Πτήσεις με ανταπόκριση

marquis

Member
Έχω κλείσει για Μεξικό από Παρίσι μέσω Μαδρίτης ενιαίο εισιτήριο από IBERIA,στη επιστροφή από Μεξικό έχω σταση View attachment 294345 πάλι Μαδρίτη μόνο μια ώρα και πέντε λεπτά,γνωρίζει κάποιος αν δε πάρω τη πτήση για Παρίσι και κλείσω άλλη δίκη μου από Μαδρίτη για Αθήνα αν θα έχω οικονομικές συνέπειες,είναι το τελευταίο σκέλος των πτήσεων.
Τυπικά μπορεί να έχεις, αλλά σπανίως εφαρμόζεται εκτός αν γίνεται κατά συρροή. Καλό είναι να μη βάλεις αριθμό τακτικού επιβάτη αν έχεις.

Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι με τις αποσκευές, γιατί αν τις δώσετε κάτω τότε θα πάνε Παρίσι αυτόματα. Άλλο θέμα με το μικρό connection, αν σας περιμένουν στη φυσούνα σε περίπτωση καθυστέρησης για να σας πάνε γρήγορα στην πύλη για Παρίσι, αν και δε γνωρίζω αν η Iberia κάνει κάτι τέτοιο στο Barajas.

Ταξίδι-Όνειρο
EBC Nepal
Χειραποσκευή μόνο θα έχω και επειδή είναι οριακά λέω να κλείσω από Μαδρίτη για Αθήνα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Χειραποσκευή μόνο θα έχω και επειδή είναι οριακά λέω να κλείσω από Μαδρίτη για Αθήνα.
Εφόσον το εισιτήριο είναι ενιαίο αν δεν προλάβεις την ανταπόκριση θα σε βολεψουν σε επόμενη πτήση, οπότε μη σκέφτεσαι το ότι έχεις μόνο μια ώρα ενδιάμεσα.

Αυτός θα ήταν ο προβληματισμός μου:

Άλλο θέμα με το μικρό connection, αν σας περιμένουν στη φυσούνα σε περίπτωση καθυστέρησης για να σας πάνε γρήγορα στην πύλη για Παρίσι, αν και δε γνωρίζω αν η Iberia κάνει κάτι τέτοιο στο Barajas.

Ταξίδι-Όνειρο
EBC Nepal
Εφόσον το εισιτήριο είναι ενιαίο αν δεν προλάβεις την ανταπόκριση θα σε βολεψουν σε επόμενη πτήση, οπότε μη σκέφτεσαι το ότι έχεις μόνο μια ώρα ενδιάμεσα.

Αυτός θα ήταν ο προβληματισμός μου:
το θέμα είναι ότι θα κλείσω άλλη πτήση από Παρίσι για Αθήνα στις δυόμιση το μεσημέρι με TRANSAVIA οπότε χάνω και αυτή γι αυτό λέω να κλείσω απευθείας ΜΑΔΡΙΤΗ-ΑΘΗΝΑ απλά δε ξέρω αν θα έχω κάποιες οικονομικές επιπτώσεις εφόσον δε πάρω το τελευταίο σκέλος των πτήσεων.

zaxaki

Member
Παιδιά επανέρχομαι για να λύσω μια απορία.
Κάνω ένα rewind. Στις 15/3 πετάω
Μπορντω- Βαρκελώνη (Terminal T2c) 4:20-5:30 easyjet
Βαρκελώνη- Ελλάδα (terminal T2) 6:45-22:35 Ryanair
Η ερώτηση είναι η εξής: Αν κάνω check inn για τη Ryanair ηλεκτρονικά μόλις φτάσω από τη μια πτήση θα πάω κατευθείαν στο terminal T2;η πρέπει να βγω και να ξαναπεράσω έλεγχο;

theo1234

Member
καλησπερα πεταω για αμερικη μεσω κων/πολης γνωριζει κανεις αν οι βαλιτσες μεταφερθουν αυτοματα απο το ενα αεροπλανο στο αλλο ή πρεπει εγω να της παραλαβω απο το αεροδρομιο της κων/πολης και να κανω εγω την διαδικασια?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
καλησπερα πεταω για αμερικη μεσω κων/πολης γνωριζει κανεις αν οι βαλιτσες μεταφερθουν αυτοματα απο το ενα αεροπλανο στο αλλο ή πρεπει εγω να της παραλαβω απο το αεροδρομιο της κων/πολης και να κανω εγω την διαδικασια?
Πανε κατευθείαν στον τελικό προορισμό.

arabickostas

Member
Επειδη δε το διευκρινιζεις, πανε κατευθειαν αν εχεις κανει 1 κρατηση και με τα 2 σκελη. Αν εχεις δυο ξεχωριστες κρατησεις, μια για καθε σκελος, πρεπει να παραλαβεις και να παραδωσεις ξανα.

theo1234

Member
Επειδη δε το διευκρινιζεις, πανε κατευθειαν αν εχεις κανει 1 κρατηση και με τα 2 σκελη. Αν εχεις δυο ξεχωριστες κρατησεις, μια για καθε σκελος, πρεπει να παραλαβεις και να παραδωσεις ξανα.
ειναι μια κρατηση απλα ειναι με σταση δεν εχω κανει 2 κρατησεις

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Σε περίπτωση κοινού κωδικού κράτησης , αν το ένα από τα δύο μέλη δεν ταξιδέψει, υπάρχουν κυρώσεις; Γνωρίζει κάποιος;

Kostas1982

New Member
Καλησπερα σας,ειμαι νεος στο φορουμ,και θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που με εχει αγχωσει απο τωρα.Σημερα εκλεισα εισιτηρια για τον Μαιο με Lufthansa για Κολωνια απο Θεσσαλονικη.Στον γυρισμο απο Κολωνια για Θεσσαλονικη εχω ανταποκριση μεσω Βιεννης.Εκει ειναι που εχω ψιλοαγχωθει γιατι εκανα το λαθος να μη το προσεξω αρχικα.Στη Βιεννη αναγραφει ωρα αφιξης 11:50,και ωρα αναχωρησης απο εκει για Θεσσαλονικη ειναι 12:35!Δηλαδη μολις 45 λεπτα μεταξυ των δυο πτησεων.Το καλο ειναι οτι ειναι ιδια εταιρια (Lufthansa) οποτε ειναι ενιαιο εισιτηριο.Τι γινεται ομως αν η πρωτη πτηση εχει καθυστερηση,η αν δεν προλαβω;Ρωταω γιατι πρωτη φορα πεταω με την συγκεκριμενη εταιρια,επισης πρωτη φορα εχω τοσο μικρο χρονο ανταποκρισεων,και φυσικα δεν εχω ιδεα απο το αεροδρομιο της Βιεννης!

fotast

Member
Καλησπερα σας,ειμαι νεος στο φορουμ,και θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που με εχει αγχωσει απο τωρα.Σημερα εκλεισα εισιτηρια για τον Μαιο με Lufthansa για Κολωνια απο Θεσσαλονικη.Στον γυρισμο απο Κολωνια για Θεσσαλονικη εχω ανταποκριση μεσω Βιεννης.Εκει ειναι που εχω ψιλοαγχωθει γιατι εκανα το λαθος να μη το προσεξω αρχικα.Στη Βιεννη αναγραφει ωρα αφιξης 11:50,και ωρα αναχωρησης απο εκει για Θεσσαλονικη ειναι 12:35!Δηλαδη μολις 45 λεπτα μεταξυ των δυο πτησεων.Το καλο ειναι οτι ειναι ιδια εταιρια (Lufthansa) οποτε ειναι ενιαιο εισιτηριο.Τι γινεται ομως αν η πρωτη πτηση εχει καθυστερηση,η αν δεν προλαβω;Ρωταω γιατι πρωτη φορα πεταω με την συγκεκριμενη εταιρια,επισης πρωτη φορα εχω τοσο μικρο χρονο ανταποκρισεων,και φυσικα δεν εχω ιδεα απο το αεροδρομιο της Βιεννης!
Αν δεν υπάρξει καθυστέρηση και με λίγο τρέξιμο θα προλάβεις.Πιθανόν να σε πάνε κατευθείαν στην δεύτερη πτήση από το αεροπλάνο της πρώτης.Διαφορετικά θα σε φροντίσει η εταιρεία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.067
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom