Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημέρα κι από μένα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, μιας και νεοσύλλεκτη στη διαδικασία:
αν και βλέπω στην εφαρμογή της alpha διαθέσιμους περίπου 5020 πόντους, η εφαρμογή της aegean μου κάνει μίλια μόνο τους 18 μέσω της πρόσφατα αποκτηθείσας χρεωστικής μου κάρτας…
Εξηγείται κάπως αυτό; Ευχαριστώ
Θεωρητικά αυτό συμβαίνει (αν δεν είναι κάποιο bug γιατί πολλά είδαμε τελευταία) διότι δεν είναι όλοι οι πόντοι μετατρέψιμοι, αλλά κάποιοι απλώς εξαργυρώσιμοι σε συνεργάτες.

tatooine

Member
Καλημέρα κι από μένα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, μιας και νεοσύλλεκτη στη διαδικασία:
αν και βλέπω στην εφαρμογή της alpha διαθέσιμους περίπου 5020 πόντους, η εφαρμογή της aegean μου κάνει μίλια μόνο τους 18 μέσω της πρόσφατα αποκτηθείσας χρεωστικής μου κάρτας…
Εξηγείται κάπως αυτό; Ευχαριστώ
Το κάλο που σου θέλω, κόψε την χρεωστική είναι η μεγαλύτερη άπατη. Αν θες να μαζεύεις πόντους πάρε μια απλή μπόνους της άλφα θα σου κοστίσει λιγότερο. Αν θες να μετατρέπεις του πόντους σε μίλια τότε είναι μονόδρομος η πιο ακριβή λύση της Αιγαίου, η πριμιουμ.
Οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε να λέγαμε.

Last edited:

Kor75

Member
Πρέπει να έχω μια ακόμη bonus χρεωστική της alpha, θεωρείτε πως είναι καλύτερη επιλογή για πόντους από τη χρεωστική της aegean; Γενικά με τις κάρτες της alpha πρόσφατα ασχολούμαι, φαίνονται πιο «συμφέρουσες» από κάτι yellows της πειραιώς, κλπ, δε ξέρω αν κάνω λάθος.
Τη χρεωστική της aegean την επέλεξα διαβάζοντας εδώ μέσα κάποια σχόλια πως είναι μια καλή κίνηση να παίρνεις με την έκδοση της 3000 μίλια κλπ και χρησιμοποιώντας τη να λαμβάνεις κι άλλα, επιπλέον…

maria91

Member
Πρέπει να έχω μια ακόμη bonus χρεωστική της alpha, θεωρείτε πως είναι καλύτερη επιλογή για πόντους από τη χρεωστική της aegean; Γενικά με τις κάρτες της alpha πρόσφατα ασχολούμαι, φαίνονται πιο «συμφέρουσες» από κάτι yellows της πειραιώς, κλπ, δε ξέρω αν κάνω λάθος.
Τη χρεωστική της aegean την επέλεξα διαβάζοντας εδώ μέσα κάποια σχόλια πως είναι μια καλή κίνηση να παίρνεις με την έκδοση της 3000 μίλια κλπ και χρησιμοποιώντας τη να λαμβάνεις κι άλλα, επιπλέον…
Μεταξυ μας η χρεωστικη δε συμφερει,συμφερουν μονο οι πιστωτικες ΑΛΛΑ αν δεν μπορεις να εκδωσεις πιστωτικη για οποιοδηποτε λογω τοτε καλη ειναι κ η χρεωστικη...πχ εγω λογω εισοδηματων,πιστωτικη δε θα μου εβγαζαν οποτε εβγαλα χρεωστικη,πηρα τα 3.000 μιλια κ εγινα σιλβερ που ηθελα..ε μετα στο χρονο πανω θα την κοψω γιατι δε εχει καλη αναλογια στη συλλογη μιλιων εκτος των μεγαλων συνεργατων

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Η χρεωστικη παλι δινει 1+1 εισιτηριο δωρο. Για 20 ευρω και +3000 μιλια μην το συζηταμε, μια χαρα ειναι για 1 χρονο.
Πότε το δίνει το 1+1 δώρο και που το βλέπουμε; Το Μάρτη έβγαλα aegean χρεωστική και δεν έχω δει κάτι ακόμα!

maria91

Member
Η χρεωστικη παλι δινει 1+1 εισιτηριο δωρο. Για 20 ευρω και +3000 μιλια μην το συζηταμε, μια χαρα ειναι για 1 χρονο.
Μου φαινεται το προμο των επιπλεων μιλιων τελειωσε αρα τωρα παιρνεις μονο το 1+1 εισιτηριο...αλλα τι να το κανεις εδω μας εχει μεινει αμανατι απο την πιστωτικη με τοσους κωδικους νεξτ,μαλλον θα παει ακλαφτο

paefstra

Member
Μου φαινεται το προμο των επιπλεων μιλιων τελειωσε αρα τωρα παιρνεις μονο το 1+1 εισιτηριο...αλλα τι να το κανεις εδω μας εχει μεινει αμανατι απο την πιστωτικη με τοσους κωδικους νεξτ,μαλλον θα παει ακλαφτο
Ακομη και τα next τα μειωσα. Εχω πολλα δωρεαν εισιτηρια μεσω μιλιων, μου φαινεται ακυρο να πληρωσω ναυλο επιπλεον των φορων.

alonso

Member
Εγώ έβγαλα τη χρεωστική για να μαζεύω πόντους από τα καύσιμα και κανένα x100 από τον Κώτσο. Ζήτημα να ταξιδέψω μία φορά το χρόνο με την Aegean και δίνοντας 12 ευρώ το χρόνο μαζεύω μίλια, win-win μου φαίνεται. Ερώτηση: Tα μίλια έχουν ημερομηνία λήξης ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom