Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

George V

Member
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Ψάχνω 2 εισιτήρια για Κάρπαθο με Bonus της Alpha σε διάφορες ημερομηνίες. Πάντα βρίσκω μόνο ένα. Σε αναζήτηση με μίλια βρίσκω επίσης ένα για τις ίδιες ημερομηνίες.
Είναι άραγε το ίδιο εισιτήριο, που το δίνει για κλείσιμο και με τους δύο τρόπους ή θα μπορέσω να κλείσω ένα με μίλια και ένα με bonus ;
Δεν ειναι σιγουρο, γιατι συνήθως τα award tickets ειναι διαφορετικά σε ποσότητα από τα κανονικά. Έτσι, μπορει να βρεις ενα με bonus και ενα κανονικά.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
δεν εχω ιδεα ! για καλοκαιρι ψαχνει?
Ναι για καλοκαίρι. Απλώς ψάχνω από τώρα για να ξέρω τι επιλογές έχω
Οπότε αυτό με το μόνο ένα award εισιτήριο ανά πτήση ισχύει σε όλες τις πτήσεις ή ανάλογα με τον προορισμό.

Δεν ξερω για τι ημερομηνιες ψαχνεις αλλα με μια γρηγορη ματια Αθηνα - Καρπαθος για 2 ατομα εχει για το πηγαινε 4,6,7,11,13,14,15,18,20,21,22,25,27,28 και δεκεμβρη 2,4,5,9,11,12,13,18 ... δεν ξερω καν αν εχει τις αλλες μερες πτησεις προσ καρπαθο στα δρομολογια της η aegean
Οκ τώρα το έψαξα αυτό και είδα ότι έχει. Άρα παίζει ρόλο και η εποχή.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ναι για καλοκαίρι. Απλώς ψάχνω από τώρα για να ξέρω τι επιλογές έχω
Οπότε αυτό με το μόνο ένα award εισιτήριο ανά πτήση ισχύει σε όλες τις πτήσεις ή ανάλογα με τον προορισμό.
... για Νάξο που κοίταξα μετά από αυτά τα post σας, ένα για κάθε πτήση ! έτσι έβγαλα δυο επιστροφή απο Νάξο με δυο διαδοχικές πτήσεις για τον Αύγουστο !5000 μίλια και 0,30 λεπτά φόρους.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Θυμαται κανεις ποτε ειχε βγαλει η aegean 30% λιγοτερα μιλια για εξαργυρωση σε πτησεις της; Θελω να κλεισω και λεω μηπως βγαλει οπου να ναι κ βαραω το κεφαλι μου...

Last edited:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Θυμαται κανεις ποτε ειχε βγαλει η aegean 30% λιγοτερα μιλια για εξαργυρωση σε πτησεις της; Θελω να κλεισω και λεω μηπως βγαλει οπου να ναι κ βαραω το κεφαλι μου...
10/2024

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Και αν τα χάσεις ? Βγάλε τώρα και ακυρώνεις μετά, τσάμπα είναι !

paefstra

Member
Και αν τα χάσεις ? Βγάλε τώρα και ακυρώνεις μετά, τσάμπα είναι !
Δεν ακυρωνουμε. Τα κουναμε λιγο μπρος πισω και παιρνουμε τα μιλια της εκπτωσης πισω :D.
@panlek30 αν θες εισιτηρια κοντα σε αργια προσεξε.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεντοξεραυτο ! δηλαδή αν βγει η Νάξος με 3500 και εγώ έχω δώσει 5000, θα πάρω πίσω ρέστα 1500 ?

tham

Member
Αν αλλαξεις ωρα ταξιδιου οσο τρεχει η προσφορα ή μερα τοτε ναι !
ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για εισητηρια με alpha bonus? δηλαδη να τα κλεισουμε τωρα και οταν τα βγαλει με μισους ποντους να κανουμε αλλαγη και να παρουμε πισω τους αλλους μισους?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.218
Μέλη
39.927
Νεότερο μέλος
KonstantinosKats

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom