Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

jpapageo

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είμαι αναμεσα στην Τίβολι και στο ορβιετο. Θα πάω με συγκοινωνία γιατί λέω να μην νοικιασω αμαξι,το ορβιετο είναι εύκολα προσβάσιμο απο Ρώμη;
 

Crazy North

Member
Μηνύματα
18
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υόρκη
Επειδη ειδα το χαμο που ειχε γινει σε παλιοτερα ποστ με προταση για Φλωρεντια και τωρα την προτεινα κι εγω, καθε ταξιδιωτης εχει την ορεξη του το προγραμμα του, τις προτεραιοτητες του. Τονισα το πολυ πρωινο ξεκινημα και το αμαξι για τους λογους καθυστερησεων κλπ. Αν ξεκινησεις 7μιση η πολη ειναι αδεια. Εχεις βγει απο τη Ρωμη σε 5' και εχεις φτασει Φλωρεντια σε Λιγοτερο απο 2μιση ωρες με ταξιδι ξεκουραστο. Το παρκινγκ ειναι θεμα τυχης. Εγω ειχα βρει πανευκολα. Με παρκομετρο παντα αρκετα τσιμπημενο απ οτι θυμαμαι. Δε δυσκολευτηκα πουθενα γιατι ημουν απολυτα οργανωμενος με gps χαρτες κλπ και ισως να ημουν και τυχερος με το παρκαρισμα. Κατοπιν ολων αυτων εκανα την προταση μου. Αν κατι μου ειχε στραβωσει δε θα το προτεινα. Ολα ειναι σχετικα στη ζωη ευτυχως η δυστυχως. Καλημερα σε ολους
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
δηλαδη οταν θελεις να φας θαλασσινά πας Μετσοβο?
Το που θα φαω εγω τα θαλασσινα μου ειναι αλλο θεμα(αν και το ψαρι του βουνου δεν θα με χαλαγε)...εσυ εχεις να πεις κατι για το θεμα του φιλου μας?
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.410
Likes
9.340
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το που θα φαω εγω τα θαλασσινα μου ειναι αλλο θεμα(αν και το ψαρι του βουνου δεν θα με χαλαγε)...εσυ εχεις να πεις κατι για το θεμα του φιλου μας?
Αν ειχα να πω κατι παραπανω απο αυτα που ηδη ειπωθηκαν θα το ειχα πει. δεν νομιζω οτι προσφερει στο θεμα να πω κι εγω κι εγω. Για Ναπολη εννοειται. η ευαγγελια με καλυψε.
Και αυτα που ειπες δεν πας βεβαια στα βουνα, Φλωρεντια, ειναι ξενα πιατα στην κουλτουρα της Τοσκανης. για να τα φας, πας στη Ναπολη.
 

Vourligan

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Καλησπέρα σε όλους σας! Την Τετάρτη το απόγευμα ταξιδεύω μαζί με την γυναίκα μου στην Ρώμη. Λέμε να επισκεφθούμε το Βατικανό την Πέμπτη το πρωί. Εισιτήρια για τα μουσεία θα κλείσουμε από το internet αύριο. Το ερώτημα μου είναι το εξής απλό: Να πάμε πρώτα στα μουσεία και μετά στην εκκλησία ή το αντίθετο. Δεν έχουμε σκοπό να ανέβουμε στην κορυφή του τρούλου. Τι είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας? Επίσης κάπου είχα διαβάσει (δεν το βρίσκω τώρα) πως από την Cappella Sistina βγαίνοντας δεξιά υπάρχει κάποια "είσοδο" για τα γκρουπ στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Καλά το είχα δει και κατάλαβα? Επίσης αν τελικά επιλέξουμε να επισκεφθούμε πρώτα τα μουσεία και ύστερα την εκκλησία και την πλατεία και επειδή θα πάμε με το μετρό, θα κατέβουμε στην στάση "Οταβιάνο" ή "Cipro- Μουσεία του Βατικανό" του μετρό και ύστερα θα πάμε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ή έχει από αλλού είσοδο για τα μουσεία?? Ευχαριστώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.333
Μηνύματα
888.613
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom