Πτήσεις με ανταπόκριση

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πες και την τιμούλα ντε ! τσάμπα είναι !

spiros050

Member
Καλησπερα σας!
θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Σε λιγο καιρο πεταω για τοροντο με ενδιαμεση σταση 2 ωρων στο Λονδινο(Heathrow).Ελεγχο διαβατηριων θα περασω Στην Αθηνα μονο η και στο Λονδινο;
Επισης απο οσο ξερω το Heathrow ειναι χαος οι 2 ωρες θα μου ειναι υπεραρκετες η θα πρεπει να βιαστω;

Danae-Coffee

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστόνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη - Ιαπωνία
Σκοπεύω να κάνω τσεκ ιν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να μου κάνουν check in για όλες τις πτήσεις (aegean & swiss) κι έχω να παραδώσω και αποσκευή. Υπάρχει λόγος να ανεβάσω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου στο σάιτ της swiss ή αυτό είναι για το ονλάιν τσεκ ιν;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλησπερα σας!
θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Σε λιγο καιρο πεταω για τοροντο με ενδιαμεση σταση 2 ωρων στο Λονδινο(Heathrow).Ελεγχο διαβατηριων θα περασω Στην Αθηνα μονο η και στο Λονδινο;
Επισης απο οσο ξερω το Heathrow ειναι χαος οι 2 ωρες θα μου ειναι υπεραρκετες η θα πρεπει να βιαστω;
Εχει κιαλλον ελεγχο ναι.. Αν δεις οτι δεν προλαβαίνεις επειση εχει ουρα φαε καμια σειρά απο τους αλλους ευγενικά.. Ζητα να περάσεις μπροστα εννοώ η αν υπαρχει κάποιος υπαλληλος ενημερωσε τον και θα σε παει πιο μπροστα..

spiros050

Member
Εχει κιαλλον ελεγχο ναι.. Αν δεις οτι δεν προλαβαίνεις επειση εχει ουρα φαε καμια σειρά απο τους αλλους ευγενικά.. Ζητα να περάσεις μπροστα εννοώ η αν υπαρχει κάποιος υπαλληλος ενημερωσε τον και θα σε παει πιο μπροστα..
Ευχαριστω πολυ!
Δηλαδη σε περιπτωση που η ενδιαμεση σταση ηταν χωρα εντος σενγκεν,ελεγχο διαβατηριων θα περναγα στην αθηνα για τοροντο η στην ενδιαμεση σταση ?

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ευχαριστω πολυ!
Δηλαδη σε περιπτωση που η ενδιαμεση σταση ηταν χωρα εντος σενγκεν,ελεγχο διαβατηριων θα περναγα στην αθηνα για τοροντο η στην ενδιαμεση σταση ?
Και στην Αθήνα και στην ενδιάμεση στάση θα έδειχνες διαβατήριο

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom