D
Delmem38110
Guest
ποιο αεροδρόμιο είναι; λογικά το δίωρο σε καλύπτει.Όχι δεν αλλάζω αεροδρόμιο!!
ποιο αεροδρόμιο είναι; λογικά το δίωρο σε καλύπτει.Όχι δεν αλλάζω αεροδρόμιο!!
Το πρόβλημα με την αυτομεταφορά είναι ότι σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης ή ακύρωσης της πρώτης πτήσης τότε δεν είσαι καλυμμένος για την επόμενη, τη χάνεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δε θα το ρισκαρα, ειδικά σε περίοδο covid που οι πτήσεις είναι λίγο πιο αβέβαιες.Καλημέρα!! Ψάχνοντας εισητηρια για Βαρκελώνη για αρχές Απρίλη μέσω skyscanner έπεσα σε μια προσφορά με ενδιάμεσες στάσεις σχεδόν 2 ώρες με αυτομεταφορα. Πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει? Μέχρι τώρα επέλεγα απευθείας πτήσεις αλλά από Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει κάτι.
Οι πτήσεις είναι με wizz air και Ryanair με ενδιάμεσες στάσεις Βιέννη και Νάπολη 1ωρα και 50 λεπτά!!ποιο αεροδρόμιο είναι; λογικά το δίωρο σε καλύπτει.
Μήπως καλύτερα να κοιτάξω με Aegean ή Lufthansa? Και σε αυτές βέβαια έχει ενδιάμεσες στάσεις αλλά δεν αναφέρει πουθενά αυτομεταφορα.Το πρόβλημα με την αυτομεταφορά είναι ότι σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης ή ακύρωσης της πρώτης πτήσης τότε δεν είσαι καλυμμένος για την επόμενη, τη χάνεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δε θα το ρισκαρα, ειδικά σε περίοδο covid που οι πτήσεις είναι λίγο πιο αβέβαιες.
ούτε καν.Οι πτήσεις είναι με wizz air και Ryanair με ενδιάμεσες στάσεις Βιέννη και Νάπολη 1ωρα και 50 λεπτά!!
Φυσικα και είναι πολύ καλύτερο. Αυτές σου δίνουν ενιαίο εισιτήριο οπότε σε περίπτωση στραβής, το ρυθμίζουν, δε σε αφήνουν ξεκρεμαστο.Μήπως καλύτερα να κοιτάξω με Aegean ή Lufthansa? Και σε αυτές βέβαια έχει ενδιάμεσες στάσεις αλλά δεν αναφέρει πουθενά αυτομεταφορα.
Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω!!ούτε καν.
καλύτερα με μια εταιρία και ένα κωδικό κράτησης.
ναι ετζιαν και λουφτχανσα ΟΚ
Αν δεν έχεις βαλίτσες να παραδώσεις και έχεις κάνει ηλεκτρονικό τσεκ ιν, γίνεται. Απλά πρέπει στους ελέγχους να έχεις όλα τα απαραίτητα εγγραφα για Covid που θα απαιτούν Αυστρία και Ιταλία, σα να ταξιδεύεις προς αυτές τις χώρες.Οι πτήσεις είναι με wizz air και Ryanair με ενδιάμεσες στάσεις Βιέννη και Νάπολη 1ωρα και 50 λεπτά!!
Ωραία!!Φυσικα και είναι πολύ καλύτερο. Αυτές σου δίνουν ενιαίο εισιτήριο οπότε σε περίπτωση στραβής, το ρυθμίζουν, δε σε αφήνουν ξεκρεμαστο.
(Ειδικά αν η πρώτη είναι wizzair, άστα να πάνε...αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ εδώ θα δεις ότι όλο ακυρώνει κι αλλάζει ώρες πτήσεις τελευταία)
Ωραία, ευχαριστώ πολύ!!Φυσικα και είναι πολύ καλύτερο. Αυτές σου δίνουν ενιαίο εισιτήριο οπότε σε περίπτωση στραβής, το ρυθμίζουν, δε σε αφήνουν ξεκρεμαστο.
(Ειδικά αν η πρώτη είναι wizzair, άστα να πάνε...αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ εδώ θα δεις ότι όλο ακυρώνει κι αλλάζει ώρες πτήσεις τελευταία)
Ευχαριστώ πολύΑν δεν έχεις βαλίτσες να παραδώσεις και έχεις κάνει ηλεκτρονικό τσεκ ιν, γίνεται. Απλά πρέπει στους ελέγχους να έχεις όλα τα απαραίτητα εγγραφα για Covid που θα απαιτούν Αυστρία και Ιταλία, σα να ταξιδεύεις προς αυτές τις χώρες.
Οι πτήσεις είναι με wizz air και Ryanair με ενδιάμεσες στάσεις Βιέννη και Νάπολη 1ωρα και 50 λεπτά!!
Η αλήθεια είναι ότι επειδή πάντα διάλεγα απευθείας πτήσεις δεν με πείραζε ιδιαίτερα η όποια καθυστέρηση γιατί δεν είχα το άγχος να προλάβω άλλη πτήση. Τον Νοέμβριο ταξίδεψα με Ryanair (έχω ταξιδέψει και στο παρελθόν αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα) και είχαμε καθυστέρηση περίπου 2 ώρες!! Οπότε ναι θα είμαι με το άγχος τελικά και δεν θέλω!! Από Θεσσαλονίκη θέλω να πετάξω - έχω βρει και από Αθήνα απευθείας αλλά πρέπει να γυρίσω στην δουλειά την επόμενη μέρα - οπότε κοιτάζω πλέον για Aegean Lufthansa και μου βγάζει και πολύ καλές προσφορές και η Turkish( χαμηλότερη τιμή από τις άλλες δύο).θεωρητικα ....δεν θα εχεις προβλημα ....αφου μεχρι μιας ωρας καθυστερηση οι εταιριες το γλυτωνουν το προστιμο και την περνανε στα μαλακα.... το προβλημα ειναι σοβαρο για τις εταιρειες οταν παρεχεται το 90 λεπτο καθυστερησης.....οποτε κοιτανε στο 55-60 να διωχνουν τα αερολπλανα με καθε τροπο.
Το θεμα ειναι θα εισαι ησυχη εσυ ή θα δαγκωσεις κανενα σιδερο απο το αγχος της 1 ωρας και 50'!
Τα πραγματα ειναι λιγο ρευστα με τις καθυστερησεις και λογω των επιπλεον δικαιολογητικων που καλουνται να εχουν σε ισχυ οι επιβατες με αποτελεσμα....ολοι να τρεχουν να προλαβουν!
Την εχω κανει την διαδρομη με την εταιρεια που αναφερεις αλλα απο αεροδρομιο Σοφιας απευθειας.... στο παρελθον η οποια εχει δρομομολογιο ολο το χρονο για Καταλονια!
καλύτερα από όλες την αιγαίου.Η αλήθεια είναι ότι επειδή πάντα διάλεγα απευθείας πτήσεις δεν με πείραζε ιδιαίτερα η όποια καθυστέρηση γιατί δεν είχα το άγχος να προλάβω άλλη πτήση. Τον Νοέμβριο ταξίδεψα με Ryanair (έχω ταξιδέψει και στο παρελθόν αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα) και είχαμε καθυστέρηση περίπου 2 ώρες!! Οπότε ναι θα είμαι με το άγχος τελικά και δεν θέλω!! Από Θεσσαλονίκη θέλω να πετάξω - έχω βρει και από Αθήνα απευθείας αλλά πρέπει να γυρίσω στην δουλειά την επόμενη μέρα - οπότε κοιτάζω πλέον για Aegean Lufthansa και μου βγάζει και πολύ καλές προσφορές και η Turkish( χαμηλότερη τιμή από τις άλλες δύο).
Θα το ψάξω λίγο!! Ευχαριστώ!!καλύτερα από όλες την αιγαίου.