• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έβλεπα κατά καιρούς την κράτηση στο app της Ethiopian και δεν υπήρχε κάποια αλλαγή εκεί - και σίγουρα μετά την ημερομηνία που αναφέρουν,αλλά δεν έχω αποδεικτικό.
Θα ψάξω και μέσω της Aegean μήπως βρω άκρη.
Αλλιώς? Έχει κάποια "αρχή" στην οποία μπορώ να απευθυνθώ?
Υπάρχουν και τα γνωστά σαιτ που τρέχουν την υπόθεση για σενα με αντάλλαγμα ένα μερος της αμοιβής.

Γιατί να πρέπει να αποδείξεις εσύ ότι δεν έλαβες το μειλ κι όχι αυτοί ότι στο έστειλαν; Υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι δεν έλαβες κατι;

kostas21

Member
Κλεισμένο award εισιτήριο για την περίοδο του Πάσχα στο οποίο θέλω να αλλάξω μόνο την επιστροφή μια μέρα νωρίτερα. Επειδή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για αλλαγή μπορώ με κάποιον τρόπο να ακυρώσω μόνο την επιστροφή ώστε μετά να προχωρήσω σε κανονική αγορά αυτού του σκέλους;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Κλεισμένο award εισιτήριο για την περίοδο του Πάσχα στο οποίο θέλω να αλλάξω μόνο την επιστροφή μια μέρα νωρίτερα. Επειδή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για αλλαγή μπορώ με κάποιον τρόπο να ακυρώσω μόνο την επιστροφή ώστε μετά να προχωρήσω σε κανονική αγορά αυτού του σκέλους;
Πάρε πρώτα τηλέφωνο στην Aegean για να σου αλλάξουν την επιστροφή όπως την επιθυμείς. Μπορεί on line να το βλέπεις μη διαθέσιμο αλλά τηλεφωνικά να μπορούν να στο αλλάξουν. Αν όχι, τότε πάλι τηλεφωνικά μπορεί να γίνει ακύρωση ενός σκέλους μιας κράτησης. Και πριν κάνεις ακύρωση ρώτα πόσα μίλια θα σου χρεώσουν για την νέα κράτηση και να σου επιστρέψουν τα υπόλοιπα.

paefstra

Member
Αν ειναι διαδρομη που θα την ξανακανεις εντος του 2026 αλλαζεις την ημερομηνια επιστροφης για αλλη μερα, οσες φορες θελεις, απο την εφαρμογη δωρεαν. Αν την κανεις μονο μια φορα στη ζωη σου, τοτε ακυρωνεις αλλα χανεις 23 ευρω.

kostas21

Member
Για Ισλανδία είναι η πτήση οπότε δεν μεταφέρεται για αργότερα και έχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια με τα award εισιτήρια 4 μήνες πριν.
Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμη μήπως βγει το ταξίδι χωρίς αλλαγές αλλιώς αναγκαστικά ακύρωση της επιστροφής.

paefstra

Member
Για Ισλανδία είναι η πτήση
Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμη μήπως βγει το ταξίδι χωρίς αλλαγές αλλιώς αναγκαστικά ακύρωση της επιστροφής.
Το να βρεις δωρεαν για Ισλανδια το Πασχα ειναι λαχειο. Κανε ο,τι μπορεις να κρατησεις το δωρεαν ως εχει γιατι 4 μηνες πριν ο,τι κλεισεις πληρωμενο μπορει κι αυτο να παρει αλλαγη ωρας/μερας πτησης πχ μια μερα μετα απο τις εταιρειες που πετας και να εχεις κανει μια τρυπα στο νερο.

maria91

Member
Θυμαται κανεις αν παιζουν "εκπτωσεις" στο προσεχες διαστημα?εχω μια κρατηση για τελος Γεναρη που θελω να την μεταφερω για αργοτερα μεσα στο 26 και ελεγα μηπως παιξει καμια προσφορα και πλωρωσω λιγοτερη διαφορα ναυλου!

Billouk

Member
Θυμαται κανεις αν παιζουν "εκπτωσεις" στο προσεχες διαστημα?εχω μια κρατηση για τελος Γεναρη που θελω να την μεταφερω για αργοτερα μεσα στο 26 και ελεγα μηπως παιξει καμια προσφορα και πλωρωσω λιγοτερη διαφορα ναυλου!
Και εγώ αυτό περιμένω. Αν θυμάμαι καλά μέχρι τέλους του μήνα συνήθως βγαίνει μια προσφορά όπως η παρακάτω:

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.357
Μέλη
40.005
Νεότερο μέλος
moon_child

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα