Αμ το λεωφορείο Λισαβόνα Πόρτο 6 ευρώ το άτομο με κάτι μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα πεντακάθαρο τσ τσ τσ ακρίβεια!Τα μαγνητικά ανέβασαν πολύ το κόστος!![]()
Αμ το λεωφορείο Λισαβόνα Πόρτο 6 ευρώ το άτομο με κάτι μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα πεντακάθαρο τσ τσ τσ ακρίβεια!Τα μαγνητικά ανέβασαν πολύ το κόστος!![]()
Η Νορβηγία είναι πολύ ακριβή αλλά είναι αστείο να συγκρίνουμε με τις τιμές των πρακτορείων. Μισή τιμή μας βγήκε σχεδόν και κάναμε πολλαπλάσιες δραστηριότητες, επιλέξαμε διαμερίσματα κ χόστελ αλλά σε δικά μας δωμάτια αντί για ξενοδοχεία, πήγαμε κανονικά στα φιορδ, κάναμε τη μεγάλη κρουαζιέρα από Φλαμ στο Μπέργκεν, εν ολίγοις τα είδαμε όλα και στους χρόνους που μας βόλευε.Αλλά όταν πήγα να οργανώσω παρόμοιο ταξίδι με αυτό που μου πρόσφερε το πρακτορείο για την ίδια περίοδο για 2 άτομα και άθροισα τα κόστη της ενοικίασης αυτοκινήτου, αεροπορικών και ξενοδοχείων μου έβγαινε ίδια τιμή, χωρίς να έχω οργανωμένη ξενάγηση σε μέρη που πραγματικά την εκτίμησα.
Εχω παει σε μια απο τις τακτικες εκδηλωσεις που κανει το versus στην Αθηνα για τα μελη του club του ως συνοδος μελους.Πέρσι μια φίλη πήγε οργανωμένα στη Λατινική Αμερική με Versus και πέτυχε εκείνο τον ανεκδιήγητο δικηγόρο που έκραζε τις ελληνίδες για τα κιλά τους, που δεν γυμνάζονται κλπ. 15 μέρες τον έβλεπε κάθε μέρα και της ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι-είναι κ η ίδια τσουπουτούλα και δεν ξέρω αν τον στόλισε κιόλας με κάποια ευκαιρία![]()