tatooine
Member
Πάντα μιας διαδρομής.οι τιμες των φορων ειναι με επιστροφη ή one way?
Πάντα μιας διαδρομής.οι τιμες των φορων ειναι με επιστροφη ή one way?
ωραιο ακουγεται.. φανταζομαι ηταν στο ιδιο ταξιδι.Έκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.
Γιατί τόσο απογοητευμένος μαζί τους; Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς. Άσε που δεν μου έχασαν βαλίτσα στο ATH-ADD-ICN-NRT ούτε στο PEK-ADD- ATHΈκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.
Γιατί 2/2 μου έχουν καθυστερήσει βαλίτσα, γιατί το 737 για 5.5 ώρες πτήση είναι μαρτύριο και το φαγητό στην οικονομική απαράδεκτο και το κάθισμα-κρεβάτι μπίζνες στο 777 τραγικά άβολο, μέρα με νύχτα με το αντίστοιχο στο 787 της Αβιάνκα που όπως είπε και ο συνταξιδιώτης μου είναι σαν να είσαι σπίτι σου, δεν είναι πτήση αυτό. Μόνο ως ανάγκη πλέον μαζί τους.Γιατί τόσο απογοητευμένος μαζί τους; Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς. Άσε που δεν μου έχασαν βαλίτσα στο ATH-ADD-ICN-NRT ούτε στο PEK-ADD- ATH
Εντάξει το αεροδρόμιο είναι λίγο ότι να'ναι, αλλά τα αεροπλάνα καθαρά, το φαγητό μια χαρά και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο.
Γενικά ακούω πολλές καλές κριτικές αλλά εγώ είχα εκ διαμέτρου αντίθετη εμπειρία από όσα διαβάζω.
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως στο Πεκίνο στο business lounge δεν είχε τίποτα για φαγητό εκτός από κάτι ψωμάκια, βούτυρα, μαρμελάδες και κάτι κράκερ. Πραγματικά τα είχαν καθαρίσει όλα, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε δείγμα πως κάποτε υπήρχε εκεί φαγητό. Και δεν ήμουν καμιά ώρα περίεργη ή δεν είχε κόσμο, γύρω στις 20:30 και ήταν γεμάτο από κόσμο.
Να διαβάστε και μια άλλη κριτική.
Redirect Notice
Σφε τους αδικεις. Θυμιζω με μισα μιλια πετας απο βυρηττο, κ απο κολπο με WB. Τα δε 777 (που προσωπικα μ αρεσουν λογω χωρων) αποτελουν λιγοτερο απο το 1/3 του στολου τους WB. Στολιδια τα 1000ρια 350. Υπερανετο το τρανσφερ στην αντις που επισης θυμιζω ειναι η μονη εταιρεια που ξερω που προσφερει δωρεαν τα παντα σε λει οβερ ακομα κ αν επιλεξεις το μακρυτερο σε χρονικη διαρκεια συνδυασμο. Κ εννοειται πως αυτο κανω οπου ειναι δυνατον κ απολαμβανω τη σταση στην ξενοδοχειαρα τους. Το δε φαγητο ακομα κ στην οικονομικη ειναι οκ σε σχεση με αλλους (πλην τουρκων, κολπου) με αφθονια κ αλκοολ.Μόνο ως ανάγκη πλέον μαζί τους.
Δεν θα βρεις πουθενά τέτοια λειοβερ γιατί δεν είναι διαθέσιμα σε award εισιτήρια. Δεν εμφανίζονται καν οι πτήσεις ακόμα και αν είναι εφικτό να μπορούν να γίνουν. Μπορείς αν θέλεις να τις πάρεις τμηματικά ξοδεύοντας περισσότερα μίλια.Να ρωτησω κατι σχετικα με τα λειοβερ γιατι δεν εχω καθολου εμπειρια σε αυτα.
Πως μπορω να κλεινω ετσι τις πτησεις (με μιλια) ωστε να απολαμβανω layovers 20/30/40 ωρων? Γινεται? Απλα ψαχνετε για επιλογες τετοιες ώστε να εχετε αναλογα layover?
επειτα, πως ξερουμε ποιες αεροπορικες προσφερουν υπηρεσιες δωρεαν κατα τη διαρκεια? ειναι μονο η ethiopian?
Οι αιθιοπες σου επιτρεπουν δωρεαν λειοβερ ενιοτε, αναλογα το δρομολογιο. Μπορεις να επιλεξεις πτησεις με 1 ωρα λειοβερ ή με 12-13 ωρες. Επιλεγω παντα το μεγαλο λειοβερ για ξεκουραση κλπ. Σου προσφερουν τα παντα δωρεαν κατα τη διαρκεια αυτου ασχετα αν υπαρχει συντομοτερος συνδυασμος. Και στα award κ στα πληρωμενα εισητηρια αυτο. Κ το σουπερ χοτελ τους ειναι απεξω απο το αεροδρομιο.Να ρωτησω κατι σχετικα με τα λειοβερ γιατι δεν εχω καθολου εμπειρια σε αυτα.
Πως μπορω να κλεινω ετσι τις πτησεις (με μιλια) ωστε να απολαμβανω layovers 20/30/40 ωρων? Γινεται? Απλα ψαχνετε για επιλογες τετοιες ώστε να εχετε αναλογα layover?
επειτα, πως ξερουμε ποιες αεροπορικες προσφερουν υπηρεσιες δωρεαν κατα τη διαρκεια? ειναι μονο η ethiopian?
Κάποιος;Με εξαργύρωση κουπονιού για είσοδο στο lounge, υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο Extra Schengen lounge άτομο που ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση, αλλά έχουμε διαφορετική κράτηση ο καθένας;
Ναι, μπορείς, το γράφει και στους αναλυτικούς όρους. Θεωρώ ότι τα like τα έλαβες αντί για ναι, ελλείψει σχετικού εικονιδίου.Με εξαργύρωση κουπονιού για είσοδο στο lounge, υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο Extra Schengen lounge άτομο που ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση, αλλά έχουμε διαφορετική κράτηση ο καθένας;