Αίγυπτος Πυρετός στον Νείλο

saudade

Member
Μπορείς να μου λύσεις μία απορία, αφού δούλευε η εφαρμογή In Drive γιατί δεν κλείνατε μέσω αυτής;
Γιατί την μάθαμε από ένα ντόπιο φαρμακοποιό όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας στο Ασουάν. Δεν την ξέραμε εκείνη τη στιγμή.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γιατί την μάθαμε από ένα ντόπιο φαρμακοποιό όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας στο Ασουάν. Δεν την ξέραμε εκείνη τη στιγμή.
Όχι άλλο εννοώ, αφού τσεκάρατε τη τιμή στην εφαρμογή πριν κλείσετε ταξί, γιατί δεν κλείνατε απευθείας απο την εφαρμογή; Πιο πολύ ρωτώ μήπως κάποιο λάκο κρύβει η φάβα, καθώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και βλέπω οτι έχει πολύ καλές τιμές πχ για το Λούξορ - Ασουάν που θέλω να κάνω. Την χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή;

saudade

Member
Όχι άλλο εννοώ, αφού τσεκάρατε τη τιμή στην εφαρμογή πριν κλείσετε ταξί, γιατί δεν κλείνατε απευθείας απο την εφαρμογή; Πιο πολύ ρωτώ μήπως κάποιο λάκο κρύβει η φάβα, καθώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και βλέπω οτι έχει πολύ καλές τιμές πχ για το Λούξορ - Ασουάν που θέλω να κάνω. Την χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή;
Αυτή η εφαρμογή δεν δουλεύει όπως η Ουμπερ. Βάζεις τη διαδρομή και λες πόσα χρήματα διατιθεσαι να δώσεις. Οι ταξιτζήδες από τη μεριά τους σου κάνουν προσφορές. Και δέχεσαι ή όχι. Εμείς την συμβουλευομασταν για να έχουμε μια ιδέα πόσο πάνω κάτω αξίζει η διαδρομή. Αν κάποιος ταξιτζής εκτός εφαρμογής μας πήγαινε με πάνω κάτω αυτά τα χρήματα δεν μας πείραζε στο Ασουάν. Επίσης δεν θυμάμαι αν πληρώνεις μέσω της εφαρμογής ή συμφωνείς στο ποσό και πληρώνεις στο χέρι. Αυτό που θυμάμαι όμως, είναι την μέρα που φεύγαμε από το Ασουάν να έχουμε συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη τιμή και μετά σε μήνυμα να μας ζητάει έξτρα 100 λιρες για τα υποτιθέμενα διόδια.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βάζεις τη διαδρομή και λες πόσα χρήματα διατιθεσαι να δώσεις. Οι ταξιτζήδες από τη μεριά τους σου κάνουν προσφορές. Και δέχεσαι ή όχι.
Το πρόσεξα αυτό, καθώς περιεργαζόμουν την εφαρμογή σήμερα και έψαχνα πληροφορίες γι αυτήν στο διαδίκτυο. Πάντως για το Λούξορ - Ασουάν μου δίνουν 90€ απο κατάλυμα για δύο άτομα χωρίς καμία στάση, απλή μετάβαση, και η μεγαλύτερη προσφορά στην εφαρμογή είναι για 40€! Ε και 10€ παραπάνω να μας ζητήσουν πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε. Λέω τώρα. Πάντως έχω αρχίσει τα παζάρια πριν καν πατήσω το πόδι μου στη χώρα... Σκέφτομαι να το αφήσω φλου και να κλείσω επι τόπου. Το πολύ πολύ να φτάσω λίγο πιο αργά στο Ασουάν εκείνη τη μέρα.

ΥΓ. Διάβασα στο διαδίκτυο οτι συμφωνείς το ποσό και πληρώνεις μετρητά στο χέρι τον οδηγό. Είπα μήπως την χρησιμοποιήσατε για να μου πεις εντυπώσεις :)

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.222
Μέλη
39.929
Νεότερο μέλος
kapaggi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα