ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.285
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Εγω ειχα δυσκολευτει να βρω ανταπτορα (δεν ειχα public κοντα ) και μου δινανε ολοι τον αντιθετο ανταπτορα (απο δικο μας σε αμερικανικο) . Ειχα βρει μονο κατι ακριβους με 20 ευρω,αλλα μου φανηκαν πολλα. Ετσι πηρα απο ΝΥ στο πρωτο μαγαζι που βρηκα μπροστα μου 3-5 $ μονο. Ασε που συνηθως δινουν και απο το ξενοδοχειο. Ετσι κι αλλιως ομως θες κανα 2... (φωτογαρφικη - καμερα - κινητα κ.α. )
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.285
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Ένας χρειάζεται. Τα φορτίζεις διαδοχικά....και όχι κάθε μέρα.
εξαρταται τη χρηση... εμεις 2 ατομα που γυριζαμε βραδυ δεν ειχαμε τι να πρωτο-φορτισουμε... ο καθενας βλεπει τι τον βολευει, αλλος μπορει να θελει και 10:bleh:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
καλησπερα κοιταω να κλεισω ξενοδοχειο στο booking.com και ξερω γω μου δινει τιμη σε ολα τα ξενοδοχεια αλλα δεν περιλαμβανεται ο φορος 14.75 αλλα ουτε και ο δημοτικος φορος 3,5 δολαρια την βραδια.
καλα για δεν μου δινει ολη την τιμη μαζι με τους φορους?

τον 14,75 φορο πως τον υπολογιζεις στην τιμη?
Να ξερεις γενικα,οτι στην Αμερικη οι φοροι δεν μπαινουν μεσα στην τιμη,οποτε ετσι και τα ξενοδοχεια στον χρεωνουν οταν πληρωνεις.Υπολογισε ομως οτι το τελικο ποσο θα ειναι 18-20%πιο πανω απο την τιμη που βλεπεις.Αυτο με τον επιπλεον φορο θα το συναντησεις σε καταστηματα,εστιατορια.Στην Ν.Υορκη στα καταστηματα,νομιζω ειναι συν 9%.Και στα εστιατορια,που δεν γνωριζω ποσος ειναι ο φορος,στο τελος δινεις 15% επιπλεον για το σερβις.Αυτα.....
 

karetsos

Member
Μηνύματα
17
Likes
2
μια ερωτησούλα ακόμη, πόσες μέρες κάνουν να σου απαντήσουν μετά από αίτηση ESTA, από τις 2 του μηνός και ακόμη περιμένω, είναι λογικό;
 

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
266
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Καλησπέρα! Ταξιδεύω πρώτη φορά για νέα υόρκη τον απρίλιο για 8 μέρες και έχω μια ερωτησούλα. Έχω κλείσει ξενοδοχείο στο Gershwin, ένα superior double με 150 ευρώ περίπου με τους φόρους. Σήμερα όμως βρήκα μια πολύ καλή προσφορά για το Booking.com: Hotel St. James, New York City, United States of America - 625 Guest reviews. Book your hotel now! για ένα king room με 130. Έχει μείνει κανείς εκεί? Η περιοχή του δεύτερου μήπως είναι πολύ θορυβώδης για να μείνουμε? Τι με συμβουλεύετε?
 

mchrisober

Member
Μηνύματα
71
Likes
6
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα Μπορα
φιλε ολα τα ξενοδοχεια εχουν διπλα τζαμια στα παραθυρα. θα προτιμουσα το 2ο.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.003
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom