Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αίγυπτος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Για Κωνσταντινούπολη θα χρειαστείς στην οικονομική ακριβώς 56Κ μίλια συν τους φόρους για 4 άτομα πάνε έλα έκτος και αν είναι με ανταπόκριση σε άλλη πόλη της Ελλάδας που το πάει 96Κ. Τα 90Κ που γράφεις δεν ξέρω από που προκύπτουν.Νομίζω ότι θα χρειαστώ για άλλη μία φορά τα πολύτιμα φώτα σας.
Φοβάμαι ότι ίσως έχω υιοθετήσει μία λανθασμένη άποψη για τη συγκέντρωση μιλίων. Είμαι τα τελευταία χρόνια gold στην Aegean και μαζεύω μίλια κυρίως από ταξίδια.
Φέτος, για πρώτη φορά, λόγω και σημαντικής μείωσης των επαγγελματικών ταξιδιών (αλλαγή πόστου), βρίσκομαι ένα στάδιο πριν την απώλεια της βαθμίδας, καθώς πρέπει αποκτήσω γύρω στα 7.900 μίλια μέχρι μέσα Νοεμβρίου και δεν το βλέπω.
Από την άλλη, θέλω να κλείσω εισιτήρια για οικογενειακό ταξίδι τεσσάρων ατόμων στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Απρίλιο. Θα πρέπει να εξαργυρώσω γύρω στις 90.000 μίλια και να πληρώσω επιπλέον 220€. Από αυτά που διαβάζω από τα παραδείγματά σας, δεν είναι καμία φοβερή ευκαιρία. Από την άλλη, πέρα από κάτι αναβαθμίσεις σε business, είσοδο σε lounge και τζάμπα βαλίτσα, δεν έχω δει κανένα φοβερό προνόμιο που θα μου λείψει αν χάσω τη βαθμίδα.
Συμφέρει η εξαργύρωση; κάνω λάθος που δεν παίζω περισσότερο με μίλια;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Δε ξέρω γιατί έβαλες τις ερωτήσεις στην ίδια ανάρτηση, είναι εντελώς ξεχωριστές.Από την άλλη, πέρα από κάτι αναβαθμίσεις σε business, είσοδο σε lounge και τζάμπα βαλίτσα, δεν έχω δει κανένα φοβερό προνόμιο που θα μου λείψει αν χάσω τη βαθμίδα.
Εισαι βεβαιος οτι θα βρεις για 4 ατομα με μιλια στην ιδια πτηση? Δυσκολακι.Νομίζω ότι θα χρειαστώ για άλλη μία φορά τα πολύτιμα φώτα σας.
Φοβάμαι ότι ίσως έχω υιοθετήσει μία λανθασμένη άποψη για τη συγκέντρωση μιλίων. Είμαι τα τελευταία χρόνια gold στην Aegean και μαζεύω μίλια κυρίως από ταξίδια.
Φέτος, για πρώτη φορά, λόγω και σημαντικής μείωσης των επαγγελματικών ταξιδιών (αλλαγή πόστου), βρίσκομαι ένα στάδιο πριν την απώλεια της βαθμίδας, καθώς πρέπει αποκτήσω γύρω στα 7.900 μίλια μέχρι μέσα Νοεμβρίου και δεν το βλέπω.
Από την άλλη, θέλω να κλείσω εισιτήρια για οικογενειακό ταξίδι τεσσάρων ατόμων στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Απρίλιο. Θα πρέπει να εξαργυρώσω γύρω στις 90.000 μίλια και να πληρώσω επιπλέον 220€. Από αυτά που διαβάζω από τα παραδείγματά σας, δεν είναι καμία φοβερή ευκαιρία. Από την άλλη, πέρα από κάτι αναβαθμίσεις σε business, είσοδο σε lounge και τζάμπα βαλίτσα, δεν έχω δει κανένα φοβερό προνόμιο που θα μου λείψει αν χάσω τη βαθμίδα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Μπορεις να βγαλεις την aegean premium πιστωτικη της αλφα που σου δινει 8000 μιλια εξαργυρωσης και ετσι θα διατηρήσεις τη βαθμιδα για φετοςΣας ευχαριστώ πολύ όλους.
Οι ερωτήσεις είναι απόρροια του πόσο άσχετη είμαι.
Το συζήτησα και με φίλους που ξέρουν, το ποσό (και οι 4 σε ίδια πτήση) είναι τέτοιο που δε συμφέρει να χαραμιστούν μίλια.
Έχω μπει στον πειρασμό αλλά γενικά θέλω να αποφύγω τη χρήση δεύτερης πιστωτικής.Μπορεις να βγαλεις την aegean premium πιστωτικη της αλφα που σου δινει 8000 μιλια εξαργυρωσης και ετσι θα διατηρήσεις τη βαθμιδα για φετος
Μπορεις να τη βγαλεις και να μην τη χρησιμοποιησεις. Εχουμε κανει τετοια ξανα και ξαναΈχω μπει στον πειρασμό αλλά γενικά θέλω να αποφύγω τη χρήση δεύτερης πιστωτικής.