Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

exploring

Member
Κάνοντας έναν απολογισμό μέχρι και τον Ιούλιο, που έχουν βγει οι πτήσεις μου, υπερβαίνω κατά πολύ το απαιτούμενο όριο που ζητά η εταιρία για την αναβάθμιση στην platinum. Το πρόβλημα είναι τα μίλια. Είναι σχεδόν αδύνατο να τα φτάσω. Ίσως μέχρι και τον Νοέμβριο που άρχισε η μέτρηση, αν και το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο.

kostas21

Member
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κράτηση στο αεροδρόμιο με την τρέχουσα προσφορά 50% στην εξαργύρωση μιλίων;

Εξακολουθεί να μου βγάζει αναλογία 1500 μίλια προς 5 ευρώ σε όσες δοκιμές έκανα.

afrodite39

Member
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κράτηση στο αεροδρόμιο με την τρέχουσα προσφορά 50% στην εξαργύρωση μιλίων;

Εξακολουθεί να μου βγάζει αναλογία 1500 μίλια προς 5 ευρώ σε όσες δοκιμές έκανα.
Έκανα εγώ….
οντως 6.000 μίλια μου αφαιρέθηκαν για 20€ κρατηση.
Ειχε συγκεκριμένες επιλογές νομίζω….

nick07

Member
Κάνοντας έναν απολογισμό μέχρι και τον Ιούλιο, που έχουν βγει οι πτήσεις μου, υπερβαίνω κατά πολύ το απαιτούμενο όριο που ζητά η εταιρία για την αναβάθμιση στην platinum. Το πρόβλημα είναι τα μίλια. Είναι σχεδόν αδύνατο να τα φτάσω. Ίσως μέχρι και τον Νοέμβριο που άρχισε η μέτρηση, αν και το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο.
Τις πτησεις κι εγω τις πιανω, καλα να ειμαστε, τα μιλια μου φαινεται αδυνατο ειναι τεραστιο το νουμερο για economy. Αλλα δεν θα το κυνηγησω κιολας τα προνομια της platinum μου φαινονται αδιαφορα.

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία

Εξαργύρωσα σήμερα μίλια επιτόπου στο αεροδρόμιο της Αθήνας με 50% για κράτηση Reserve and collect. Οπότε αν πληρώσεις κατά την παραλαβή δουλεύει σίγουρα η προσφορά.

mourohavlos

Member
Εισητήριο κλεισμένο με miles and bonus, πτήσεις Ethiopian. Μεταφέρεται η πτήση μια μέρα αργότερα και με ενημερώνουν μια εβδομάδα πριν.
Με ποιον επικοινωνώ? Αν αποδεχτώ την αλλαγή υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι κάτι?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εισητήριο κλεισμένο με miles and bonus, πτήσεις Ethiopian. Μεταφέρεται η πτήση μια μέρα αργότερα και με ενημερώνουν μια εβδομάδα πριν.
Με ποιον επικοινωνώ? Αν αποδεχτώ την αλλαγή υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι κάτι?
Σε ολόιδια περίπτωση πήραμε 600 ευρώ ο καθενας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.316
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα