• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

GTS

Member
Έκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.
ωραιο ακουγεται.. φανταζομαι ηταν στο ιδιο ταξιδι.
περα απο την βαλιτσα (ταξιδευω παντα με σακιδιο πλατης/καμπινας), ειχε κατι αλλο περιεργο με ethiopian? δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο αυτους, αλλα με την αναμονη και το αεροδρομιο ολα οκ να φανταστω

jimp

Member
Γιατί τόσο απογοητευμένος μαζί τους; Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς. Άσε που δεν μου έχασαν βαλίτσα στο ATH-ADD-ICN-NRT ούτε στο PEK-ADD- ATH🤣

Εντάξει το αεροδρόμιο είναι λίγο ότι να'ναι, αλλά τα αεροπλάνα καθαρά, το φαγητό μια χαρά και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο.

Γενικά ακούω πολλές καλές κριτικές αλλά εγώ είχα εκ διαμέτρου αντίθετη εμπειρία από όσα διαβάζω.

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως στο Πεκίνο στο business lounge δεν είχε τίποτα για φαγητό εκτός από κάτι ψωμάκια, βούτυρα, μαρμελάδες και κάτι κράκερ. Πραγματικά τα είχαν καθαρίσει όλα, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε δείγμα πως κάποτε υπήρχε εκεί φαγητό. Και δεν ήμουν καμιά ώρα περίεργη ή δεν είχε κόσμο, γύρω στις 20:30 και ήταν γεμάτο από κόσμο.

Να διαβάστε και μια άλλη κριτική.
Redirect Notice

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα