Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αν με πετύχαιναν να μην εχω στραβοξυπνήσει, άντε, θα το σκεφτόμουν και μπορεί να δεχόμουν... :D
Μόνο εάν το επέτρεπε ο πιλότος θα μπορούσες. 😂
Στην μεσημεριανή πτήση ο άλλος πιλότος της Aegean δεν το επέτρεψε και είχαμε δράματα...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Να πετάξει πιλοτήριο επειδή ήταν overbooked;
Ναι. Το είδαμε και αυτό το Σάββατο.
Έγινε πράγματι και μπήκε ο συνάδελφος στο πιλοτήριο. Δεν κάνω πλάκα.
Εγώ πέταξα την Κυριακή και δεν είχα θέμα, αλλά οι συνάδελφοι μου στις 2 πτήσεις του Σαββάτου είχαν τα θέματα που προανέφερα.

maria91

Member
Εχω πτηση επιστροφης τον Νοεμβρη και μου στειλαν μαιλ οτι αλλαξε η ωρα αναχωρησης προς το νωριτερο...γνωριζει κανεις αν εχω το δικαιωμα επιστροφης χρηματων?

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Εχω πτηση επιστροφης τον Νοεμβρη και μου στειλαν μαιλ οτι αλλαξε η ωρα αναχωρησης προς το νωριτερο...γνωριζει κανεις αν εχω το δικαιωμα επιστροφης χρηματων?
Εξαρτάται από το πόσος είναι ο χρόνος της αλλαγής. Για να σου στείλουν απλώς ενημερωτικό μέιλ με την νέα ώρα της πτήσης μάλλον η αλλαγή αφορά μικρό διάστημα χρόνου.
Σε διαφορετική περίπτωση σου στέλνουν μέιλ με τις επιλογές που έχεις και που είναι είτε δωρεάν αλλαγή πτήσης οποτεδήποτε για το ίδιο δρομολόγιο είτε voucher που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όποια άλλη πτήση θέλεις είτε επιστροφή των χρημάτων σου. Εγώ προτιμώ πάντα την πρώτη επιλογή γιατί είναι σαν να έχω ανοικτό εισιτήριο και διαλέγω το δρομολόγιο που θέλω λίγες μέρες πριν από την πτήση μου.
Για να βεβαιωθείς μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, αλλά υπολόγιζε αρκετή αναμονή.

maria91

Member
Εξαρτάται από το πόσος είναι ο χρόνος της αλλαγής. Για να σου στείλουν απλώς ενημερωτικό μέιλ με την νέα ώρα της πτήσης μάλλον η αλλαγή αφορά μικρό διάστημα χρόνου.
Σε διαφορετική περίπτωση σου στέλνουν μέιλ με τις επιλογές που έχεις και που είναι είτε δωρεάν αλλαγή πτήσης οποτεδήποτε για το ίδιο δρομολόγιο είτε voucher που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όποια άλλη πτήση θέλεις είτε επιστροφή των χρημάτων σου. Εγώ προτιμώ πάντα την πρώτη επιλογή γιατί είναι σαν να έχω ανοικτό εισιτήριο και διαλέγω το δρομολόγιο που θέλω λίγες μέρες πριν από την πτήση μου.
Για να βεβαιωθείς μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο, αλλά υπολόγιζε αρκετή αναμονή.
Γι αυτους μικρο διαστημα ειναι απο 2 το μεσημερι σε 11 το πρωι εμενα ομως μου κοβει μιση μερα απο το ταξιδι μου κ πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να προσευχομαι να ακυρωθει για να μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω..οπως κ να εχει ευχαριστω για την απαντηση θα καλεσω αυριο γιατι βλεπω οτι εχουν κ ωραριο στην εξυπηρετηση τους..

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Γι αυτους μικρο διαστημα ειναι απο 2 το μεσημερι σε 11 το πρωι εμενα ομως μου κοβει μιση μερα απο το ταξιδι μου κ πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να προσευχομαι να ακυρωθει για να μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω..οπως κ να εχει ευχαριστω για την απαντηση θα καλεσω αυριο γιατι βλεπω οτι εχουν κ ωραριο στην εξυπηρετηση τους..
Δεν είναι και μικρό αυτό το διάστημα...στην Aegean έχω ζητήσει αλλαγή για λιγότερες ώρες. Αν όντως δεν σε βολεύει να επιμείνεις ώστε να σου δώσουν κάποια από τις επιλογές που ανέφερε ο @erodios

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα