Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Βρήκα το Colosseo Teatro Relais το οποίο είναι κοντά στο μετρό Cavour.
Ειναι πολυ κεντρικο με καλη βαθμολογια.Αν προσεξεις λεει οτι εχει διαφορετικες τοποθεσιες στο κεντρο της Ρωμης και εκει που αναφερει την εδρα,εσυ κανεις το τσεκ-ιν.Πιθανον τα δωματια βρισκονται κοντα...διαβασε τα σχολια,μηπως καταλαβεις...
"Different locations in Rome city centre (check-in at Via dei Serpenti 164), Rione Monti, 00186 Ρώμη, Ιταλία"
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Mια χαρά είναι η περιοχή Λιάνα, είσαι παντού κοντά! Και στα αξιοθέατα, Κολοσσέο και Πάνθεον και στο μετρό! Αρκεί να ξεκαθαρίσεις αυτό που λέει και η karfitsa! Επικοινώνησε μαζί τους για να δεις αν είναι ακριβώς εκεί δείχνει ή σε πάνε πουθενά αλλού.
 

Pel

Member
Μηνύματα
766
Likes
4.111
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Εμείς γυρίσαμε από Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα και μείναμε στο POP ART B&B. Είναι κεντρικότατο, άνετο, καθαρό, με ευρύχωρα δωμάτια και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας (ιδίως συγκριτικά με άλλα ξενοδοχεία και καταλύματα στην Ρώμη που είναι μάλλον ακριβά για αυτό που προσφέρουν).
 

TANIA89

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σε όλους! έχω μια ερώτηση! θέλουμε να βγάλουμε roma pass αλλά έχουμε έναν προβληματισμό! είδαμε ότι το εισιτήριο για το μουσείο του Βατικανού περιλαμβάνει και την sistina capela όπως και το εισιτήριο στο Κολοσσαίο περιλαμβάνει την Ρωμαϊκή Αγορά και το Παλατινό λόφο. Aν επιλέξουμε με το roma pass να πάμε σε αυτά τα δύο, θα περιλαμβάνει τα πιο πάνω που ανέφερα; Ευχαριστώ
 

Ted T.

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Εχθές επιστρέψαμε από την πανέμορφη Ρώμη.
Τελικά μείναμε σε αυτό το B&B:
http://www.booking.com/hotel/it/res...187d5728746abdc76aX1;highlight_room=110848702
Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον άνθρωπο ο οποίος διαχειρίζεται το B&B και τα δωμάτια είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις στις φώτο. Όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια και η γειτονιά στην οποία βρίσκεται είναι πάρα πολύ ήσυχη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους και φίλες που θα αποφασίσουν να πάνε στην μαγευτική Ρώμη και δεν έχουν πρόθεση να δώσουν ένα σκασμό λεφτά για να μείνουν σε ξενοδοχείο στο κέντρο.
Καλή χρονιά και πάλι!
 

εγώ

Member
Μηνύματα
16
Likes
4
Αγαπητοί travelstorίτες και travelstorίτισσες, καλησπέρα!

Σε λιγότερο από ένα μήνα ταξιδεύω για πρώτη φορά στη Ρώμη με τις δύο αδερφές μου (18-24 χρονών οι ηλικίες) και με την αναζήτηση που έχω κάνει τους τελευταίους 2 μήνες θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μείνουμε σε διαμέρισμα αντί για ξενοδοχείο. Βρίσκω πλεονεκτήματα όσων αφορά σχέση τιμής-χώρου και έχω βρει πολύ καλά σε κεντρικά σημεία. Ωστόσο η μεγάλη αγωνία είναι η εξής: είναι ασφαλής σαν επιλογή; Όσα θέματα κι αν διάβασα στο φόρουμ μιλάνε για ξενοδοχεία, ωστόσο ξέρω ότι είναι ευρωπαική τακτική να διαμένουν και σε τέτοια. Πιστεύετε ότι θα ήταν ασφαλής επιλογή για 3 νεαρά κορίτσια ή θα καταλήξουμε όπως το Τaken (για όσους δεν ξέρουν, έγινε απαγωγή κοριτσοπαρέας από διαμέρισμα στη Γαλλία και μετά τις εμπόρεύτηκαν σατανικοί τύποι). Μη βιαστείτε να πείτε ότι σάλεψα, έχουν δει και ακούσει πολλά τα μάτια μου, όπως όλων μας, φαντάζομαι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

James

Member
Μηνύματα
1.004
Likes
5.332
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλησπέρα!

Καλά προφανώς δεν κινδυνεύετε όσο στο taken. Δεν πάτε και στο Αφγανιστάν! Τώρα αν γίνει τίποτα τέτοιο. κάποιος υπερ πράκτορας/αστυνομικός θα βρεθεί να κατεδαφίσει, στην δική σας περίπτωση, την Ρώμη. Στην περίπτωση της ταινίας το Παρίσι.

Σοβαρά τώρα δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Θα προσέχεις όσο και στην πόλη σου. Το διαμέρισμα όσο και το ξενοδοχείο είναι εξίσου ασφαλή. Επίσης μπορείς να βρεις φτηνό και νορμάλ ξενοδοχείο. Και στο κέντρο.

Εγώ προσωπικά πάω πάντα σε ξενοδοχείο. Και στην Ρώμη 2 φορές έχω μείνει σε χοτέλια. Συγκεκριμένα στο Τέρμινι. Κυρίως επειδή το μετρό ήταν κυριολεκτικά δίπλα. Η περιοχή δεν είναι κάτι ουάου άλλωστε.

Στην Ρώμη επίσης υπάρχει παντού αστυνομία.

Τώρα αν προτιμάτε για άλλους λόγους διαμέρισμα πάσο. Για να είστε πιο ανεξάρτητοι πχ.
Ασφάλεια το κλείσαμε. Άλλο?
 

εγώ

Member
Μηνύματα
16
Likes
4
Δυστυχώς ο δικός μας μπαμπάς δεν είναι πρώην πράκτορας :lol:
Όπως και να 'χει, για τις 5 ημέρες - 4 βράδια που θα διαμείνουμε, θέλω να δώσω maximum 300 ευρώ για όλα τα έξοδα όλες τις μέρες και για τα 3 άτομα (η διαμονή θα είναι κερασμένη από 'μένα). Θεωρώ ότι καλύτερα είναι με αυτά τα χρήματα να μείνεις σε ένα χώρο 60τ.μ + παρά να στοιβαχθείς σε ένα δωμάτιο τρίκλινο, max. 25 τ.μ. Άσε που έχει και δυνατότητα προετοιμασίας γεύματος, σε περίπτωση που λέεεμε τώρα μας πιάσει καμιά πρεμούρα. Απλά το θέμα της ασφάλειας μας άγχωνε γιατί και τα κτίσματα στο ιστορικό κέντρο, όσο μοντέρνο και να είναι το διαμέρισμα εσωτερικά, εξωτερικά φαίνονται σαν είσοδοι σε κατακόμβες, στο ιστορικό κέντρο.
Τέλος πάντων, κοιτάω μια σελίδα τώρα (μόλις την ανακάλυψα) την airbnb.com και έχει πάρα πολλά διαμερίσματα και σε φοβερές τιμές. Ελπίζω να μην είναι μαιμού. Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; Έχει ξανακλείσει κάτι από εκεί;
 

James

Member
Μηνύματα
1.004
Likes
5.332
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για 4.5 μέρες ας πούμε, 300 ευρώ και για τα τρία άτομα σαν λίγα μου ακούγονται...
Δηλαδή χοντρικά με 70 ευρώ την μέρα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ, θα πληρώσετε φαγητό, καφέδες, σουβενίρ, μετρό, μετακίνηση από/προς αεροδρόμιο.
Δηλαδή θα χαλάτε η κάθε μία 23 ευρώ. Την ημέρα. Χμ. Στη Ρώμη. Για γρίφο για δύσκολους λύτες μου φαίνεται. Και λίγα λέω!

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά.

Το airb'nb είναι μια χαρά από όσο ξέρω.

Στο δωμάτιο δεν θα στοιβάζεστε εκτός και αν θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο εκεί. Φαντάζομαι ότι στην Ρώμη θα είστε συνεχώς έξω. Στο δωμάτιο ένα μπάνιο, έναν ύπνο και έξω από την πόρτα. Εκτός πάλι και αν είστε άλλου στυλ.
 
Μηνύματα
41
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλησπερα σας και καλη χρονια..Βρηκα νομιζω μια πολυ καλη προσφορα για Ρώμη με αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχει0 4 αστερων με πρωινο 85 Ε το ατομο..το θεμα τωρα ειναι οτι φτάνω με αλλες 2 φιλες στις 8 το βραδυ της Πεμπτης και επιστρεφω το Σαββατο στις 2 το μεσημερι..ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ Via Gregorio XI 141, Aurelio,απο εκει και περα που να πρωτοπαω φιλοι μου?Ας βοηθησει καποιος..ευχαριστω πολυ
α και κατι αλλο..Μηπως καποιοανδρων?ς γνωρίζει καποιο bar με strip show
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.399
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom