Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Καλησπέρα κι απο μενα! 4/9 φτάνουμε Βαρκελώνη για 3 βραδια με τον σύζυγο και θα θέλαμε λίγη βοήθεια!
Ειμαι στη φάση που κλεινω on line τα εισητηρια για sagrada familia και casa battlo τα οποία σκέφτομαι να τα επισκεφτούμε την ιδια μερα. Πόση ωρα να υπολογίσω οτι χρειαζόμαστε για τη sagrada ώστε να βγάλω το επόμενο εισητηριο για το casa battlo; βλέπω στα site οτι θέλουν ακρίβεια στην ωρα..
Έπονται κι άλλες ερωτήσεις!!
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Πόση ωρα να υπολογίσω οτι χρειαζόμαστε για τη sagrada ώστε να βγάλω το επόμενο εισητηριο για το casa battlo;
Καλησπερα! Δε νομιζω πως μπορει κανεις να απαντησει ακριβως ποση ωρα θα παρει η επισκεψη στη sagrada. Υπαρχει κοσμος που θελει κανα 2ωρο, υπαρχουν κ αλλοι που σε 5 λεπτα εχουν βαρεθει. Εξαρταται κατα ποσο ενδιαφερει/αρεσει στον καθ'ενα. Μια αδεια μεγαλη αιθουσα μπορει να το χαρακτηρησει καποιος, καποιος αλλος ενα κοσμημα που θες ωρες να το επεξεργαστεις. Εγω θα εβαζα πρωι, αρκετα, τη sagrada για να μην εχει πολυ κοσμο και το battlo το απογευμα. Στο ενδιαμεσο μπορειτε να κανετε κατι αλλο. Δεν ειναι απαραιτητα να ειναι κολλητα το ενα στο αλλο και να πρεπει να φυγετε απο το πρωτο ενω θα θελατε να μεινετε λιγο παραπανω...
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Να φτασεις,να γυρισεις γυρω γυρω να την δεις,μια βολτα μεσα ,ενα δυωρο στην ξεφτιλα..αμα θες να ανεβεις και να την δεις σωστα...ενα πρωινο.Η καζα θελει πιο λιγο.Πρωι το ενα,σταση για φαγητο καφε και μετα το αλλο,νωρις απογευμα.
 

desbio

Member
Μηνύματα
50
Likes
76
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΑΓΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Και εμάς μας άρεσε πολύ η Sagrada και μείναμε 2-3 ώρες με μηχανηματακια που μας έλεγαν τι είναι το κάθε έκθεμα, ενώ στο batlo μείναμε το πολύ μία ώρα και βαρεθήκαμε κιόλας. Ένα σπίτι χωρίς γωνίες ήταν για μένα . Το Sagrada είναι και πιο μακριά από το κέντρο, σε αντίθεση με το casa. Είναι όμως θέμα γούστου, όπως είπαν και οι προηγούμενοι.
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Σας ευχαριστω για τη βοήθεια! Τελικα το εκανα οπως μου συστησατε, έκλεισα για το casa battlo το απογευμα της ημέρας που φτάνουμε και τη sagrada την επόμενη το πρωι.

Οσο για το πάρκο guell, να το βάλω μετα τη sagrada ή να το αφήσω για την τριτη μερα το πρωι;
Επισης για το περίφημο συντριβάνι, τις υπόλοιπες μέρες απο αυτες που γράφει στο προγραμμα δεν λειτουργεί καθόλου;δλδ δεν εχει ουτε νερό; αξίζει να περάσουμε για βολτα; δυστυχώς θα ειμαστε Δ-Τ-Τ κ Πέμπτη πρωι φεύγουμε.. Γενικότερα το κάστρο-λόφος Montjuic αξίζει να τα επισκεφτούμε για τις 3 μέρες που θα ειμαστε Βαρκελώνη;

Τέλος ως προς τη μετακίνηση απο το terminal 1 για το ξενοδοχείο μας (Barcelona House, Escudellers 19) σκεφτόμουν να πάρουμε το aerobus ώστε να μην χάνουμε χρόνο. Τι λέτε;

Ελπίζω να μην σας κούρασα!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
To Park Güell είναι καλό να το έχεις όσο πρωί γίνετε για δυο λόγους.
1)Έχει ποιο δροσιά το πρωινό.
2)Έχει λιγότερο κόσμο.
Το λεωφορείο σε αφήνει 1,2 χιλ από το ξενοδοχείο σου.Αν έχεις βαλίτσα είναι λίγο πρόβλημα.
Αν έχετε μόνο χειραποσκευές είναι 15 λεπτά περπάτημα .
 

jupiter

Member
Μηνύματα
74
Likes
11
Αχ δεν το πιστεύω! Ειχα δει σε ενα site οτι απο 1 Σεπτέμβρη δεν εχει τεταρτη και έκλεισα παράσταση στο Palau de la Música..:eek::mad::shock:

Οσο για το Montjuic? Αξίζει;

Επισης στη Boqueria παει κανεις το βραδυ για τάπας ή ειναι μονο αγορα το πρωι;
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Το Montjuic εμενα μου αρεσε αρκετα, απο τα λιγα πραματα που δε μου φανηκαν τοσο υπερτουριστικοποιημενα στη Βαρκελωνη. Ωραιος λοφος με πρασινο και ωραια θεα τοσο προς το λιμανι - θαλασσα οσο και προς την πολη. Υπαρχει και ενα "μπαλκονακι" εξω απο το καστρο που εχει πολυ ωραια θεα, ειδικα το απογευμα. Το συντριβανι να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν ειχε νερο. Παντως ηταν ωραια αργα το απογευμα στο ηλιοβασιλεμα καθως αρκετος κοσμος, και ντοπιοι, καθονται στα σκαλακια ηρεμα.
 

lachris11

Member
Μηνύματα
29
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ιαπωνία
Γεια σας και από μένα θα πάω στη Βαρκελώνη με 3 φίλες μου 15 με 18 Σεπτεμβρίου και θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά τον @panpan (που μένει και εκεί) αν εκείνη την περίοδο υπάρχει κάποια γιορτή (εκκλησίας?? ίσως) και θα έχει διαφορες εκδηλώσεις στις πλατείες και στους δρόμους. Επίσης στη σαγραδα μπορείς να παρακολουθήσεις λειτουργία?
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Στην Ελληνική εκκλησία θα έχει λειτουργία στις 10.30 (Σοφία,Πίστεως,Ελπίδος και Αγάπης).
Άλλη εκδήλωση δεν έχει απ'ότι ξέρω στις ημέρες που θα είσαι εδώ.
Σαγράδα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις λειτουργία.Έτσι κι αλλιώς γίνονται λίγες λειτουργίες τον χρόνο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.818
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom