Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

George V

Member
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Ψάχνω 2 εισιτήρια για Κάρπαθο με Bonus της Alpha σε διάφορες ημερομηνίες. Πάντα βρίσκω μόνο ένα. Σε αναζήτηση με μίλια βρίσκω επίσης ένα για τις ίδιες ημερομηνίες.
Είναι άραγε το ίδιο εισιτήριο, που το δίνει για κλείσιμο και με τους δύο τρόπους ή θα μπορέσω να κλείσω ένα με μίλια και ένα με bonus ;
Δεν ειναι σιγουρο, γιατι συνήθως τα award tickets ειναι διαφορετικά σε ποσότητα από τα κανονικά. Έτσι, μπορει να βρεις ενα με bonus και ενα κανονικά.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
δεν εχω ιδεα ! για καλοκαιρι ψαχνει?
Ναι για καλοκαίρι. Απλώς ψάχνω από τώρα για να ξέρω τι επιλογές έχω
Οπότε αυτό με το μόνο ένα award εισιτήριο ανά πτήση ισχύει σε όλες τις πτήσεις ή ανάλογα με τον προορισμό.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Δεν ξερω για τι ημερομηνιες ψαχνεις αλλα με μια γρηγορη ματια Αθηνα - Καρπαθος για 2 ατομα εχει για το πηγαινε 4,6,7,11,13,14,15,18,20,21,22,25,27,28 και δεκεμβρη 2,4,5,9,11,12,13,18 ... δεν ξερω καν αν εχει τις αλλες μερες πτησεις προσ καρπαθο στα δρομολογια της η aegean
Οκ τώρα το έψαξα αυτό και είδα ότι έχει. Άρα παίζει ρόλο και η εποχή.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ναι για καλοκαίρι. Απλώς ψάχνω από τώρα για να ξέρω τι επιλογές έχω
Οπότε αυτό με το μόνο ένα award εισιτήριο ανά πτήση ισχύει σε όλες τις πτήσεις ή ανάλογα με τον προορισμό.
... για Νάξο που κοίταξα μετά από αυτά τα post σας, ένα για κάθε πτήση ! έτσι έβγαλα δυο επιστροφή απο Νάξο με δυο διαδοχικές πτήσεις για τον Αύγουστο !5000 μίλια και 0,30 λεπτά φόρους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.217
Μέλη
39.927
Νεότερο μέλος
KonstantinosKats

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom