Για σε όλους σας...Σκεύτομαι το επόμενο ταξίδι μου να ειναι στην αμερική το καλοκαίρι, για την ακρίβεια Νεα Υόρκη-Λος Άντζελες-Λας Βέγκας για περίπου 13 μέρες.Είναι αρκετές πιστεύετε για να δω αρκετά πράγματα σε αυτές τις πόλεις μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτώ την αμερική???? Λέμε μαζί με εναν φίλο μου να πάμε πρώτα Νεα Υόρκη για 5 μέρες μετά από εκεί Λος Άντζελες για 4 μέρες, έπιτα οδικώς στο Λας Βέγκας ,όπου θα κάτσουμε 3 με 4 μέρες να δούμε την πόλη και να πάμε και στο μαγευτικό grand canyon.Επιστροφή με αεροπλάνο στο ΛΑ και από εκεί πισω στη ΝΥ από όπου θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Επiσης θα ηθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η διαδρομή για να παμε οδικώς απο το ΛΑ στο Λας Βέγκας ή ειναι ταλαιπωρία??? Τέλος επιδή ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος θα ήθελα να σας ρωτίσω σε περίπτωση που δω οτι δεν προλαβαίνω
να επισκεφτώ και τις 3 πόλεις πια θα μου προτείνατε να αποκλείσω από το πρόγραμα μου??? Σκέφτομαι το ΛΑ αλλά δεν ξέρω δύσκολη επιλογή.. Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει πολύ......Ευχαριστώ εκ των προτέρων...