Είναι εννιαίο εισιτήριο; Η πτήση για Αθήνα είναι κι αυτή με Vueling? Αν ναι τότε δε θα έχεις πρόβλημα αν η πτήση είναι στην ώρα της. Αλλά κι αν χάσεις την πτήση για Αθήνα λόγω καθυστέρησης της πτήσης από Μπορντώ η εταιρεία θα σε βάλει στην επόμενη σε περίπτωση εννιαιου εισιτηρίου.
Καλημέρα!!Βασικά έκανα λάθος.Απο Μπορντώ για Βαρκελώνη easyjet και από Βαρκελώνη για Αθήνα Ryanair με χειραποσκευες.Ειδα ότι οι εταιρείες είναι στο ίδιο terminal.Είναι εννιαίο εισιτήριο; Η πτήση για Αθήνα είναι κι αυτή με Vueling? Αν ναι τότε δε θα έχεις πρόβλημα αν η πτήση είναι στην ώρα της. Αλλά κι αν χάσεις την πτήση για Αθήνα λόγω καθυστέρησης της πτήσης από Μπορντώ η εταιρεία θα σε βάλει στην επόμενη σε περίπτωση εννιαιου εισιτηρίου.
Αν πάνε όλα καλά και είσαι στην ώρα σου οκ, αλλα και λίγη καθυστέρηση να έχεις, η αν σου πάρουν την χειραποσκευη κάτω, τότε μπορεί να ξεμείνεις Βαρκελώνη και να χρειαστεί να πληρώσεις νέο εισιτήριο.
Αν πάνε όλα καλά και είσαι στην ώρα σου οκ, αλλα και λίγη καθυστέρηση να έχεις, η αν σου πάρουν την χειραποσκευη κάτω, τότε μπορεί να ξεμείνεις Βαρκελώνη και να χρειαστεί να πληρώσεις νέο εισιτήριο.
Γενικά μια ώρα με δύο διαφορετικές εταιρείες χωρίς εννιαίο εισιτήριο είναι αρκετά επίφοβη μετεπιβίβαση.
Ναι όντως είναι μικρό το διάστημα, για τις χειραποσκευες γτ να τις πάρουν κάτω αν πληρώσω για extra βαλίτσα πάνω;Απλά σκέφτηκα ότι η πτήση Μπορντώ Βαρκελώνη είναι μια ώρα.Ποση καθυστέρηση να έχει;Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση να με βολεύει... Και δε ξέρω τι να κανωΑν πάνε όλα καλά και είσαι στην ώρα σου οκ, αλλα και λίγη καθυστέρηση να έχεις, η αν σου πάρουν την χειραποσκευη κάτω, τότε μπορεί να ξεμείνεις Βαρκελώνη και να χρειαστεί να πληρώσεις νέο εισιτήριο.
Γενικά μια ώρα με δύο διαφορετικές εταιρείες χωρίς εννιαίο εισιτήριο είναι αρκετά επίφοβη μετεπιβίβαση.
Δεν εχει σχεση η διαρκεια της πτησης με το ποση ωρα καθυστερηση μπορει να εχειΝαι όντως είναι μικρό το διάστημα, για τις χειραποσκευες γτ να τις πάρουν κάτω αν πληρώσω για extra βαλίτσα πάνω;Απλά σκέφτηκα ότι η πτήση Μπορντώ Βαρκελώνη είναι μια ώρα.Ποση καθυστέρηση να έχει;Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση να με βολεύει... Και δε ξέρω τι να κανω
Η καθυστέρηση μπορεί να προκύψει και απο καθυστερημένη αναχώρηση,δεν είμαι μόνον η διάρκεια της πτήσης.Να εύχεσαι όλα να πάνε καλά.Τώρα μόνον να περιμένεις μπορείς.Ναι όντως είναι μικρό το διάστημα, για τις χειραποσκευες γτ να τις πάρουν κάτω αν πληρώσω για extra βαλίτσα πάνω;Απλά σκέφτηκα ότι η πτήση Μπορντώ Βαρκελώνη είναι μια ώρα.Ποση καθυστέρηση να έχει;Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση να με βολεύει... Και δε ξέρω τι να κανω
Είπες πετάς Μπορντώ-Βαρκελωνη με easyJet. Η πολιτική της για της χειραποσκευες είναι διαφορετική με τη Ryanair (http://www.easyjet.com/en/help/baggage/cabin-bag-and-hold-luggage) αφού δεν πληρώνεις έξτρα γι αυτή, αλλά δεν σου εγγυώνται ότι θα την πάρεις στην καμπίνα, παρά μόνο αν πληρώσεις για speedy boarding.Ναι όντως είναι μικρό το διάστημα, για τις χειραποσκευες γτ να τις πάρουν κάτω αν πληρώσω για extra βαλίτσα πάνω;Απλά σκέφτηκα ότι η πτήση Μπορντώ Βαρκελώνη είναι μια ώρα.Ποση καθυστέρηση να έχει;Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση να με βολεύει... Και δε ξέρω τι να κανω
Άλλαξαν τα πράγματα και για τη Ryanair. Και για τις δύο θα πληρώσω παραπάνω για να μην έχω θέμα.Είπες πετάς Μπορντώ-Βαρκελωνη με easyJet. Η πολιτική της για της χειραποσκευες είναι διαφορετική με τη Ryanair (http://www.easyjet.com/en/help/baggage/cabin-bag-and-hold-luggage) αφού δεν πληρώνεις έξτρα γι αυτή, αλλά δεν σου εγγυώνται ότι θα την πάρεις στην καμπίνα, παρά μόνο αν πληρώσεις για speedy boarding.