Πώς κανονίζετε ένα ταξίδι;

Πώς κανονίζετε τα ταξίδια σας;

  • Όλα στην τύχη, ούτε πού θα κοιμηθώ δεν κανονίζω από πριν.

    Votes: 7 5,4%
  • Κανονίζω τα πολύ βασικά, και τα υπόλοιπα όπως έρθουν.

    Votes: 29 22,5%
  • Σχεδιάζω από πριν ένα βασικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

    Votes: 59 45,7%
  • Οργανώνω τα πάντα. Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.

    Votes: 34 26,4%

  • Total voters
    129

tina

Member
Μηνύματα
81
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Εμενα με ενδιαφερει ο προορισμος πριν απο ολα. Αυτον τον ψαχνω πολυ, και απο πριν προσπαθω να διαβασω για την ιστορια του τοπου που θα επισκεφτω και τους νομους, την οικονομια , γενικα πληροφοριες που θα με βαλουν στο κλιμα ...... Κλεινω παντα ξενοδοχειο, ειδικα οταν ταξιδευουμε οικογενειακα με τα παιδια. Απο κει και περα, δεν μενω με το προγραμμα που εχω βγαλει , στο χερι! Αφηνω τον εαυτο μου να παρασυρθει στην αποφαση και την ομορφια της στιγμης . Να χαθω και να ξαναβρεθω , να γνωρισω αλλο κοσμο ή να μειμω με τις σκεψεις μου. Προσπαθω επισης να μην ταξιδευω τις πολυ τουριστικες περιοδους αλλά αυτο δεν ειναι παντα εφικτο.
 

grtt

Member
Μηνύματα
123
Likes
263
Επόμενο Ταξίδι
Όπου μας βγάλει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αν και δεν έχω κάνει και πάρα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, όσα έχω κάνει όπως και φέτος που πρόκειται να πάω στο Παρίσι, φροντίζω να τα προγραμματίσω κατά το δυνατόν.
Δηλαδή πτήσεις και ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου. Διαβάζω πολύ reviews ξενοδοχείων, τοποθεσίες, τιμές, ψάχνω μέσα από διαφορετικά sites για την καλύτερη τιμή.
Διαβάζω σε διάφορα ταξιδιωτικά site πού θα πάω, τι θα δω, χωρίς να σημαίνει ότι τα προγραμματίζω απόλυτα, όμως πληροφορούμαι για κόστη, και το πώς θα πάω εκεί, δρομολόγια, μετρό, συγκοινωνίες αλλά και εισιτήρια. Αν συμφέρει για κάποια βασικά σημεία, βγάζω από πριν τα εισιτήρια, σε περίπτωση που είνα φθηνότερα μέσω νετ και γενικά ψάχνω για προσφορές ή εκπτώσεις σε εισιτήρια, προορισμούς, tips.
Ε,εννοείται ότι όσο και να έχει προγραμματίσει κανείς κάτι είναι αδύνατον να τα κάνει όλα βάση προγράμματος, αλλιώς θα παίρναμε πρακτορείο!
 

Xtremer

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Για μένα το ταξίδι δεν ξεκινάει με την αναχώρηση αλλά με την προετοιμασία. Και απολαμβάνω πολύ και αυτό το μέρος του ταξιδιού.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.971
Likes
9.390
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Συμφωνω xtremer κι εγω απολαμβανω πολυ την προετοιμασια του ταξιδιου.Το κακο ειναι οτι η δικη μου κραταει πολυ...γυρω στο εναμιση με δυο χρονια :haha:.
Χαιρομαι παντωs που οι περισσοτεροι το ψαχνουν μονοι τουs αλλοs λιγοτερο αλλοs πιο πολυ κι αυτη ειναι η μεγαλυτερη ομορφια του ταξιδιου.
 

Blondeamon

Member
Μηνύματα
285
Likes
142
Σχεδιάζω πάντα 6 μήνες πρίν...περνάω κανα 2 εβδομάδες καθημερίνα στέλνοντας άπειρα mail σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και κλείνω πάντα το καλύτερα ισορροπημένο σε τιμη και ποιότητα.

Και φυσικά πετάω με low cost εταιρίες με εισιτηρία αγορασμένα μήνες πριν. Λίγο δύσκολο για πολλούς εάν δουλευουν αλλα ειναι απο τα καλά του να είσαι φοιτητής :)
 

Vaya

Member
Μηνύματα
44
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Συνήθως κλείνω από εδώ τα βασικά (εισητήρια, ξενοδοχεία), αφού έχω ψάξει στο ίντερνετ και ξέρω πού θα ήθελα να μείνω!
Ωστόσο, ψάχνω στο ίντερνετ τα πάντα για το μέρος που πρόκειται να πάω... ώστε να ξέρω τί θέλω να δω όταν φτάσω.
Δεν μου αρέσει καθόλου η σκέψη να γυρίσω από το ταξίδι μου και να ανακαλύψω ότι θα ήθελα να δω ή να κάνω κάτι που όσο ήμουν εκεί δεν γνώριζα...
 

αθηνα123

Member
Μηνύματα
283
Likes
22
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
ταξιδευω παντα με γκρουπ οποτε ακολουθω το προγραμμα του τουρ.γραφειου.αν υπαρχει ελευθερος χρονος προγραμματιζω απο πριν τι θα δω.παρ ολα αυτα θα προτιμουσα ειδικα για εντος ευρωπης να ταξιδευα με παρεα σε τροχοσπιτο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.339
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom