Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Έχω χαλάσει περίπου 20000 μίλια σε εξαργύρωση εισιτηρίου και περιμένω περίπου 40000 μίλια ακόμα από το +25% (αν τα υπολογίζω σωστά)
Ο λογαριασμός together, τα δικά μου μίλια είναι το 95% Screenshot_2025-07-05-00-05-23-375_com.aegean.airlines.prod_1.jpg Screenshot_2025-07-05-00-05-57-443_gr.alpha.bonusapp_1.jpg

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Έχω χαλάσει περίπου 20000 μίλια σε εξαργύρωση εισιτηρίου και περιμένω περίπου 40000 μίλια ακόμα από το +25% (αν τα υπολογίζω σωστά)
Ο λογαριασμός together, τα δικά μου μίλια είναι το 95% View attachment 502635 View attachment 502636
😲 Με το καλό και στο εκατομμύριο !!! Εγώ τα ξόδεψα όλα το Φλεβάρη για δύο άτομα.
στην συμμαχία. Νέος χρήστης με την platinum εννέα μηνών και μέσα σε έξι μήνες συγκέντρωσα 230.000 + 40000
που περιμένω από τις μετατροπές

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Στο Βενιζελος ολοι οι Gold με συνεπιβατη διοχετευονται σε αλλο lounge? Αν ναι, μπορεις να πας κατ'ευθειαν στης Lufthansa ή στο Goldair?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Στο Βενιζελος ολοι οι Gold με συνεπιβατη διοχετευονται σε αλλο lounge? Αν ναι, μπορεις να πας κατ'ευθειαν στης Lufthansa ή στο Goldair?
Στης Lufthansa ναι, για το Goldair πρέπει να περάσεις από την Aegean και να σου δώσουν πρόσκληση για εκεί.

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες, Λάος, Μαλαισία
Έχει κανείς εμπειρία από την business της Thai airways (Boeing 787-8); έχω βρει από Μπανγκόκ για Θεσσαλονίκη μέσω Βρυξελλών στα 65000 + 280ε (η πτήση Βρυξέλλες-Θεσσαλονίκη είναι με Aegean)

tatooine

Member
Έχει κανείς εμπειρία από την business της Thai airways (Boeing 787-8); έχω βρει από Μπανγκόκ για Θεσσαλονίκη μέσω Βρυξελλών στα 65000 + 280ε
Με κλειστά τα ματιά.
Δίνουν και χαβιάρι στους προορισμός για Ευρώπη που ξεκινούν από Μπανγκοκ.

jimp

Member
Με κλειστά τα ματιά.
Δίνουν και χαβιάρι στους προορισμός για Ευρώπη που ξεκινούν από Μπανγκοκ.
Ελπίζω αν κάποτε η Aegean πάρει wide bodies, να απαντήσει με πρόβειο παϊδάκι στον ανταγωνισμό.

tatooine

Member
Ελπίζω αν κάποτε η Aegean πάρει wide bodies, να απαντήσει με πρόβειο παϊδάκι στον ανταγωνισμό.
Θα τις ψήνουν επιτόπου μπροστά στη μύτη σου να σουρχετε η τσίκνα, μαζί και κάνα σπληνάντερο με τσίπουρο Τυρνάβου.
Θα έχει και καραβίδες από τον Πηνειό.. Άλλα ξέχασα, με τόσα φυτοφάρμακα και απόβλητα τις εξοντώσατε.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν είναι μερακλής ο σεφ στη μπίζνες να βάλει κοκορετσαρα με τυροκαυτερη, τηγανητη πατάτα κομμένη στο χέρι και χωριάτικη σε βαθύ πιάτο με φρατζολα για παπαρα. Και βιντεακι για tutorial πώς κάνουμε γουρουνιες. Για επιδόρπιο ραβανι χωρίς κουτάλι, να τρώνε με το χέρι και να σκουπιζονται στη σαλιαρα.

tatooine

Member
Αν είναι μερακλής ο σεφ στη μπίζνες να βάλει κοκορετσαρα με τυροκαυτερη, τηγανητη πατάτα κομμένη στο χέρι και χωριάτικη σε βαθύ πιάτο με φρατζολα για παπαρα. Και βιντεακι για tutorial πώς κάνουμε γουρουνιες. Για επιδόρπιο ραβανι χωρίς κουτάλι, να τρώνε με το χέρι και να σκουπιζονται στη σαλιαρα.
Ξέχασες το παγωτό καϊμάκι με το ραβανί. Ανεπίτρεπτος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.075
Μέλη
39.825
Νεότερο μέλος
pinezespantou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom