Μακάρι να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ!Αυτό θα κάνεις και όλα θα πάνε καλά.Προσπάθησε να κλείσεις θέση μπροστά για να βγείς γρήγορα.
Μακάρι να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ!Αυτό θα κάνεις και όλα θα πάνε καλά.Προσπάθησε να κλείσεις θέση μπροστά για να βγείς γρήγορα.
Ο χρόνος μεταξύ των δύο πτήσεων είναι πολύ μικρός.Ναι ναι είναι η βαλίτσα που θα κάνω check in. Τα εισιτήρια είναι ενιαία και σε μία κράτηση. Ο τελικός προόρισμος μου είναι το Πόρτο.
Μου άλλαξαν τον χρόνο από τα 45 λεπτά στα 20 χωρίς καμία ειδοποίηση. Ελπίζω να αλλάξει πάλι ή να πάνε όλα καλά. Σε περίπτωση που δεν έρθει η βαλίτσα μαζί μου, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω μετά για να την πάρω;Ο χρόνος μεταξύ των δύο πτήσεων είναι πολύ μικρός.
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου,θα έβαζα στην χειραποσκευη, ότι θα χρειαζόταν για ένα βράδυ αν δεν έρθει τελικά η αποσκευη με την επόμενη πτήση μου.
Σε 20 λεπτα το βρισκω απιθανο να ξεφορτωθει και να ξαναφορτωθει. Θα ερθει με την επομενη πτηση.Μου άλλαξαν τον χρόνο από τα 45 λεπτά στα 20 χωρίς καμία ειδοποίηση. Ελπίζω να αλλάξει πάλι ή να πάνε όλα καλά. Σε περίπτωση που δεν έρθει η βαλίτσα μαζί μου, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω μετά για να την πάρω;
Όταν πας στο γκισέ της αεροπορικής στο αεροδρόμιο θα ζητήσεις να σου βάλουν μια ακόμη ταινία στην βαλίτσα που επισημαίνει στους ανθρώπους που θα στην μεταφέρουν,τον μικρό χρόνο μεταξύ των δύο πτήσεων.Οταν προσγειωθείς θα πας στον ιμάντα παραλαβής των αποσκευών μήπως παρ'ελπιδα έχει φτάσει.Αν δεν την βρεις θα κάνεις αυτό που λέει η @paefstra . Συνήθως μέσα σε μια μέρα θα την φέρουν στο ξενοδοχείο σου.Μου άλλαξαν τον χρόνο από τα 45 λεπτά στα 20 χωρίς καμία ειδοποίηση. Ελπίζω να αλλάξει πάλι ή να πάνε όλα καλά. Σε περίπτωση που δεν έρθει η βαλίτσα μαζί μου, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω μετά για να την πάρω;
Εγω θα έλεγα να βγει από το αεροπλάνο και κατευθείαν να μπει σε αυτό της ανταπόκρισης, γιατί ο χρόνος που έχει φτάνει μόνο για αυτό σε ένα αεροδρόμιο όπως αυτό του Μονάχου....και αυτό θα το καταφέρει γιατί η ανταπόκριση είναι στο ίδιο τερμιναλ. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνει να κάνει βόλτες γιατί οι χώροι αποσκευών είναι μακριά!Οταν προσγειωθείς θα πας στον ιμάντα παραλαβής των αποσκευών μήπως παρ'ελπιδα έχει φτάσει.
Εγω θα έλεγα να βγει από το αεροπλάνο και κατευθείαν να μπει σε αυτό της ανταπόκρισης, γιατί ο χρόνος που έχει φτάνει μόνο για αυτό σε ένα αεροδρόμιο όπως αυτό του Μονάχου....και αυτό θα το καταφέρει γιατί η ανταπόκριση είναι στο ίδιο τερμιναλ. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνει να κάνει βόλτες γιατί οι χώροι αποσκευών είναι μακριά!
Δεν το κατάλαβα και μου φάνηκε κιόλας αρκετά τραβηγμένο να κάνει κάτι τέτοιο για μια αποσκευή που δεν θα βγει καν στον ιμάντα του Μονάχου.... Ζητώ συγνώμη!Νομίζω ότι η φίλη εννοεί τον ιμάντα του τελικού προορισμού και όχι του Μονάχου.
Εγω θα έλεγα να βγει από το αεροπλάνο και κατευθείαν να μπει σε αυτό της ανταπόκρισης, γιατί ο χρόνος που έχει φτάνει μόνο για αυτό σε ένα αεροδρόμιο όπως αυτό του Μονάχου....και αυτό θα το καταφέρει γιατί η ανταπόκριση είναι στο ίδιο τερμιναλ. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνει να κάνει βόλτες γιατί οι χώροι αποσκευών είναι μακριά!
Και βέβαια εννοώ τον τελικό προορισμό τηςΝομίζω ότι η φίλη εννοεί τον ιμάντα του τελικού προορισμού και όχι του Μονάχου.