• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

GTS

Member
Έκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Έκανα πρόσφατα το Βαρκελώνη-Σαντιάγο με την εταιρειάρα Αβιάνκα (μπίζνες) και το Μπουένος-Αθήνα με την μετριότατη Αιθιόπιαν (μπίζνες), δεν έχει μεγάλες αναμονές στην Αντίς. Αν θα έρθει η βαλίτσα σου είναι ένα θέμα με δαύτους, έχω 2/2 σε λίγους μήνες.
ωραιο ακουγεται.. φανταζομαι ηταν στο ιδιο ταξιδι.
περα απο την βαλιτσα (ταξιδευω παντα με σακιδιο πλατης/καμπινας), ειχε κατι αλλο περιεργο με ethiopian? δεν εχω μεγαλες προσδοκιες απο αυτους, αλλα με την αναμονη και το αεροδρομιο ολα οκ να φανταστω

jimp

Member
Γιατί τόσο απογοητευμένος μαζί τους; Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς. Άσε που δεν μου έχασαν βαλίτσα στο ATH-ADD-ICN-NRT ούτε στο PEK-ADD- ATH🤣

Εντάξει το αεροδρόμιο είναι λίγο ότι να'ναι, αλλά τα αεροπλάνα καθαρά, το φαγητό μια χαρά και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο.

Γενικά ακούω πολλές καλές κριτικές αλλά εγώ είχα εκ διαμέτρου αντίθετη εμπειρία από όσα διαβάζω.

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως στο Πεκίνο στο business lounge δεν είχε τίποτα για φαγητό εκτός από κάτι ψωμάκια, βούτυρα, μαρμελάδες και κάτι κράκερ. Πραγματικά τα είχαν καθαρίσει όλα, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε δείγμα πως κάποτε υπήρχε εκεί φαγητό. Και δεν ήμουν καμιά ώρα περίεργη ή δεν είχε κόσμο, γύρω στις 20:30 και ήταν γεμάτο από κόσμο.

Να διαβάστε και μια άλλη κριτική.
Redirect Notice

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Με εξαργύρωση κουπονιού για είσοδο στο lounge, υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο Extra Schengen lounge άτομο που ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση, αλλά έχουμε διαφορετική κράτηση ο καθένας;

GTS

Member
Γιατί τόσο απογοητευμένος μαζί τους; Εγώ τους βρήκα πολύ καλούς. Άσε που δεν μου έχασαν βαλίτσα στο ATH-ADD-ICN-NRT ούτε στο PEK-ADD- ATH🤣

Εντάξει το αεροδρόμιο είναι λίγο ότι να'ναι, αλλά τα αεροπλάνα καθαρά, το φαγητό μια χαρά και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο.

Γενικά ακούω πολλές καλές κριτικές αλλά εγώ είχα εκ διαμέτρου αντίθετη εμπειρία από όσα διαβάζω.

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως στο Πεκίνο στο business lounge δεν είχε τίποτα για φαγητό εκτός από κάτι ψωμάκια, βούτυρα, μαρμελάδες και κάτι κράκερ. Πραγματικά τα είχαν καθαρίσει όλα, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε δείγμα πως κάποτε υπήρχε εκεί φαγητό. Και δεν ήμουν καμιά ώρα περίεργη ή δεν είχε κόσμο, γύρω στις 20:30 και ήταν γεμάτο από κόσμο.

Να διαβάστε και μια άλλη κριτική.
Redirect Notice
Γιατί 2/2 μου έχουν καθυστερήσει βαλίτσα, γιατί το 737 για 5.5 ώρες πτήση είναι μαρτύριο και το φαγητό στην οικονομική απαράδεκτο και το κάθισμα-κρεβάτι μπίζνες στο 777 τραγικά άβολο, μέρα με νύχτα με το αντίστοιχο στο 787 της Αβιάνκα που όπως είπε και ο συνταξιδιώτης μου είναι σαν να είσαι σπίτι σου, δεν είναι πτήση αυτό. Μόνο ως ανάγκη πλέον μαζί τους.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μόνο ως ανάγκη πλέον μαζί τους.
Σφε τους αδικεις. Θυμιζω με μισα μιλια πετας απο βυρηττο, κ απο κολπο με WB. Τα δε 777 (που προσωπικα μ αρεσουν λογω χωρων) αποτελουν λιγοτερο απο το 1/3 του στολου τους WB. Στολιδια τα 1000ρια 350. Υπερανετο το τρανσφερ στην αντις που επισης θυμιζω ειναι η μονη εταιρεια που ξερω που προσφερει δωρεαν τα παντα σε λει οβερ ακομα κ αν επιλεξεις το μακρυτερο σε χρονικη διαρκεια συνδυασμο. Κ εννοειται πως αυτο κανω οπου ειναι δυνατον κ απολαμβανω τη σταση στην ξενοδοχειαρα τους. Το δε φαγητο ακομα κ στην οικονομικη ειναι οκ σε σχεση με αλλους (πλην τουρκων, κολπου) με αφθονια κ αλκοολ.

europexplorer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Να ρωτησω κατι σχετικα με τα λειοβερ γιατι δεν εχω καθολου εμπειρια σε αυτα.
Πως μπορω να κλεινω ετσι τις πτησεις (με μιλια) ωστε να απολαμβανω layovers 20/30/40 ωρων? Γινεται? Απλα ψαχνετε για επιλογες τετοιες ώστε να εχετε αναλογα layover?
επειτα, πως ξερουμε ποιες αεροπορικες προσφερουν υπηρεσιες δωρεαν κατα τη διαρκεια? ειναι μονο η ethiopian?

tatooine

Member
Πως μπορω να κλεινω ετσι τις πτησεις (με μιλια) ωστε να απολαμβανω layovers 20/30/40 ωρων? Γινεται? Απλα ψαχνετε για επιλογες τετοιες ώστε να εχετε αναλογα layover?
επειτα, πως ξερουμε ποιες αεροπορικες προσφερουν υπηρεσιες δωρεαν κατα τη διαρκεια? ειναι μονο η ethiopian?
Δεν θα βρεις πουθενά τέτοια λειοβερ γιατί δεν είναι διαθέσιμα σε award εισιτήρια. Δεν εμφανίζονται καν οι πτήσεις ακόμα και αν είναι εφικτό να μπορούν να γίνουν. Μπορείς αν θέλεις να τις πάρεις τμηματικά ξοδεύοντας περισσότερα μίλια.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οι αιθιοπες σου επιτρεπουν δωρεαν λειοβερ ενιοτε, αναλογα το δρομολογιο. Μπορεις να επιλεξεις πτησεις με 1 ωρα λειοβερ ή με 12-13 ωρες. Επιλεγω παντα το μεγαλο λειοβερ για ξεκουραση κλπ. Σου προσφερουν τα παντα δωρεαν κατα τη διαρκεια αυτου ασχετα αν υπαρχει συντομοτερος συνδυασμος. Και στα award κ στα πληρωμενα εισητηρια αυτο. Κ το σουπερ χοτελ τους ειναι απεξω απο το αεροδρομιο.
Οι τουρκοι στο προσφερουν μονο αν δεν υπαρχει συντομοτερος συνδυασμος. Κ δεδομενο το χαοτικο αεροδρομιο κ τις αποστασεις ειναι προς αποφυγη.

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Με εξαργύρωση κουπονιού για είσοδο στο lounge, υπάρχει η δυνατότητα να βάλω στο Extra Schengen lounge άτομο που ταξιδεύουμε στην ίδια πτήση, αλλά έχουμε διαφορετική κράτηση ο καθένας;
Κάποιος;

adiaforos

Member
Ναι, μπορείς, το γράφει και στους αναλυτικούς όρους. Θεωρώ ότι τα like τα έλαβες αντί για ναι, ελλείψει σχετικού εικονιδίου.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.026
Μέλη
39.743
Νεότερο μέλος
Vaso Kom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom