Πτήσεις με ανταπόκριση

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.279

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.279
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,απλά αναρωτιέμαι θα προλάβω γιατί 25 λεπτά έχει μόνο αναμονη.αν καθυστερήσει λίγο η πρώτη πτήση αγχώνομαι μήπως χάσω το αεροπλανο
Το εισιτήριο σου πρέπει να είναι ενιαίο απο ότι είδα.Επομένως σκόμη και αν χάσεις την δεύτερη πτήση θα σε φροντίσει η εταιρεία.
 

kostis994ss

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα, έχω μια απορία. Πετάω με ryanair για Πράγα με στάση στο Μιλάνο. Το μόνο που θα έχω μαζί μου θα είναι μια χειροαποσκευη πάνω στο αεροπλάνο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν όταν φτάσω στο Μιλάνο τι θα πρέπει να κάνω..θα πρέπει να βγω και να πάω να κάνω πάλι τσεκ ιν ή απλά να βρω την πύλη και να περιμένω εκεί ;
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.823
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Εάν το αεροδρόμιο που φτάνει η πτήση σου είναι το ίδιο με αυτό της αναχώρησης, τότε παίρνεις την χειραποσκευή σου και πας στην πύλη αναχώρησης. Το τσεκ ιν θα πρέπει να το έχεις κάνει από πρίν ηλεκτρονικά και να έχεις μαζί σου το μπορντινγκ.
 

kostis994ss

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ναι ναι το ιδιο ειναι. Εγω νομιζα οτι θα πρεπει να βγω παλι εκτος αεροδρομιου, να ξαναμπω και να ξαναζυγιστει η βαλιτσα και τα σχετικα..Ειμαι λιγο ασχετος για αυτο ρωταω..
 

nikos bad

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Καλησπέρα! Φτάνω στις 16.00 εκτος απροόπτου με easyjet στο Gatwick και θέλω να φύγω απο εκει μετά αμέσως για Δουβλίνο. Πόση ώρα μετά πρέπει να κλείσω την πτήση αναχώρησης για να μην έχω πρόβλημα?
 

depy!!!

Member
Μηνύματα
735
Likes
1.883
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Καναμε το ιδιο πριν κανα δυο χρονια στο στανςεντ αντι για το κατγουικ. Φανταζομαι ομως οτι η διαδικαςια ειναι η ιδια. Καθυστερεις αρκετα. Πρεπει να περιμενεις στην ουρα για τον ελεγχο των διαβατηριων επειδη θεωρητικα μπαινεις ηνωμενο βαςιλειο, να βγεις απο το χωρο των αφιξεων, να μπεις στις αναχωρηςεις και να ξαναπερασεις απο ελεγχο αποσκευων.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.219
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom