Πτήσεις με ανταπόκριση

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Καλημέρα!! Ψάχνοντας εισητηρια για Βαρκελώνη για αρχές Απρίλη μέσω skyscanner έπεσα σε μια προσφορά με ενδιάμεσες στάσεις σχεδόν 2 ώρες με αυτομεταφορα. Πιστεύετε ότι θα είναι εντάξει? Μέχρι τώρα επέλεγα απευθείας πτήσεις αλλά από Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει κάτι.
Καλημέρα. Μπορείς να κοιτάξεις και αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Σόφιας που έχει απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη με ryanair.

D

Delmem38110

Guest
Καλημέρα. Μπορείς να κοιτάξεις και αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Σόφιας που έχει απευθείας πτήσεις για Βαρκελώνη με ryanair.
είναι ταλαιπώρια. ο δρόμος μετά τα σύνορα και για αρκετά χιλιόμετρα είναι στενός.
μην βάζετε ιδέες. τουλάχιστον 4 ώρες δρόμος.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
οπότε κοιτάζω πλέον για Aegean Lufthansa και μου βγάζει και πολύ καλές προσφορές
Κοίταξε με τη Lufthansa διότι είχε πολύ καλές προσφορές αυτές τις μέρες που το κοιτούσα κι εγώ.
Με 8κιλη αποσκευή βέβαια όπως προβλέπεται στο light ναύλο.
Με low cost δε θα έκλεινα ανταπόκριση σε λιγότερο από 4-5 ώρες σε εποχές μη covid, πόσο μάλλον τώρα. Δεν είναι ότι είναι αναξιόπιστες, κάθε άλλο, έχω δει πολλά και διαφορα ολο αυτό το καιρό, ωστόσο μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και ο χρόνος δεν είναι αρκετός.

Foteini faih

Member
Κοίταξε με τη Lufthansa διότι είχε πολύ καλές προσφορές αυτές τις μέρες που το κοιτούσα κι εγώ.
Με 8κιλη αποσκευή βέβαια όπως προβλέπεται στο light ναύλο.
Με low cost δε θα έκλεινα ανταπόκριση σε λιγότερο από 4-5 ώρες σε εποχές μη covid, πόσο μάλλον τώρα. Δεν είναι ότι είναι αναξιόπιστες, κάθε άλλο, έχω δει πολλά και διαφορα ολο αυτό το καιρό, ωστόσο μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και ο χρόνος δεν είναι αρκετός.
Έτσι θα κάνω ναι!! Η Turkish είναι εντάξει? Βρήκα μια προσφορά με ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη 2-3 ώρες...δυστυχώς δεν έχω ξανά ταξιδέψει με ενδιάμεση στάση και δεν γνωρίζω καθόλου..

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έτσι θα κάνω ναι!! Η Turkish είναι εντάξει? Βρήκα μια προσφορά με ενδιάμεση στάση Κωνσταντινούπολη 2-3 ώρες...δυστυχώς δεν έχω ξανά ταξιδέψει με ενδιάμεση στάση και δεν γνωρίζω καθόλου..
Είναι πάρα πολύ εντάξει και λογικά σου δίνει κι αποσκευή στην τιμή που βλέπεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν δεν έχεις εκδώσει, κάνε μια σήμερα online.
εγώ την έκανα 1 χρόνο δωρεάν και το δεύτερο χρόνο μου κοπάνησαν 40 ευρώ συνδρομή και τρελάθηκα! Τους τα έχωσα και την ακύρωσα για να αντιλογιστεί το ποσό.
Μόνο αν διαβεβαιώσουν ότι είναι τσάμπα εσαεί

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
εγώ την έκανα 1 χρόνο δωρεάν και το δεύτερο χρόνο μου κοπάνησαν 40 ευρώ συνδρομή και τρελάθηκα! Τους τα έχωσα και την ακύρωσα για να αντιλογιστεί το ποσό.
Μόνο αν διαβεβαιώσουν ότι είναι τσάμπα εσαεί
Για κάρτα μιλίων λέει.

christosk_7

Member
Αλλη η miles&bonus και άλλη η miles&more .... Την Miles&bonus την εχω τόσα χρόνια χωρις συνδρομή (εχω βεβαια την απλή)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom