Σουηδία Στοκχολμη-πληροφοριες

paefstra

Member
Ειχα κλεισει στο Clarion Hotel Amaranten · Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm, Sweden με 130Ε, αλλα 3 ημερες πριν παω με εβγαλε προσφορα το παραπανω και ετσι αλλαξα, παντως οι διαμονες ειναι πολυ ακριβες, θελει ψαξιμο!!!
Ειναι σε πολυ βολικη περιοχη. Κι εγω εκει ειχα κλεισει αλλα μετα βρηκα κι εγω στο Fridhem Hotel, με 95 το ατομο λιγο πιο περα. Αλλα αυτες ειναι τιμες μηνες πριν. Στο παρα 5 χρυσοπληρωνεις. Παντως για οποιον ερχεται απο Σταθμο αυτη η περιοχη βολευει παρα πολυ.

lovetravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νίσυρος , Κως , Κάλυμνος
Ειχα κλεισει στο Clarion Hotel Amaranten · Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm, Sweden με 130Ε, αλλα 3 ημερες πριν παω με εβγαλε προσφορα το παραπανω και ετσι αλλαξα, παντως οι διαμονες ειναι πολυ ακριβες, θελει ψαξιμο!!!
Η περιοχή Bromma είναι καλή για διαμονή;

Δεν έχω άποψη, αλλά δες και πόσο βγαίνουν οι μετακινήσεις. Biljetter
Θα μείνουμε 4 βραδια οπότε σκέφτομαι να πάρουμε κάρτα πολλαπλών διαδρομών.

Konstantinb

Member
Προέκυψε ταξιδακι με φίλο τρεις μέρες καθαρές τέλος Νοέμβρη, θα βρίσκουμε κόσμο τα βράδια έξω; Κάποιο μαγαζί που δεν θα πρέπει να χάσουμε; Μας αρέσουν τα "εναλλακτικά" μαγαζιά για να δώσω λίγο στόχο. Προορισμός που δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου και στους στόχους μου, αλλά αρκεί που θα μπούμε στο αεροπλανο, πέρασαν δύο μήνες και άρχισαν τα στερητικά. Τέλος, για ημερήσια Mariefred ή κάτι άλλο;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Προορισμός που δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου και στους στόχους μου, αλλά αρκεί που θα μπούμε στο αεροπλανο, πέρασαν δύο μήνες και άρχισαν τα στερητικά.
Ουτε εγω και εξεπλαγην ευχαριστα! Απο τις πιο ομορφες ευρωπαικες πολεις σιγουρα.
Αχαστο το μουσειο Vasa, ωραιο κ οικονομικο για τα δεδομενα της πολης το La chef, αλυσιδα waynes coffe για fika (καφεδες, σαντουιτς, cinnamon rolls), ωραιο και εναλλακτικο το Mosebacketerrassen (ηταν καλοκαιρι ομως. Δεν ξερω τι παιζει με τον εσωτερικο χωρο το χειμωνα).

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Προέκυψε ταξιδακι με φίλο τρεις μέρες καθαρές τέλος Νοέμβρη, θα βρίσκουμε κόσμο τα βράδια έξω;
Κάποιο μαγαζί που δεν θα πρέπει να χάσουμε; Μας αρέσουν τα "εναλλακτικά" μαγαζιά για να δώσω λίγο στόχο.
Πολύ ωραία αυτά που προκύπτουν κάπως έτσι δίχως σκέψη.
Τέλη Νοέμβρη είχα πάει κι εγώ, οπότε όταν λες τα βράδια, υπολόγιζε κατά τις 16:30, μαζί με τσουχτερό κρύο. Αν είναι καθημερινές πρέπει να κινείστε νωρίς, τα ΠΣΚ έχει κόσμο και χαμό ως αργά, ως συνήθως σε κάθε τέτοια πόλη. Τα έχω γράψει αναλυτικά εδώ άμα δε βαριέσαι να διαβάσεις. Τώρα για εναλλακτικά μαγαζιά δε μπορώ ότι βρήκα, δε ψάχτηκα όμως και ιδιαίτερα. Το Södermalm σε κάθε περίπτωση αποτελεί μέρος με επιλογές.
Προορισμός που δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου και στους στόχους μου
Είναι πολύ ωραία πόλη, δε θα το μετανιώσεις. ;)
αρκεί που θα μπούμε στο αεροπλανο, πέρασαν δύο μήνες και άρχισαν τα στερητικά
Πολύς καιρός, εδώ τα στερητικά ξεκινάνε στις δύο εβδομάδες...:haha:
Τέλος, για ημερήσια Mariefred ή κάτι άλλο;
Δεδομένου ότι η μέρα είναι μικρή, δε ξέρω αν θα ψαχνόμουν για ημερήσια σε μια πόλη που έχει αρκετά πράγματα να δεις και θέλει να της αφιερώσεις χρόνο. Μόνο αν τα καλύψετε όλα και ξεμείνετε την τελευταία μέρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα