Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου. Η ταξιδαρα στην Αμερική παίρνει σάρκα κ οστά. Μόλις έκλεισα για επόμενο καλοκαίρι με μόνο 50.000 μίλια για 4 άτομα κ με 19€ συνολικά για ΟΛΟΥΣ εσωτερική πτήση από salt lake city για Charlotte. Τεραστια απόσταση κ ταξίδι πολλών ωρών για μόνο 19€. Ευχαριστώ όλους όσους μας βάλατε στο νόημα με τις πιστωτικές κτλ κ αλλάξατε τόν τρόπο που ταξιδεύουμε!
ας ειναι καλα η αγια united με τους ελαχιστους φορους

gt13

Member
United ναι.

Κάπου είχα διαβάσει κ για ακόμα μια εταιρεία που έχει μηδενικους φόρους. Μπορεί να τή γράψει κάποιος;;;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
United ναι.

Κάπου είχα διαβάσει κ για ακόμα μια εταιρεία που έχει μηδενικους φόρους. Μπορεί να τή γράψει κάποιος;;;
singapore εχει χαμηλους φορους και η ethiopian με μεγαλο δικτυο και οι 2

giannis228

Member
Σωστή είσαι, και έχω παρατηρήσει πολλές φορές επειδή ανοίγει το πρόγραμμα σχεδόν ένα έτος πίσω αν μπω τη μέρα που ανοίγει πολλές φορές δείχνει εισιτήρια με μίλια και μετά από 1-2 μέρες να μην υπάρχει τίποτα σε άνοιγμα +/-5 μέρες από την αργία. Οπότε δε ξέρω αν τα κλείνουν η απλά τα αποσύρει. Στους όρους σίγουρα λέει ότι είναι black period μόνο 2-3 μέρες
  1. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν για τις παρακάτω χρονικές περιόδους (black-out periods): από 1/1 έως και 8/1 έκαστου έτους, την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας κάθε έτους, την Μεγάλη Εβδομάδα του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα έκαστου έτους, την περίοδο της 1η Μαΐου εκάστου έτους, την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, από 12/8 έως και 18/8 έκαστου έτους, από 25/10 έως και 28/10 έκαστου έτους, την περίοδο της 25ης Μαρτίου και από 23/12 έως και 31/12 έκαστου έτους.
Και εγω το εχω παρατηρησει αρκετες φορες και το εχω αναφερει στην ομαδα και μου λενε οτι ειναι κλεισμενα ! Ομως δεν ειναι ετσι ειναι απενεργοποιημενα για μεγαλες περιοδους εκτος απο τις αργιες και γιορτες η υπαρχει μονο ενα business και ενα απλο σε καθε διαδρομη και καποια στιγμη δεν ξερω ποσο καιρο πριν η καθε ποτε ανανεωνεται το προγρμμα εμφανιζονται παρα πολλα εισιτηρια 2-3 μηνες πριν ! Ξερει κανεις κατι παραπανω για αυτο;

oasisAthens

Member
Παιδιά όταν κάνετε εξαργύρωση σε εισιτήριο άλλης εταιρείας πχ turkish ή lufthansa κτλ μπορείτε να επιλέξετε κάποια θέση με πληρωμή σε δεύτερο χρόνο? Το έχετε κάνει ποτέ?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Παιδιά όταν κάνετε εξαργύρωση σε εισιτήριο άλλης εταιρείας πχ turkish ή lufthansa κτλ μπορείτε να επιλέξετε κάποια θέση με πληρωμή σε δεύτερο χρόνο? Το έχετε κάνει ποτέ?
Προφανώς, ισχύει ότι ακριβώς και σε ένα οποιοδήποτε εισιτήριο, μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις θέση στην κράτηση σου επι πληρωμή.

maria91

Member
Θελω να βγαλω εισιτηριο με εξαργυρωση μιλιων για Μοντρεαλ...απο ποιες αλλες χωρες εκτος Ελλαδας με συμφερει να παω,να εχει λιγους φορους δηλαδη...οχι τιποτα αλλο γιατι κ το site της aegean ολο με πεταει κ μου ανεβαζει τη πιεση :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα