίς κουτάλι, να τρώνε με το χέρι και να σκουπιζονται στη σαλιαρα.