gmavro75
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταξίδι στο χρόνο
Μια χαρά σε βρίσκω... Σου προτείνω αντί για Los Angeles να πας San Francisco και από εκεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να κατεβείτε οδικώς στο LA από Big Sur. Το San Francisco είναι φοβερή πόλη και η Big Sur θεωρείται (και είναι) μια από τις πιο γραφικές διαδρομές του πλανήτη... Από την άλλη το LA είναι χαοτικό, και κατά την προσωπική μου άποψη τουριστικά αφιλόξενο και άσχημο. Τα 5 πράγματα που θες να δεις (το walk of Fame, Hollywood Sign, Universal Studios, Beverly Hills, Santa Monica) τα βλέπεις και σε μια δυο μέρες με λίγο τρέξιμο, από κει και πέρα για να ανακαλύψεις το LA πρέπει να κάτσεις κανά δυο μήνες.... Μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο από San Fran και να το αφήσεις LA. Εγώ είχα κλείσει με την easycar.com. Θα χρειαστείς όμως international δίπλωμα οδήγησης το οποίο βγαίνει στην ΕΛΠΑ (απλά πας στην ΕΛΠΑ οποιασδήποτε πόλης με το δίπλωμά σου, μια φωτογραφία και κάπου 50 ευρώ και στο δίνουν επιτόπου, ειναι τελείως διαδικαστικό δεν έχει εξετάσεις αναμονές κλπ...) Επίσης μετά την κρουαζιέρα, αφού θα το έχεις δει το Miami, χώσε και μια Νεα Ορλεάνη. Η πόλη απλά δεν υπάρχει. Μη τη χάσεις, για εμένα ήταν η καλύτερη και πιο ιδιαίτερη πόλη του ταξιδιού. Αφαίρεσε μια μέρα από Las Vegas για να τα χωρέσεις τα παραπάνω...
Καλό Ταξίδι...
Last edited by a moderator: