Πτήσεις με ανταπόκριση

teol20

Member
Έχω μια πτήση προς Λονδίνο στην οποία πρέπει αρχικά να σταματήσω Αθήνα από Θεσσαλονίκη ξεκινάω. Θα έχω μαζί μου μόνο μικρή βαλίτσα καμπίνας. Στην Αθήνα όταν φτάσω πρέπει να περάσω από έλεγχο διαβατηρίων; Και μετά θα πρέπει να ξαναπεράσω από έλεγχο, η επειδή είναι συνεχιζόμενη πτήση πάω από άλλου; Θα έχω 50 λεπτά μόνο
Στην Αθηνα θα περασεις ελεγχο διαβατηριων και έλεγχο ασφαλειας κανονικα αφοτου βγεις απο το αεροσκαφος. Λογικα θα σε περασει γρηγορα απο τη διαδικασια ο connection ambassador της Aegean και στο 50 λεπτο εστω και οριακα θα προφτασεις. Τι ωρα πετας το πρωι;

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Από Αθήνα για Μπακού με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη, 2 διαφορετικές κρατήσεις:
α) στο πήγαινε, μόλις βγήκαμε από το αεροπλάνο ακολουθήσαμε τις πινακίδες transit/transfer και με μια απλή επίδειξη του (επόμενου) boarding pass σε έναν αστυνομικό; βγήκαμε στον κυρίως χώρο των πυλών αναχώρησης.
β) στην επιστροφή από Μπακού, αφού βγήκαμε από το αεροπλάνο ακολουθήσαμε πάλι πινακίδες transit/transfer χωρίς να επιδείξουμε σε κάποιον υπάλληλο κάτι και βγήκαμε πάλι σε χώρο πυλών αναχώρησης, πλην όμως για να πάμε στην δικιά μας πύλη, περάσαμε από έλεγχο ασφαλείας.
Όλα αυτά στο νέο αεροδρόμιο

Natasa Ch

Member
Γεια σας!
Έκλεισα μόλις εισιτήρια για τον ονειρεμενο προορισμό (Ισλανδία) και με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί συνειδητοποιησα ότι στην επιστροφή, από Ρέικιαβικ θα φτάσουμε Αθήνα με στάση Κοπεγχάγη. Με SAS και οι δύο πτήσεις, ΑΛΛΆ με 40' μόνο αναμονή! Φτάνουμε 15.35 και ξαναπεταμε 16.15. πρέπει να βγούμε πρώτοι από το αεροπλάνο, και να τρέξουμε να μπούμε έστω τελευταίοι στο επόμενο αεροπλάνο! Τι άγχος ρε παιδιά! Επειδή είναι ίδια εταιρία, υπάρχει περίπτωση να μας περιμένουν λίγα λεπτα; Χειραποσκευες θα έχουμε μόνο.

mpampis1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
Γεια σας!
Έκλεισα μόλις εισιτήρια για τον ονειρεμενο προορισμό (Ισλανδία) και με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί συνειδητοποιησα ότι στην επιστροφή, από Ρέικιαβικ θα φτάσουμε Αθήνα με στάση Κοπεγχάγη. Με SAS και οι δύο πτήσεις, ΑΛΛΆ με 40' μόνο αναμονή! Φτάνουμε 15.35 και ξαναπεταμε 16.15. πρέπει να βγούμε πρώτοι από το αεροπλάνο, και να τρέξουμε να μπούμε έστω τελευταίοι στο επόμενο αεροπλάνο! Τι άγχος ρε παιδιά! Επειδή είναι ίδια εταιρία, υπάρχει περίπτωση να μας περιμένουν λίγα λεπτα; Χειραποσκευες θα έχουμε μόνο.
αφου ειναι ιδια εταιρεια κ εχετε κανει τσεκ ιν στην επομενη πτηση,πρεπει να σας περιμενει connector ambassador για να σας παει στην επομενη πυλη

Natasa Ch

Member
Όντως; Οταν ρωτησα στο live chat της εταιρίας, δε μου είπαν κάτι γι'αυτό, μακάρι να ήταν έτσι. Μου απάντησαν ανέμελα οτι "there should be just enough time, since minimum for Copenhagen to Athens is 40 minutes." Δεν κατάλαβα τίποτα τι εννοεί με το τελευταίο.

fotast

Member
Όντως; Οταν ρωτησα στο live chat της εταιρίας, δε μου είπαν κάτι γι'αυτό, μακάρι να ήταν έτσι. Μου απάντησαν ανέμελα οτι "there should be just enough time, since minimum for Copenhagen to Athens is 40 minutes." Δεν κατάλαβα τίποτα τι εννοεί με το τελευταίο.
Μάλλον προσπαθούν να πουν ότι φτάνουν τα 40΄ :)

North66

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα - Αζόρες
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τι άγχος ρε παιδιά! Επειδή είναι ίδια εταιρία, υπάρχει περίπτωση να μας περιμένουν λίγα λεπτα; Χειραποσκευες θα έχουμε μόνο.
Σιγά το άγχος! Καλύτερα να αργήσει η πτήση να μείνετε ένα βράδυ τζάμπα στην Κοπεγχάγη.

Natasa Ch

Member
Χαχα! Ωραία τα λες, αλλά το πιο πρόσφατο ταξίδι μας ήταν στην Κοπεγχάγη, πριν 3-4 μήνες οπότε οκ. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που θα αφήσουμε τα παιδιά πίσω και δε θα τα πάρουμε σε ταξίδι, και θα λείψουμε 11 μέρες! Πιστεύω ότι θα κλάψω αν χάσουμε την πτήση

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γεια σας!
Εντός Σέγκεν ανταπόκριση είναι, ούτε έλεγχο δε χρειάζετε να ξαναπεράσετε ούτε τίποτα. Θα σας κατεβάσουν απευθείας στις αναχωρήσεις, και αρκεί απλά να βρείτε το νέο gate και να πάτε εκεί (με την πιθανότητα να συνεχίζετε από το ίδιο gate και με το ίδιο αεροπλάνο να είναι ισχυρή).

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Χαχα! Ωραία τα λες, αλλά το πιο πρόσφατο ταξίδι μας ήταν στην Κοπεγχάγη, πριν 3-4 μήνες οπότε οκ. Επίσης, είναι η πρώτη φορά που θα αφήσουμε τα παιδιά πίσω και δε θα τα πάρουμε σε ταξίδι, και θα λείψουμε 11 μέρες! Πιστεύω ότι θα κλάψω αν χάσουμε την πτήση
Επιπλέον και όπως θα θυμάσαι από το πρόσφατό σου ταξίδι στη Δανία το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης δεν είναι και το τεράστιο και οι διάφορες θύρες αναχώρησης έχουν μια σχεδόν ημικυκλική διάταξη με αποτέλεσμα να μη χρειάζεσαι συνήθως πολύ περπάτημα στις μετεπιβιβάσεις. Δεδομένου πως και οι δύο πτήσεις είναι με SAS ακόμα και να μην φεύγει από την ίδια θύρα το αεροπλάνο για Αθήνα (που όπως πολύ σωστά είπε ο taver είναι πιθανό), είναι σχεδόν βέβαια ότι θα φεύγει από κάποια γειτονική θύρα. Σε κάθε πάντως περίπτωση ένα μίνι τρεξιματάκι (λόγω των 40 λεπτών μεσοδιαστήματος) θα το έχετε...

mendri

New Member
Καλησπερα παιδια πεταω σε λιγες μερες αθηνα-μαντσεστερ με ανταποκριση στοκχολμη με την SAS. Ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστει να παραλαβω τις αποσκευες μ (25kg) απο το αεροδρομιο της στοκχολμης και να τις ξαναπαραδωσω ωστε να φτασουν στο τελικο τους προορισμο (μαντσεστερ) ή αν το μονο που εχω να κανω ειναι να βρω το σωστο gate για την πτηση στοκχολμη-μανστεστερ. Η διαρκεια αναμονης ειναι 1μιση ωρα με το που φτασω στο αεροδρομιο της στοκχολμης. Ευχαριστω πολυ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom