katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Και η miles&more δωρεάν είναι.Αλλη η miles&bonus και άλλη η miles&more .... Την Miles&bonus την εχω τόσα χρόνια χωρις συνδρομή (εχω βεβαια την απλή)
Και η miles&more δωρεάν είναι.Αλλη η miles&bonus και άλλη η miles&more .... Την Miles&bonus την εχω τόσα χρόνια χωρις συνδρομή (εχω βεβαια την απλή)
Δεν το είχα σκεφτεί, θα το κοιτάξω κι αυτό!!Μάζεψε και τα μιλια σου με την κάρτα μιλίων της aegean. Αν δεν έχεις εκδώσει, κάνε μια σήμερα online.
Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος.Φθάνει να μην ξεχασθείς στα μαγαζιά ή σε εστιατόριο/καφέ.Καλησπέρα σε όλους,
έχω κλείσει Athens - San Francisco με Turkish και έχει 2 ώρες connection time στην Πόλη! Διαβάζω διάφορες απόψεις, λέτε να αγχωθώ;
Μια χαρά είσαι, αρκεί να πας κατευθείαν προς την πύλη χωρίς καθυστέρηση από πλευράς σου.Καλησπέρα σε όλους,
έχω κλείσει Athens - San Francisco με Turkish και έχει 2 ώρες connection time στην Πόλη! Διαβάζω διάφορες απόψεις, λέτε να αγχωθώ;
Και με 1 ώρα διαφορά το δίνουν ότι φθάνει ο χρόνος.Να προσέξεις απο την αρχή σε ποιά πύλη είσαι στο 2Ε.Γεια σας και καλώς σας βρήκα!
Έχω πτήση μέσω Παρισιού, η οποία άλλαξε τον χρόνο αναμονής σε 2h10. Το θέμα μου είναι πως πρέπει να αλλάξω κ τερμιναλ. 2F σε 2E. Το CDG δεν το γνωρίζω καθόλου κ αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να αλλάξω το εισιτήριο για να μην αγχωθώ.
Ευχαριστώ πολύ! Αφού είναι έτσι, αρκεί.Και με 1 ώρα διαφορά το δίνουν ότι φθάνει ο χρόνος.Να προσέξεις απο την αρχή σε ποιά πύλη είσαι στο 2Ε.
Ενιαίο είναι το εισιτήριο, ναι! Κ το πρώτο σκέλος είναι Μαδρίτη, οπότε λογικά δεν θα έχει φοβερό έλεγχο θεωρώ.. Όπως και να' χει θα εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα!Εϊναι χάος. Αλλάζεις τέρμιναλ το οποίο στην καλύτερη θέλει ένα 20λεπτο και επιπλέον έχει έξτρα ελέγχους ενώ είσαι εντός τράνζιτ στα οποία το πάνε με το...πάσο τους. Αν έχεις ευχέρεια άλλαξε εισιτήριο για να μην το ρισκάρεις αν και εφόσον έχεις ενιαίο θα σε προωθήσουν αυτοί σε επόμενη πτήση.
για μια πιο σοβαρή απάντηση πάρε την πρεσβεία η και την ίδια την αεροπορική.