Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Στο προφίλ μου λέει ότι μεχρι τα μέσα του 2027 είμαι gold. Θέλω να σιγουρευτώ για να δω τι στρατηγική θα ακολουθήσω μέχρι τότε. Αν τελικά αποφασίσω ότι θα αλλάξω πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσω κιόλας κι έχω διηπειρωτικό μεθαύριο.
Έχει συγκεκριμένη ημερομηνία στο 2027, 1 χρόνο πριν από αυτήν την ημερομηνία μέχρι και τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις 18000 μίλια αναβάθμισης όπου σίγουρα θα πρέπει να έχεις κάνει 12 πτήσεις Aegean. Δηλαδή άμα κάνεις 12 πτήσεις GoLight εσωτερικού που σου δίνουν 100 μίλια η κάθε μια, μπορούν τα υπόλοιπα 16800 μίλια να είναι από οποιαδήποτε άλλη Star Alliance.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει συγκεκριμένη ημερομηνία στο 2027, 1 χρόνο πριν από αυτήν την ημερομηνία μέχρι και τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις 18000 μίλια αναβάθμισης όπου σίγουρα θα πρέπει να έχεις κάνει 12 πτήσεις Aegean. Δηλαδή άμα κάνεις 12 πτήσεις GoLight εσωτερικού που σου δίνουν 100 μίλια η κάθε μια, μπορούν τα υπόλοιπα 16800 μίλια να είναι από οποιαδήποτε άλλη Star Alliance.
Σαφής, λιτός, απέριττος, δωρικος

Χομπιστας!

adiaforos

Member
Για να διατηρήσει τη βαθμίδα τον Απρίλιο του 2027 για ένα χρόνο θα πρέπει να έχει μαζέψει με τους νέους κανόνες, από τον Απρίλιο του 2026:
  • 32 πτήσεις αποκλειστικά με την AEGEAN ή/και την Olympic Air ή
  • 18.000 μίλια αναβάθμισης και τουλάχιστον 12 πτήσεις με την AEGEAN/Olympic Air ή
  • 72.000 μίλια αναβάθμισης

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ερώτηση προς γνώστες:
Οι δύο δωρεάν αναβαθμίσεις σε θέση business που προκύπτουν από τη βαθμίδα (silver) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έως ένα έτος, διατηρούνται συνδυαστικά με τις καινούργιες ή χάνονται σε περίπτωση «προαγωγής» σε χρυσό μέλος; :rolleyes:
Όχι, δεν μένουν. Χάνονται.
Επανέρχομαι καθώς μιλούσα στο τηλέφωνο με την εταιρεία για άλλο λόγο και με την ευκαιρία ρώτησα κι αυτό. Ήταν σαφείς, τα κουπόνια εφόσον δεν έχουν λήξει δε χάνονται με την αλλαγή βαθμίδας.

nick07

Member
Επανέρχομαι καθώς μιλούσα στο τηλέφωνο με την εταιρεία για άλλο λόγο και με την ευκαιρία ρώτησα κι αυτό. Ήταν σαφείς, τα κουπόνια εφόσον δεν έχουν λήξει δε χάνονται με την αλλαγή βαθμίδας.
Το αλλαξαν προσφατα δηλαδη;
Εγω οταν ειχα αλλαξει βαθμιδα νωριτερα, ενα κουπονι που δεν το ειχα χρησιμοποιησει (και δεν ειχε ληξει) χαθηκε. Ειχα μιλησει με το τηλ κεντρο κ μου ειχαν πει οτι με την αλλαγη της βαθμιδας ληγουν αυτοματως ολα τα κουπονια - μαλιστα θυμαμαι ειχα επιμεινει γιατι μου φανηκε παλαβο εντελως.
ΥΓ: Το οτι λενε κατι απο το τηλ κεντρο δεν σημαινει απαραιτητα πως ισχυει, καθως πολλες φορες οι υπαλληλοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι.

maria91

Member
Χανονται...απο blue προς silver ειχα κουπονι για 1 μερα προσβαση στο holmes place και απενεργοποιηθηκε μολις εγινα silver και πηρα για 3 μερες κουπονι...προφανως απο silver αν πας gold δε θα χαθουν απο την αποψη οτι θα ενεργοποιηθουν αλλα καινουργια κ αυτα που υπηρχαν οσο εισαι silver απενεργοποιουνται...τωρα οντως οπως λενε κ πιο πανω στο τηλεφωνικο κεντρο της ετζιαν οι μισοι υπαλληλοι της ειναι ανεκπαιδευτοι κ δε ξερουν που τους πανε τα 4,τις περισσοτερες φορες για να λυσεις 1 ζητημα ή για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη του τι ισχυει πρεπει να καλεσεις πολλες φορες για να δεις τι θα σου πει ο καθενας υπαλληλος

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το αλλαξαν προσφατα δηλαδη;
Τι να σου πω, δε ξέρω, ήταν ρητή και κατηγορηματική πάντως στην απάντηση. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση.

Το οτι λενε κατι απο το τηλ κεντρο δεν σημαινει απαραιτητα πως ισχυει, καθως πολλες φορες οι υπαλληλοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι.
στο τηλεφωνικο κεντρο της ετζιαν οι μισοι υπαλληλοι της ειναι ανεκπαιδευτοι κ δε ξερουν που τους πανε τα 4,τις περισσοτερες φορες για να λυσεις 1 ζητημα ή για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη του τι ισχυει πρεπει να καλεσεις πολλες φορες
Είναι λίγο τραγικό αυτό έχω την εντύπωση και δυστυχώς είναι κάτι που το έχουμε ξανασυναντήσει. Όχι τίποτε άλλο, άντε να βρεις το δίκιο σου μετά.

poised

Member
Αρκετά παλιότερα οι υπάλληλοι πέρναγαν από πολύμηνη εκπαίδευση με διαδοχική αύξηση των αρμοδιοτήτων και ουσιαστική γνώση που αποκτούσαν με την εμπειρία, αλλά πριν κάποια χρόνια ξεκίνησαν να τους περνάνε υπερεντατικές (αν όχι υπεράνθρωπες) "εκπαιδεύσεις" και να τους πετάνε όσο το δυνατό πιο γρήγορα σε όλα στη γαλέρα με μοναδικό ουσιαστικό στόχο τον ελάχιστο αριθμό 23ευρων που πρέπει να κάνουν κάθε μήνα για να μη χάσουν τη δουλειά τους. Αυτό που γίνεται με τις πληροφορίες κουκουρούκου και τη πίεση να σε κλείσουν όταν δεν παίρνεις για κράτηση/αλλαγή (23ρι) είναι επιλογή της Aegean.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτό που γίνεται με τις πληροφορίες κουκουρούκου και τη πίεση να σε κλείσουν όταν δεν παίρνεις για κράτηση/αλλαγή (23ρι) είναι επιλογή της Aegean.
Το πρόβλημα είναι όπως πως αν τελικά λάβεις λανθασμένη πληροφορία άντε βρες την άκρη σου εάν δεν υπάρχει κάπου γραπτώς... Συγκεκριμένα έψαξα αλλά δε κατάφερα να το εντοπίσω.

Όχι, είναι για μέλη σε όλες τις βαθμίδες (όχι όλους, η προσφορά είναι προσωποποιημένη). Οι silver που έχουν επιλεγεί παίρνουν 5.000 μίλια και 50€, οι Gold 10.000 μίλια και 100€ και οι Blue 3.000 μίλια, αν έχω καταλάβει σωστά.
Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό από τη στιγμή που μαθεύτηκε. Όχι ότι μας τα χρωστάνε, αλλά καλύτερα λιγότερα μίλια σε όλους ή τέλος πάντων με κάποια λογική διάκριση, παρά αυτό.

poised

Member
Το πρόβλημα είναι όπως πως αν τελικά λάβεις λανθασμένη πληροφορία άντε βρες την άκρη σου εάν δεν υπάρχει κάπου γραπτώς... Συγκεκριμένα έψαξα αλλά δε κατάφερα να το εντοπίσω.
Καταγράφονται όλες οι κλήσεις, μπορείς να ζητήσεις να την αναζητήσουν και να δουν τι σου έχουν πει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσεις και αυτό που θες. Δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σου πουν "έκανε λάθος ο/η υπάλληλος" και να μην κάνουν τίποτα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγω οταν ειχα αλλαξει βαθμιδα νωριτερα, ενα κουπονι που δεν το ειχα χρησιμοποιησει (και δεν ειχε ληξει) χαθηκε. Ειχα μιλησει με το τηλ κεντρο κ μου ειχαν πει οτι με την αλλαγη της βαθμιδας ληγουν αυτοματως ολα τα κουπονια - μαλιστα θυμαμαι ειχα επιμεινει γιατι μου φανηκε παλαβο εντελως.
ΥΓ: Το οτι λενε κατι απο το τηλ κεντρο δεν σημαινει απαραιτητα πως ισχυει, καθως πολλες φορες οι υπαλληλοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι.
Επανέρχομαι για να επιβεβαιώσω αυτό τον ισχυρισμό, καθώς τελικά τα μέλη του Travelstories φαίνεται να γνωρίζουν καλύτερα από το προσωπικό της αεροπορικής.
Επανήλθα με τηλεφώνημα, στο οποίο μου είπαν κάτι εντελώς αντίθετο με ότι είχαν αναφέρει μερικές ώρες πριν, δηλαδή πως τα κουπόνια χάνονται οριστικά μετά από την αλλαγή βαθμίδας, σίγουρο μάλιστα κατά 100%.
Δεν ήθελα να μπλέξω παραπάνω και να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που κάνω τώρα αναβάθμιση κι επικυρωθεί αφού αλλάξω βαθμίδα, νομίζω δε θα έπαιρνα ποτέ σαφή απάντηση.

Καταγράφονται όλες οι κλήσεις, μπορείς να ζητήσεις να την αναζητήσουν και να δουν τι σου έχουν πει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κερδίσεις και αυτό που θες. Δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σου πουν "έκανε λάθος ο/η υπάλληλος" και να μην κάνουν τίποτα.
Τρομερή λογική εταιρείας, εις βάρος του πελάτη με μετατόπιση ευθυνών στον υπάλληλο χωρίς απολατάσταση ζητήματος κι όλα καλά!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Δεν ήθελα να μπλέξω παραπάνω και να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που κάνω τώρα αναβάθμιση κι επικυρωθεί αφού αλλάξω βαθμίδα, νομίζω δε θα έπαιρνα ποτέ σαφή απάντηση.
Αν επικυρωθεί αφού αλλάξεις βαθμίδα τότε αφαιρείται από τα "καινούργια" κουπόνια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.274
Μέλη
39.957
Νεότερο μέλος
dhk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom